Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczynki mam pytanie czy natrafiłyście może na takie osłonki na brzeg łóżeczka(silikonowo-plastikowe) żeby dziecko nie gryzło łóżeczka.
W internecie znalazłam tylko, że są razem w komplecie z łóżeczkiem a ja chcę oddzielnie dokupić.
Jakby Wam się rzuciło w oczy gdzieś na allegro albo w jakimś sklepie to dajcie znać.
Ikea takie cudo posiada,;-)Ja mam pożyczone łóżeczko i jest troszkę pogryzione i chciałam to zasłonić ;-);-)Moja Zuza ostrzyła sobie zęby, jakoś nie przyszło mi do głowy kupować osłonek :-)
Jejku dziękuje Ci bardzo.:-)Ikea takie cudo posiada,;-)

a będę spokojna i będę mogła oczy pocieszyć

A zamiast spirytu to polecam te nasączone gaziki Leko właśnie spirytem, babka w aptece powiedziała że jest mniej babrania z flaszka i przelewaniem rozrabianiem, 10 szt gazików nasączonych kosztuje 3 zł
tyle, ze w praktyce te gaziki sprawiają się gorzej, ciężko dotrzec do wszystkich zakamarków, a tak maczasz w spirytusie patyczek do ucha i docierasz wszedzie.