asienka_r
mama Ani i Gabrysi
O, proszę, a ja nie wiedziałam:-). Z tych stron, co ja ściągam to nie było jeszcze. Ale u nich jak coś wyświetlą to chyba dopiero pokazują.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
tyle, ze w praktyce te gaziki sprawiają się gorzej, ciężko dotrzec do wszystkich zakamarków, a tak maczasz w spirytusie patyczek do ucha i docierasz wszedzie.

.To teraz czekamy na fotki:-):-):-)
.To teraz czekamy na fotki:-):-):-)W sumie może masz rację ale jak nawinie się taki gazik na patyczek to tez da radę wejść w zakamarki koleżanka tak wymyśliła to i ja tez spróbuję, a poza tym szkoda mi tyle kasy na flachę spirytu
 kto to wie
 kto to wie
AAAAAAA!!!! MAM WÓZEK< MAM WÓZEK< MAM WÓZEK!!!!!
Normalnie, mówię Wam - istny szał!!!! Jutro Wam zdjęcia pokażę, gdyż dziś nie wtaszczę tego na pięterko, a w korytarzu niebardzo widać... Jutro Luby sprawdzi całość (przymiarka nosidełka i spacerówki), bo ja tylko gondolę złożyłam i stelaż, by się pozachwycać, poochać i poachać. JESTEM BARDZO ZADOWOLONA!

zapisać w kalendarzu:-) czekam na fotki
 zapisać w kalendarzu:-) czekam na fotkiDziewczęta pani plastyczka już wyszła, ale musieliśmy jeszcze obejrzec pierwszy odcinek 4. serii Dextera hehehehe :-) w kazdym razie oto obrazek na drugiej ścianie :-)

po prostu niepotrzebnie wydane pieniądze... teraz mam dwie kołdry, dwie poduszki, 12
 po prostu niepotrzebnie wydane pieniądze... teraz mam dwie kołdry, dwie poduszki, 12 cieniutkich bawełnianych czapeczek, 3 ręczniki.... hmmm... szkoda, że nawet meila nie napisze i nie zapyta co z małą i czego potrzebuje....
 cieniutkich bawełnianych czapeczek, 3 ręczniki.... hmmm... szkoda, że nawet meila nie napisze i nie zapyta co z małą i czego potrzebuje....
 wiesz może akurat coś z tych rzeczy ci się przyda nigdy nie wiadomo;-)
 wiesz może akurat coś z tych rzeczy ci się przyda nigdy nie wiadomo;-)