reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Monia Olivier miał ponad miesiac temu zatwardzenie i do tego czasu boi sie robic kupke i ja wstrzymuje próbuje go nagradzac za kupki i diete mu wprowadziłam i widze ze baki puszcza ale kupe boi sie zrobic.Byłam dzic u Cudo i mam czopki w razie co ale nie chce ich czesto podawac no zobaczymy cierpliowsci mi trzeba i moze z czasem wróci do normy.Zrobiłam mu sałatke owocowa i zaraz mówi ze brzuszek go boli i normalnie zorbil by kupke po takim jedzeniu a tu lipa nie chce:(

No my sie dzis obijamy i dalej kurujemy.
Musze cos ugotowac a tak mi sie nie chce:(
Moze skocze z małym do Busy Bees bo w taka pogode to raczej nie pojdziemy nigdzie.

pozdro

reklama
lubiczanko:Ty to masz pomysły na pokoiki:rofl2: super,ale fakt-ciekawe jaką landlord będzie miał minę:shocked2::-D
A ja,korzystając z tego,że siedzimy w domu,nałożyłam sobie maskę na włosy(tzn.tłustą,żółtą breję:baffled::oo2:),zawiązałam turban i tak paraduję.Lepiej,żeby mój P nie widział jak wstrętne rzeczy kobiety mogą na siebie nakładać:-D:errr::-D,ale co tam-efekty się liczą.Obiadek już dochodzi i pranko i....Nudy..

Nie, skakać nie zamierzam:-), pokój mam na piętrze, więc chodzenie po schodach ileś razy dziennie wystarczy. madbebe a Tobie się chyba termin troszkę zmienił, bo wcześniej widziałam na suwaczku termin o tydzień wcześniejszy niż mój.

lubiczanka stanik do karmienia kupiłam w Polsce jak byłam ostatnio:tak:bo tutaj jeszcze nie wpadłam na żaden:no: a piżamy w pennym były po 2 euro to wziełam 4 sztuki:-)może nie jakieś tam piękne ale za to wygodne:-)

ja sie tak rozleniwiłam ze ledwo po córcie pojechałam:-p:sorry:

asieńka ja mam troszke schodków w domku także za 4 tygodnie moge zacząć porządki na samej górze:-)razem z Lubiczanką

No ja tylko tak wpadam-i spadam;-)
Do szkoły po Starsze dziecię zaraz lecę(po drodze muszę wpaść do sklepu po...marchewkę dla Dadzi-ma ochotę:-D)no i oczywiście do roboty...ech...nawet nic nie będę już marudzić...
Ależ się w kostkę uderzyłam-jakąś godzinę temu-i ciągle boli...a ile się nastękałam przy tm:zawstydzona/y::wściekła/y:i nakrzyczałam sama do się:tak:.
Miłego popołudnia(a u nas o dziwo wciąż słonecznie i cieplusio:cool2:)-bez względu na pogodę.Super wieczorku(z panem mężem przy boku:-D-choć nie koniecznie przy boku;-)).Do następnego razu.pa

Nie, skakać nie zamierzam:-), pokój mam na piętrze, więc chodzenie po schodach ileś razy dziennie wystarczy. madbebe a Tobie się chyba termin troszkę zmienił, bo wcześniej widziałam na suwaczku termin o tydzień wcześniejszy niż mój.

nie zmienil mi sie - mam na 2go i na 10go.Zmienilam odliczanie na 10go bo to termin wyznaczony przez szpital,wiec i tak ten beda brac pod uwage.

hej laseczki pogoda superowska aż dywaniki mi porwało z suszarki na dworze :tak:więc wczoraj byliśmy na Arce Noego było super ale ludzi ful wyjechaliśmy z Galway o 12 a wróciliśmy o 23.45.:-D po koncercie poszliśmy do szkoły podstawowej bo dyrektorzy szkół Polskich mieli zebrania a zespół przychodził tam na kolacje więc sensacja dla dzieci :-)autografy, zdjęcia :tak:impreska się udała i tato poradził sobie tyle godzin sam z Julią w domu .Pozdrawiam

reklama
Aha:-), fajnie, może w tym samym czasie spotkamy się na porodówce:-). raczej nie osobiście, ale chociaż myślami, bo ja w Dublinie rodzę:-)
ja cos czuje ze mimo wszystko Ty się szybciej doczekasz:-)ja nie mam żadnych boli jak dotad,nic zupełnie.Mała nadal żwawa i rozbrykana:-)Chyba ze mnie zlapie nagle,bez zapowiedzi,ale to zdaje sie niemozliwe:-p
Patrzac na Twój suwaczek-wiek naszych maluchow rozni sie o dzionek:-):happy:

u na wieje tak straszliwie ze malo drzew nie polamie:eek:brrrr,chyba koniec slonca na ten rok:cool:

Do góry