reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Marzi mialam mieć niestety w 10 tyg ciazy poronilam:-:)-(, wtedy bylo strasznie, bylam na granicy zalamania, ale teraz z perspektywy czasu widze ze tak mialo byc bo moje zycie potoczylo się inaczej

A moze wcale nie za pozno FF czasami sie myli, mi w tamtym miesiacu wyznaczyl owu 17 dc a w rzeczywistosci mialam 18 (potwierdzone na monitoringu)

Dokładnie,zgadzam się,ja też jeszcze bym poszalała.....czasami wszystko może się przesunąć...:tak:

reklama
Witaj biedroneczka!!!Miło cię czytać... :tak:;-);-):-D:-D

Ja leże w łóżku chora,ale mam zamiar dzisiaj poszaleć z moim m...biorę hormony a one sprawiaja,że jestem niewyzyta:-D:-D:-D:-D:szok:
Witaj Jagodko milo mi rowniez:tak:
Ja bym i dzis poszala z moim, ale i tak by to nic nie dalo bo jajeczko juz sobie dawno peklo;-);-), wiec ze spokojem wyslalam ukochanego do robotek w nowym mieszkanku, ja przyjade na gotowe hehehe, cwana jestem nie;-);-):-D:-D. No i jeszce dzis ta glowa mnie boli wiec sobie tez leze ze spokojem z kompem w lozeczku hehehe:tak:

A moze wcale nie za pozno FF czasami sie myli, mi w tamtym miesiacu wyznaczyl owu 17 dc a w rzeczywistosci mialam 18 (potwierdzone na monitoringu)

No oby oby:tak: ja przed zajsciem w ciaze sie tak wlasnie pomylilam:-) (bylam za krotko zeby jeszcze chciec miec dzieci bylismy dopiero 3 miesiace razem) i moim zdaniem owu minela i sobie poszalelismy a tu sie okazalo ze nie i mamy maluszka:-)

Marzi kochana,mnie chodzi o to,że zauważyłam,że tutaj wszystkie mierzą temp i sprawdzają objawy owulacji,a przecież tak dokładnie nie wiemy kiedy pęknie jajeczko,więc należy starac się trochę dłużej niż tylko nam się wydaje...chodzi mi o to,ze u mnie np w pierwszej ciąży ja owulację miałam bardzo późno,bo test wyszedł dopiero w po 40 dc! a cykle normalnie miałam 28-30 dni,czyli owulacja się przesuneła...u każdej z nas tak może być...skoro myślałaś,że miałaś owulkę i wczoraj dałaś spokój to spróbuj dzisiaj..i jeszcze kilka razy później...próbowac trzeba,ale z luzem,dlatego ja napewno nie zdecyduje się na mierzenie tempki i obserwacje inne,bo poprostu to zmusza do myslenia i analizowania....:-D:tak:;-)

To tym bardziej do roboty!:tak::tak::shocked2:

No racja, racja...:-) mam zamiar jeszcze kilka razy Go pomęczyc...:-) kto mówił, ze życie w małżeństwie to bułka z masłem...:szok:;-)

Marzi mialam mieć niestety w 10 tyg ciazy poronilam:-:)-(, wtedy bylo strasznie, bylam na granicy zalamania, ale teraz z perspektywy czasu widze ze tak mialo byc bo moje zycie potoczylo się inaczej

biedroneczko, nawet sobie nie mogę wyobrazić co wtedy czułaś... :zawstydzona/y: dla mnie to byłaby tragedia... z reszta pewnie dla wszystkich kobiet... podziwiam Twoją siłę.:tak:

Witaj biedroneczka!!!Miło cię czytać... :tak:;-);-):-D:-D

Ja leże w łóżku chora,ale mam zamiar dzisiaj poszaleć z moim m...biorę hormony a one sprawiaja,że jestem niewyzyta:-D:-D:-D:-D:szok:

Co to za hormony??? Jagódka, dawaj może naszpikujemy się razem z moim... :cool: to będziemy szalec codziennie!!!

Dokładnie,zgadzam się,ja też jeszcze bym poszalała.....czasami wszystko może się przesunąć...:tak:

Obiecuję, będę szaleć!!!!!;-):-)

Marzi,ja biorę cycko-progynovę,żeby mieć jajeczka... ale niestety po nich trochę przytyłam...i kiepsko znoszę @,ale co tam w końcu to po to by mieć maluszka....a co mi tam....ale seksu mi się chce,czasem mój m musi uciekać przede mną :))))) hi hihihihiiii

biedroneczko, nawet sobie nie mogę wyobrazić co wtedy czułaś... :zawstydzona/y: dla mnie to byłaby tragedia... z reszta pewnie dla wszystkich kobiet... podziwiam Twoją siłę.:tak:
Marzi sama sobie sie dziwie ze wtedy dalam rade, bylam wtedy z innym facetem to bylo ponad 4 lata temu, mielismy wspolne plany, a gdy sie to wydarzylo to na dokladke i on mnie zostawil, wiec bylo ciezko sie podniesc, ale moze tak mialo byc bo inaczej nie poznalabym mojego ukochanego T i nie bylabym szczesliwa

JA TEŻ TAK CHCE!!!!;-):-):happy::rofl2:

Marzi a teraz sie staramy, chcemy bardzo dzidzie, tempki sie mierzy, sluz obserwuje itp pierdoly i nic nie ma:szok: Ot zycie...

Biedroneczko przytulam kochana bo ja nawet nie chce sobie czegos takiego wyobrazac:-:)-(

Jagodka a co to za hormony????? Bo u mnie libido ostatnio zero:eek::sorry:

Marzi sama sobie sie dziwie ze wtedy dalam rade, bylam wtedy z innym facetem to bylo ponad 4 lata temu, mielismy wspolne plany, a gdy sie to wydarzylo to na dokladke i on mnie zostawil, wiec bylo ciezko sie podniesc, ale moze tak mialo byc bo inaczej nie poznalabym mojego ukochanego T i nie bylabym szczesliwa

Biedorneczko, tak miało być... dobrze do tego podchodzisz... I już niedługo na pewno będziesz miała taką śliczną ciupkę dzidzię z najważniejszym facetem na swiecie!!! To jest zdrowe podejście:-)

reklama
Marzi a teraz sie staramy, chcemy bardzo dzidzie, tempki sie mierzy, sluz obserwuje itp pierdoly i nic nie ma:szok: Ot zycie...

Biedroneczko przytulam kochana bo ja nawet nie chce sobie czegos takiego wyobrazac:-:)-(

Jagodka a co to za hormony????? Bo u mnie libido ostatnio zero:eek::sorry:

Noukie,daj na luz.....i bądź pełna nadziei!
co do hormonów- cycloprogynova,naturalne hormony na pobudzenie jajników.
Wiem co czujesz,bo jak brałam antykoncepcje też libido było zeeeerrroo!!! a teraz to chce mi bzykać cały czas... :-D:-D:-D

Do góry