reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej dziewczynki!
Ja wczoraj wieczorkiem jeszcze zaglądałam,ale widziałam,że się pożegnałyście,więc nic nie pisałam:tak:
My właśnie po obiadku i zmykamy,tylko jeszcze nie wiemy gdzie:baffled:,na lody na pewno,a poza tym-wyjdzie w praniu:-).A to fakt,że,np.ja w weekendy cieszę się moim P,bo w tygodniu to on po pracy nie nadaje się na wiele:-D
Lecę,papatki,miłej niedzieli:tak:

reklama
Witam:)
Ja sie troche zle czuje i sie zwolniłam wczesniej z pracy zreszta moje chłopaki tez katar przeziebieni a to wszystko wykrakałam bo ostatnio sie chwalilam ze w tym roku jeszcze nie chorowalismy a tu prosze.
Z Olivierem mam problem kupkowy nie robi po kilka dni wstrzymuje i póżniej go boli juz nie wiem co mam robic daje mu rzeczy do jedzenia które zazwyczaj działaly i sie wypróznial a teraz nic może mi cos poradzicie?

Tez sie chce wybrac do Ikei:)
Ja sobie dzien spedze pod kołderka rosołek sie juz gotuje i mam nadzieje ze nas na nogi postwai:)
pozdro

u nie też jest tak że jak leżę na lewym to nie mam aż takiej zgagi...
no ale na prawym to mi strasznie wygodnie....:eek: więc albo cierpię na lewym nie mogąc zasnąć albo na prawym ze zgagą... wrrr
no i nawet rennie nie pomaga ani gaviscon ... nic normalnie....:crazy:

mi tez na prawym wygodniej, bo mala ma plecki po prawej,wiec jej tak nie gniecie.Jak sie poloze na lewym to sie normalnie nogami odpycha od materaca:-)
slyszalam ze na zgage dziala tez sok z burakow,albo migdaly,wiec mozesz sprobowac.

hej mamuśki mam do was pytanie czy ktoraś z was sprzedaje kosmetyki Oriflame??zastanawiam sie czy o sie opłaca bo wiem ze dużo dziewczyn rozprowadza Avona........

u mnie mała też ma plecki po prawej:tak:
a na zgagę jadłam już migdały i wszystko co możliwe...
nic nie pomaga....:no: nawet tabletki do ssaia:confused2:
tez miałam straszna zgagę co ja nie robiłam ale najbardziej pomagały mi orzechy laskowe......czasem łyżeczka musztardy pomagała,,,,heeee a tak to kupowałam w sklepie takie do picia na zgage nie pamietam teraz nazwy ale ono jest w kazdym sklepie;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejo kochane :)) Dzien minal swietnie kawka z koleznka :)) Spacer po sklepach z Daminoo i Nadinka :)) Malej kupilismy jumperka :)) Pozniej wpadka do Kfc czasem nie potrafie sobie odmowic tego jedzonka Mmm przepyszne :)) Noo ale zeby nie bylo dobry rosolek sie wlasnie gotuje :)) Troche pozno noo ale na jutro bedzie :)) A teraz sobie siedze i czytam co piszecie moje drogie Noo a pozniej to jakas kolacyjka Damianoo mowil cos o zapiekankach wiec hmm trzeba bedzie je zrobic :p Noo a hello jak zwykle to bede ja :)) No ale coz tatko z mala posiedzii :)) Zycze milego wieczorku i zdrowka dla mam i dzieciaczkow :))

Witam sie i ja pozno ale zawsze.Wrocilam z zakupkow-udanych.troche ciuchow, bibelotow i tak jak Sylcia007 (hmmm..)
Teraz boli mnie glowa, bo zawsze boli jak wroce z Limericku..
No ale coz przede mna jeszcze mily wieczor z mezem (hm..)

tez miałam straszna zgagę co ja nie robiłam ale najbardziej pomagały mi orzechy laskowe......czasem łyżeczka musztardy pomagała,,,,heeee a tak to kupowałam w sklepie takie do picia na zgage nie pamietam teraz nazwy ale ono jest w kazdym sklepie;-)
gaviscon... niestety minie pomaga:eek::confused2:
nic mi nie pomaga...nawet ssąc tabletkę mam zgagę... i chwilę po też....
nie wiem ale jetem już taka inna chyba:crazy:

dziewczyny a co was wzieło na ten rosół??:-Dbo mój tez własnie rosół ugotował:-D
ja do zgagi juz sie chyba przyzwyczaiłam bo strasznie pali,szczególnie wieczorami:sorry:
sylcia mój nigdy by nie przeszedł obok KFC nie zabierając z niego kubła kurczaków:confused2:
gastone może gdzieś tam sie mijałyśmy w tych sklepach w Limericku?? czy byłaś gościnnie u znajomych??:-)
kamcia moja córcia dzisiaj miała taki sam problem,aż płakała bidulka, dałam jej 2 kubki mineralnej i talerz rosołku i poleciała:-)
Ka.M`cia no biede masz, to kiedy ty sie tym mężem cieszysz?:sorry:

kupiłam dzisiaj sobie lustro, dojechało bezpiecznie pod dom a tam jak to ja ciapa wyciągając z samochodu pobiłam:wściekła/y:no i 7 lat nieszczęścia:zawstydzona/y::-(

reklama
Ka.M`cia no biede masz, to kiedy ty sie tym mężem cieszysz?:sorry:
w nocy :-D:-D:-D:-p:-p:-p
a tak poważnie to do 12 rano jest... no i w nocy już od 22 też...więc jakoś siędaje radę;-)
najlepiej jak ma na rano i ma śniadania.. bo wtedy zostaje tylko do 16 i pół dnia mamy dla siebie:tak:

z lustrem wspóczuję:szok::szok::szok:
bbiedna.... i co teraz zrobisz?? można dać lustro na reklamację??:confused:
chyba nie....:huh: ale może spróbuj:-p
mam nadzieję że nie było drogie.....

Do góry