wilwia
Fanka BB :)
Gastone znalazlam taki post napisany przez Frog
hotel nazywa sie La Barracuda w Torremolinos (ok. 9 km od lotniska Malaga) Pobyt za 5 nocy ze sniadaniem i obiad/badz kolacja do wyboru wynioslo nas 380 euro(2+1). Jest tylko mamly haczyk napoje do kolacji platne bo z reguly podaja wino. Ale mozesz miec swoje
;-).
Dzieci do lat 2 na lozeczkach niemowlecych za darmo zreszta w opisie hotelu wszystko znajdziesz ewentualnie napiszesz maila.jak ktos zainteresowany to poszukajcie ofert na www.booking.com na pewno cos was zainteresuje.
hotel nazywa sie La Barracuda w Torremolinos (ok. 9 km od lotniska Malaga) Pobyt za 5 nocy ze sniadaniem i obiad/badz kolacja do wyboru wynioslo nas 380 euro(2+1). Jest tylko mamly haczyk napoje do kolacji platne bo z reguly podaja wino. Ale mozesz miec swoje
;-).Dzieci do lat 2 na lozeczkach niemowlecych za darmo zreszta w opisie hotelu wszystko znajdziesz ewentualnie napiszesz maila.jak ktos zainteresowany to poszukajcie ofert na www.booking.com na pewno cos was zainteresuje.
Ostatnia edycja:

tak się źle czułam... zdrzemnęłam się ...

ma motywacje zeby odzyskać gre
-wszystko przez tą ekstrawagancję,której ma nie być:-(.A w przyszłą sobotę planujemy zająć się ubikacją na górze i może naszą sypialnią-tylko nie mam pomysłu na kolor...Tak myślałam o jakimś fiolecie...Jakieś pomysły?
.I tak po kilka razy w nocy trzeba dziewczę moje wysadzać(całę szczęście woła
.
nie widziały fryzjera ze 2 lata:-(a to dlatego ze strasznie mi wypadały:-(no ale teraz wogóle mi nie wypadają i moge poszaleć, OD JUTRA BĘDE BLONDYNKĄ
,pisałyście też coś o jakiejś maści rozgrzewającej...Pomożecie?
,ciekawe jak Igorek?