reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ale masz juz byka w sobie :szok::szok::szok:. Super ze maluszek tak slicznie rosnie !!!!!!!!!!!! Ja mam nadzieje ze sie dowiem ile moje wazy w srode ! a idziemy prawie tak samo z ciaza :) Jak ci fajnie w tym waszym nowym domku !!!!!

Nio hehehe a coś lekarz dzisiaj wspomniał że jeszcze 2 miechy i ciąc będzie, więc może i szybciej urodzę, jeszcze w listopadzie.
A mieszka sie super, tylko cięzko się z tymi "metrami" przestrzeni oswoić:-D

reklama
Witam, melduję że zyję:tak: Mieszkamy w nowym domku, super, tylko neta jeszcze nie mam:-( ale to pewnie kwestia tygodnia.
Z Dzidzia ok, zgadza sie termin usg i miesiaczki bo równo 30 wychodzi:tak: Mały 1700g wazy. Kurcze, już kawał chłopa:-D
Nawet nie czytam co pisałyście bo ponad tygodnia nie nadrobię:tak::-D Pozdraawiam!!
O rany, ale duży!! Super, że wsjo z nim dobrze:-) Czekamy aż będziesz miała częsty dostęp do neta:-)

a powiedzcie mi czy ktoras z was tez bierze leki na obnizenie cisnienia czy tylko mnie to dopadlo ??
No mnie jak narazie omija to ....choc u gina mam podwyzszone cisnienie i jemu sie to nie podoba ..w domu mam w miare ok ...choc tez nie zawsze jest idealne.Mi gin powiedzial ze jezeli dojdzie mi do 150 to leki i szpital .....jak narazie nie dobilam do 150

No mnie jak narazie omija to ....choc u gina mam podwyzszone cisnienie i jemu sie to nie podoba ..w domu mam w miare ok ...choc tez nie zawsze jest idealne.Mi gin powiedzial ze jezeli dojdzie mi do 150 to leki i szpital .....jak narazie nie dobilam do 150

ja narazie mam brac leki i mierzyc 3 razy dziennie i po lekach jest opk w granicach 130/70 i mniej ... ale pikawa mi strasznie tlucze po tym cordafenie !!!

Georgina, widzę, że długo się staraliście, ale warto było czekać, prawda? :tak:
ja w sumie z zajściem w ciążę nie miałam problemów - pierwsza ciąża w pierwszym cyklu, druga ciąża za drugim razem.

ehhh, gdybym nie poroniła wtedy, już tuliłabym swoje Maleństwo :-(

A ja jestem mega szczesliwa !
Potwierdzilam 3d u doktorka we Wroclawiu ,wiec w poniedzialek 28 wrzesnia jedziemy z mezem na 11 :15 poogladac sobie nasze malenstwo znowu :)
A mezus mi przyslal esa ze jak juz jedziemy na Wrocław w poniedzialek to moze jak chce to wozio zakupimy jak znajdziemy taki jaki bedziemy chcieli i ...hi hi hi ...ale sie ciesze :) Pewnie ze chce ahhahahah !!!!!

Myślicie, że te herbatki sklepowe typu IceTea czy Nestea są dobre w ciąży? Chodzi mi czy czegoś niewłaściwego nie zawierają.

reklama
Do góry