lubiczanka
Fanka BB :)
Dzień dobry Mamusie!!!
A u nas znowu słonko
trala la la la;-)
Nie mam planów na dzisiaj...hmmm-może wreszcie zobaczę na czym polega obsługa pilota do satelitki;-)
Szczerze mówiąc wolałabym aby dziś była środa-już doczekać się nie mogę kolejnego USG.
Ciekawe tylko czy Maluszek postanowi się przed mamusią "obnażyć"jeszcze w brzucholku,czy może woli z wielkim Suprice-przyjść na świat?Też mam zmartwienia...
W nocy coraz częściej zdarza mi się budzić,bo nie moge powietrza złapać-tak mnie najnormalniej w świecie zatyka.Oczywiście jako weteranka powinnam wiedzieć,że to naturalne,ale wcześniej nic takiego mi się nie zdarzało
W dodatku przy każdym takim moim zrywie J też się przebudza i mina jego jest
-śmieszna(dla mnie)
.Ale i jaka zatroskana,pt-co,jak gdzie,już?Albo jak mnie złapał skurcz w ...nodze-tak,że nie mogłam jej wyprostować.J-co się dzieje,ja-skurcz,J-co teraz?Do szpitala?,ja-nie,nogi nie mogę wyprostować...J-matko,dobrze,że to tylko noga
Śmieszny jest taki,ale dobrze wiedzieć,że tak serio podchodzi do wszystkiego co się ze mną dzieje.I przy porodzie chce być ze mną...
.Kochany taki i wrażliwy facet:-).Ale kończę te pohwały-każda z nas ma przecież takie same odczucia co do swojego,ale dobrze,że każda z nas też widzi w tym swoim panu coś wyjątkowego i niepowtarzalnego
To mi się zebrało...
No dobra-idę szykować swoje Maluszki;-)Miłego dnia drogie Panie-mam nadzieję,że również słonecznego(jeśli nie za oknem to w duchu
)i do potem
A u nas znowu słonko

Nie mam planów na dzisiaj...hmmm-może wreszcie zobaczę na czym polega obsługa pilota do satelitki;-)

Szczerze mówiąc wolałabym aby dziś była środa-już doczekać się nie mogę kolejnego USG.
Ciekawe tylko czy Maluszek postanowi się przed mamusią "obnażyć"jeszcze w brzucholku,czy może woli z wielkim Suprice-przyjść na świat?Też mam zmartwienia...
W nocy coraz częściej zdarza mi się budzić,bo nie moge powietrza złapać-tak mnie najnormalniej w świecie zatyka.Oczywiście jako weteranka powinnam wiedzieć,że to naturalne,ale wcześniej nic takiego mi się nie zdarzało

No dobra-idę szykować swoje Maluszki;-)Miłego dnia drogie Panie-mam nadzieję,że również słonecznego(jeśli nie za oknem to w duchu