reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
my już też obejrzeliśmy Dextera :-D czaderski, Mężuś się chwilami bardzo z Dexterem utożsamiał i stwierdził, że to go też czeka :-D

Cyniczna to czekam na zdjecia BMW;-)
Abeja swietny ten obrazek i Klapouchy taki kochany:tak::-D

Ja mam lozeczko juz jakis czas ubrane,bo ja chce wszystko "sama" i pewnie krzywilabym sie jakby maz ubral inaczej niz w mojej "wizji",hihi:-). Stoi przykryte folia:tak:
Caly czas mam zagwozdke jesli chodzi o ta posciel..mam ja ubrana i zlozylam ja tak na lozeczku zeby narazie dzidzie na niej klasc ale czy to dobry pomysl? W koncu nie jest ona jakas puchowa zeby sie w niej zapadal,tylko jak to dla niemowlaczkow-taki placek,ale nie wiem..?:confused:
A co do ochraniacza to chyba pojde za wasza rada i jedna strone jakos odslonie bo faktycznie nie widac z poziomu mojego lozka. Druga rzecz przeszkadza mi on w zamontowaniu karuzelki,chyba ze macie jakis patent?:confused:

W sumie może masz rację ale jak nawinie się taki gazik na patyczek to tez da radę wejść w zakamarki koleżanka tak wymyśliła to i ja tez spróbuję, a poza tym szkoda mi tyle kasy na flachę spirytu:-p

ja już wydumałam, że jakby zostało to się do ciasta zużyje, hehe, małą flaszkę kupie ale dopiero jak będę ze szpitala wychodzić, bo może odpadnie już w szpitalu jak będę więcej niż 4 doby:baffled: kto to wie:baffled:
Gemelo Ty masz juz swoje skarby na świecie ????????? jak to sie stało, że to przegapiłam? gratulacje ! zazdraszczam.......
Abeja cudny ten kolejny fresk :-)

Ostatnia edycja:
AAAAAAA!!!! MAM WÓZEK< MAM WÓZEK< MAM WÓZEK!!!!!
Normalnie, mówię Wam - istny szał!!!! Jutro Wam zdjęcia pokażę, gdyż dziś nie wtaszczę tego na pięterko, a w korytarzu niebardzo widać... Jutro Luby sprawdzi całość (przymiarka nosidełka i spacerówki), bo ja tylko gondolę złożyłam i stelaż, by się pozachwycać, poochać i poachać. JESTEM BARDZO ZADOWOLONA!

coś zachwyciło cyniczną:-D:-D:-D zapisać w kalendarzu:-) czekam na fotki

Dziewczęta pani plastyczka już wyszła, ale musieliśmy jeszcze obejrzec pierwszy odcinek 4. serii Dextera hehehehe :-) w kazdym razie oto obrazek na drugiej ścianie :-)

p9176865.jpg

ehhhh... jestem pod meeeega wrażeniem:tak:

ja do pępuszka kupiłam specyfik o nazwie tribactic... podobno najlepsze do pępuszka... kosztował niewiele ponad 7 zł...

dostałyśmy wczoraj paczkę od taty...szkoda tylko, że nie zapytał co nam jest potrzebne... wiecie co? fajnie, że w ogóle pomyślał o małej cieszy mnie to ale zakupy totalnie nietrafione:zawstydzona/y: po prostu niepotrzebnie wydane pieniądze... teraz mam dwie kołdry, dwie poduszki, 12:szok: cieniutkich bawełnianych czapeczek, 3 ręczniki.... hmmm... szkoda, że nawet meila nie napisze i nie zapyta co z małą i czego potrzebuje....

reklama
Catedra takie już są chłopy, ale ważne że w ogóle się zainteresował:tak::tak: wiesz może akurat coś z tych rzeczy ci się przyda nigdy nie wiadomo;-)

Abeja super kolejny fresk nie ma co babka ma talent.

Do góry