reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzień dobry Mamusie!!!
A u nas znowu słonko:cool2:trala la la la;-)
Nie mam planów na dzisiaj...hmmm-może wreszcie zobaczę na czym polega obsługa pilota do satelitki;-):confused2:
Szczerze mówiąc wolałabym aby dziś była środa-już doczekać się nie mogę kolejnego USG.
Ciekawe tylko czy Maluszek postanowi się przed mamusią "obnażyć"jeszcze w brzucholku,czy może woli z wielkim Suprice-przyjść na świat?Też mam zmartwienia...
W nocy coraz częściej zdarza mi się budzić,bo nie moge powietrza złapać-tak mnie najnormalniej w świecie zatyka.Oczywiście jako weteranka powinnam wiedzieć,że to naturalne,ale wcześniej nic takiego mi się nie zdarzało:sorry:W dodatku przy każdym takim moim zrywie J też się przebudza i mina jego jest :szok:-śmieszna(dla mnie):-D.Ale i jaka zatroskana,pt-co,jak gdzie,już?Albo jak mnie złapał skurcz w ...nodze-tak,że nie mogłam jej wyprostować.J-co się dzieje,ja-skurcz,J-co teraz?Do szpitala?,ja-nie,nogi nie mogę wyprostować...J-matko,dobrze,że to tylko noga:-pŚmieszny jest taki,ale dobrze wiedzieć,że tak serio podchodzi do wszystkiego co się ze mną dzieje.I przy porodzie chce być ze mną...:tak:.Kochany taki i wrażliwy facet:-).Ale kończę te pohwały-każda z nas ma przecież takie same odczucia co do swojego,ale dobrze,że każda z nas też widzi w tym swoim panu coś wyjątkowego i niepowtarzalnego:-DTo mi się zebrało...
No dobra-idę szykować swoje Maluszki;-)Miłego dnia drogie Panie-mam nadzieję,że również słonecznego(jeśli nie za oknem to w duchu:laugh2:)i do potem

reklama
dzień doberek:-)

ja dzisiaj busy od samego rana:sorry:
noc - tragedia,obudził mnie smród gazu:wściekła/y:o 3 i juz nie mołam zasnąć, ale sąsiadka była wczoraj i powiedziała ze jak będzie śmierdziało to mam przyjśc(broń Boże nie dzwonić do właściciela:-)) chyba sie troche go boją:-D
mam nadzieje ze fryzjerka poprawi mi humor:-)albo zespuje jeszcze gorzej:confused2:

lubiczanka nie strasz tak swojego J. bo jeszcze zawału dostanie i co wtedy?:-)
mój mnie tylko poprosił zebym w nocy nie rodziła bo jak to ujął: nie chciałby przerywać błogiego snu:confused2::laugh2:

miłego :cool2: dnia:cool2:

Hej Mamuski

Ale nam popadalo i powialo w nocy:szok: Takie halloweenowe klimaty juz we wrzesniu poczulam:shocked2: No ale za to teraz nie pada, nie wieje... Nie moge powiedziec, zeby jakos slonecznie bylo ale w miare przyjemny dzionek sie zapowiada;-)
Ada odstawiona do creche- dzisiaj bylo nielatwo, bo od samego progu zaczela marudzic i wracac sie do drzwi a pozniej, juz przy moim wyjsciu byl krzyk:-(Za godzinke zadzwonie i spytam czy wszystko ok, to bede spokojniejsza...
Kawusia sie robi, sterta prania nawoluje... Uciekam wiec teraz ale pozniej wroce:tak:
Milego dnia

Witam sie i ja.U nas pogoda sie popsula, tak jakos jesienie.W ocy wialo i nagle chuk w ogrodzie.Maz polecial a to grilsie przewrocil i pociagnal za soba butle z gazem (dobrze ze jakiegos bum nie bylo).No i jestem la bo za gril niemale pieniadze dalam , ma miesiac a juz raczka sie zlamala ..
A gdzie sie podziala nasza anineczka? ??? Pewnie imrezowala na Antka urodzinach???
No wiec Duzo, duzo zdrowka dla Antka i wszystkiego najlepszego z okacji 4 urodzin!!!! Spoznone o jeden dzien ihi

A gdzie sie podziala nasza anineczka? ??? Pewnie imrezowala na Antka urodzinach???
No wiec Duzo, duzo zdrowka dla Antka i wszystkiego najlepszego z okacji 4 urodzin!!!! Spoznone o jeden dzien ihi

O jak mi miło,a Antkowi jeszcze bardziej :sorry::tak:
Wczoraj pojechał mój brat z rodzinką,którą gościłam od piątku.
Ufff ciężko było,ale daliśmy radę :-D:-D
Ciężko bo czwórka dzieci,które najstarsze ma 4 lata jest strasznie głośna.
Wczoraj także rozłożyło mnie choróbsko.Dzieciaki nie wyzdrowiały do końca i matkę zaraziły.
Tak więc jest mi trochę słabo i boli mnie wszystko:eek:
Po za tym walnęłam małego posta wczoraj o 12:48

