reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Gastone znalazlam taki post napisany przez Frog

hotel nazywa sie La Barracuda w Torremolinos (ok. 9 km od lotniska Malaga) Pobyt za 5 nocy ze sniadaniem i obiad/badz kolacja do wyboru wynioslo nas 380 euro(2+1). Jest tylko mamly haczyk napoje do kolacji platne bo z reguly podaja wino. Ale mozesz miec swoje:biggrin2:;-).
Dzieci do lat 2 na lozeczkach niemowlecych za darmo zreszta w opisie hotelu wszystko znajdziesz ewentualnie napiszesz maila.jak ktos zainteresowany to poszukajcie ofert na www.booking.com na pewno cos was zainteresuje.

dzieki wielkie ,jestes kooooochana :-)

Hej Mamuski!
Aleeeeeeeeeeeeeeeee sie rozpisalyscie przez ten weekendzik!!!:-):-):-)
Mialam wielkie problemy z nadgonieniem zaleglosci, nie mowiac juz o silach i natchnieniu na pisanie... No i tyle tam roznych watkow, ze nie sposob z moja "wspaniala" pamiecia nawiazac chocby do polowy;-) Mialam troche zajec w weekend; sprzatanie, mycie okien- bo glupio mi sie troche zrobilo, ze nasze "ciezarowki" chca a nie moga a ja moge a nie chce;-) Wjechalyscie mi na ambicje i musialam zagonic meza do pomocy, bo zewnetrznych ram nie tknelabym ze wzgledu na pajaki!!! A siedza tam chyba calymi rodzinami, fuuuuuujjjjjj !!!!!!!!
My dzisiaj po Galway buszowalismy, zalatwialismy sprawy i zakupy robilismy- uzupelnialam garderobe Ady, bo jakos mi tak wszystko z jej szafy powoli wychodzi:eek:
Przez to Ada dzisiaj malo spala, wlasciwie tylko kimala w aucie i marudna juz chodzi ale przynajmniej do 19. musze ja przetrzymac. Takze spadam teraz czyms ja zajac, bo mnie zamarudzi

Milego wieczorku

Witam wieczorkiem widze mało sie dzi udzielacie chyba bus mamy:)
My juz po kolacji tv ogl i dalej sie kurujemy:)
Bylismy w monkey busines dzieci sie wyszalaly bo w taka pogode bym z Olivierem nigdzie nie szła:)
Zaraz idzie spac a ja ogl swoje seriale:)
buzaki

O tak,"Na Wspólnej" i "M jak miłość":tak:...Też pooglądałam,biedna Żanetka:frown::eek::-D.P musi jeszcze na godzinkę do pracy wrócić:shocked2:,potem może jakiś filmik zarzucimy i nynki,dobrej nocki.
MartaF:udanej,owocnej wizyty u fryzjera
podziękuje jutro jak dobrze wyjdzie:-)zeby nie zapeszyc:-)

ja tez juz ide spac:tak:dobranoc

reklama
Do góry