lubiczanka
Fanka BB :)
Moje też dopiero co po przeziębieniu.Obojgu dawałam taki syropek -benylin(dla dzieci od2do12lat).Dostępny właściwie wszędzie(tesco,super value,dunnes itd).Jest skuteczny i dobry w smakuNo,asienka_r:my tu musimy wiedzieć pierwsze,po mężu oczywiście,tak więc czekamy na wieści,że synuś już jest
Mój Radek dziś obudził się przeziębiony,zakatarzony(wyszły lody i place zabaw).Powiedzcie mi,miłe mamy co polecacie na ten nieciekawy stan?Młody ma kaszel mokry,nie ma gorączki i jak na razie mówi,że gardło go nie boli
.Podaję mu wit.C,wapno w syropie,do tej pory miałam polskie syropki,ale się pokończyły.Mam Flegaminę truskawkową,ale mały nie chce jej brać,a jak przełknie to zwraca.W sumie mu się nie dziwię,spróbowałam,truskawką czuć,ale po chwili taka gorycz,że tylko jedzonko oddać
,pisałyście też coś o jakiejś maści rozgrzewającej...Pomożecie?
Kurczę,coś Andzuliny nie widać,ciekawe jak Igorek?

asienka-r-właściwie to Maleństwo już gotowe do przyjścia na świat-ale Ty już się tak nie forsuj!!!I dobrze,że dziś nie masz żadnych planów-odpocznij sobie-połóż wyżej nogi i ciesz się chwilami spokoju-tylko dla siebie(niedługo będzie Ci brakować takich chwil;-))