reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Gastone znalazlam taki post napisany przez Frog

hotel nazywa sie La Barracuda w Torremolinos (ok. 9 km od lotniska Malaga) Pobyt za 5 nocy ze sniadaniem i obiad/badz kolacja do wyboru wynioslo nas 380 euro(2+1). Jest tylko mamly haczyk napoje do kolacji platne bo z reguly podaja wino. Ale mozesz miec swoje:biggrin2:;-).
Dzieci do lat 2 na lozeczkach niemowlecych za darmo zreszta w opisie hotelu wszystko znajdziesz ewentualnie napiszesz maila.jak ktos zainteresowany to poszukajcie ofert na www.booking.com na pewno cos was zainteresuje.

Ostatnia edycja:
reklama
witam

pospałam sobie,bez pobódek w nocy:-)tylko ten wstrętny budzik musiał zadzwonić:-(
ahhh i znowu poniedziałek:-pdzieciali wariują od rana aż głowa boli:baffled:
mój synek ma schowaną gre i uczy sie literek:-)juz mu mało zostało:tak:ma motywacje zeby odzyskać gre:sorry:

miłego dnia:-)

Witam Was w ten "piękny"jakże irlandzki poranek.
25minut musiałam nadrabiać zaległości od soboty-no MartaF, Ka.M`cia i Asia-R poszalały w sobotę:-D...
Agusik78-ja też nie zaznałam owego przekleństwa jakim jest zgaga-oby nie zapeszyć;-).
No dziś postaram się pokombinować z wklejeniem tych fotek pokoików moich dzieci-ale nie obiecuję bo z tym moim antytalenciem...:-p.W dodatku efekt jest inny niż planowałam:crazy:-wszystko przez tą ekstrawagancję,której ma nie być:-(.A w przyszłą sobotę planujemy zająć się ubikacją na górze i może naszą sypialnią-tylko nie mam pomysłu na kolor...Tak myślałam o jakimś fiolecie...Jakieś pomysły?
A co do pamperów-do piatkowej nocy Dadzia spała w pamprze-tak na wszelki wypadek,ale się skończyły i tak mnie jakoś zmotywował wątek na forum,że powiedziałam J,że nie kupujemy więcej:no:.I tak po kilka razy w nocy trzeba dziewczę moje wysadzać(całę szczęście woła:tak::-D)ale miejmy nadzieję,że do listopada temat pieluch mamy zakończony;-).
MartaF-do Clonmel jedziesz do szpitala,czy tak turystycznie?Ja jadę do Tipperary do kliniki w środę.I przy dobrych wiatrach dowiem się wreszcie czy mam D-dziewczynkę czy D-chłopca:happy:.
Uciekam,bo dziś mały poślizg czasowy,a dzieci czekają na ubieranko...

kochana ja w końcu jade jutro zrobić porządek z włosami:-) ciesze sie jak małe dziecko bo jak widziałaś na własne oczy ze moje włosy to jedna wielka tragedia:szok: nie widziały fryzjera ze 2 lata:-(a to dlatego ze strasznie mi wypadały:-(no ale teraz wogóle mi nie wypadają i moge poszaleć, OD JUTRA BĘDE BLONDYNKĄ:-D( w połowie):-p

W sobotę to może i szalałam na forum:-), ale wczoraj mogłam tylko czytać, bo prawie cały dzień przeleżałam. Brzuch mnie pobolewał, potem zrobił się twardy i napięty. Normalnie godzina zero się zbliża:-), ale będziecie szybko wiedziały, bo mój mąż obiecał Was poinformować na forum:-D. Dzisiaj u nas pogoda niewyraźna, ale ja i tak nie mam nic konkretnego do roboty:-).

No,asienka_r:my tu musimy wiedzieć pierwsze,po mężu oczywiście:-D,tak więc czekamy na wieści,że synuś już jest:tak:
Mój Radek dziś obudził się przeziębiony,zakatarzony(wyszły lody i place zabaw:sorry:).Powiedzcie mi,miłe mamy co polecacie na ten nieciekawy stan?Młody ma kaszel mokry,nie ma gorączki i jak na razie mówi,że gardło go nie boli:no:.Podaję mu wit.C,wapno w syropie,do tej pory miałam polskie syropki,ale się pokończyły.Mam Flegaminę truskawkową,ale mały nie chce jej brać,a jak przełknie to zwraca.W sumie mu się nie dziwię,spróbowałam,truskawką czuć,ale po chwili taka gorycz,że tylko jedzonko oddać:baffled::dry::happy2:,pisałyście też coś o jakiejś maści rozgrzewającej...Pomożecie?:sorry:
Kurczę,coś Andzuliny nie widać:huh:,ciekawe jak Igorek?

reklama
Agusik, a może maść kamforowa?? Mój mąż był chory właśnie przez kilka dni to smarowałam mu plecy i klatkę maścią i mówi, że mu pomagała. Kiedyś się używało też Vic Vaporub, koleżanka dla dzieci polecała te kapsułki Karvol.

Do góry