Imprezki dla Antka jeszcze nie było.Dostał co prawda prezenty,ale party zrobimy 3 października :tak::tak:

Ostatnia edycja:
No fakt-ja gapa nie zauważyłam,że Anineczkowy Antuś wczoraj4-ry latka skończył:szok:Toż to już kawaler-niedługo dziewczynki za warkocze będzie ciągał;-).Wszystkiego dobrego Antuś-aby życie było dla Ciebie tak słodkie jak tort urodzinowy:-D.
A mamusia niech zdrowieje-albo przynajmniej nie popada w jakieś choróbsko.Po wyjezdzie rodzinki odetchnij:tak:.Zaglądałam do blogu-nooooo...Przyznać muszę,że pod wielkim wrażeniem jestem:-).Wytrwałości w pisaniu-bo warto:tak:.
asienka-r-daj znać jak tam po wizycie i czy lekarz nie przewiduje wcześniejszego rozwiązania:szok:...Kto wie:confused2:
gastone-przykro mi z powodu grilla.Mam nadzieję,że użytkować go możecie bez żadnych przeszkód.My co prawda kupiliśmy nie na gaz,ale też 100 wydaliśmy,i okazało się,że jakość pozwoliła mu posłużyć 1 sezon:crazy:.Jak będą promocje to zakupimy jakiś na przyszły rok:eek:
mamo-Ady-ja o dziwo 2razy musiałam odebrać Dadzię z przedszkola,bo płakała(nie wiem jak do tego doszło;-)),ale już jest ok.Mi powiedziała,że dziewczynki nie pozwalały jej się bawić:sorry:.Mam nadzieję,że i Twoja córunia się przyzwyczai i polubi chodzenie do przedszkola:tak::-D

Lubiczanko, już jestem:-). Dzisiaj nic nie mówiła na ten temat:-D, ale to pewnie dlatego, że moja GP jest na urlopie i trafiłam na jakąś inną. Troszkę za wysokie mam dolne ciśnienie, ale ogólnie u nas ok:-). Martwiłam się, że po wczorajszych przeżyciach z dzidziem coś nie w porządku,ale na szczęście all is very well:-D:-D:-D

Lubiczanko, już jestem:-). Dzisiaj nic nie mówiła na ten temat:-D, ale to pewnie dlatego, że moja GP jest na urlopie i trafiłam na jakąś inną. Troszkę za wysokie mam dolne ciśnienie, ale ogólnie u nas ok:-). Martwiłam się, że po wczorajszych przeżyciach z dzidziem coś nie w porządku,ale na szczęście all is very well:-D:-D:-D
No i bardzo dobrze,że jesteś z Dzidzią dzielna:tak:Tak trzymać!
Agusik78-gdzie się dziś podziałaś?Mam nadzieję,że z Radkiem wszystko w porządku...Z resztą jak ja chodziłam z moją2-ką do GP zawsze się czułam jak schizofremiczka-a przynajmniej wydawało mi się,że ona mnie tak ocenia:eek:I teraz jeśli już przyjdzie taka koniczność,że trzeba skorzystać z jej usług,to zazwyczaj tylko ze mną samą-dzieci na szczęście nie za specjalnie chorowite:-D

reklama
Jestem,jestem..Witam piękne panie:-)
Pogoda u nas taka jak wczoraj,czyli byle jaka:-(,ale my nadal w domku siedzimy bo Radek ze swoim przeziębieniem dopiero się rozkręca:sorry:,zakupiłam Benylin(dzięki lubiczanko),ale wapno miałam:made in Poland i się kończy.Mój p wczoraj apteki zjeździł i się okazało,że tu nie ma:no:,przynajmniej samego wapna w syropie,bo przywiózł mi taki syropek zwiększający apetyt,którego jednym z głównych składników jest wapno:happy:.Dziołszki,na prawdę nie dostanę tu samego wapna w syropku:confused::shocked2::-(
Lubiczanko:ale kochaniutki ten Twój mężo:tak:.A jak chce ze skurczem w nodze,żonę do szpitala wieźć to na prawdę musi być baaardzo opiekuńczy:-D
asienka_r:wiem,że pewnie nie masz na nic sił,ani ochoty,ale ..Co tam się dzialo wczoraj z bąbelkiem?
Same gapki na forum:ja też,przepraszam,że spóźnione,ale najlepsze życzonka dla Antka(anineczko:przekaż proszę).4 lata!!Ho,ho to już jest wiek!!:-D
Idę obiadek dokończyć i potem wpadnę.
A Andzuliny nadal nie widać:no:

Do góry