reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
To chyba muszę się na coś zdecydować:tak:
A wasze maluch zjadają 1 słoiczek na raz? Bo Iggy raczej tak, chyba, że takie duże kupuję.

mój to nawet zjada wiecej niz en dozy sloiczek bo ostatnio nie mialam zupki i przelalam sloiczkowa to tak jakos skromnie w tej miseczce bylo:-D a przewaznie zjada cala swoja miseczke:-)

A mam jeszcze pytanie. Gotujecie same, czy dajecie słoiczkowe. Ja daję na zmianę własne i słoiczkowe, ale sama nie wiem, czy to dobrze. Tym bardziej, że kucharka raczej ze mnie żadna:-(

czasami gotuję sama, a czasami słoiczki, a co do nowych smaków to od 9 miesiąca jest fajny smaczek z Hippa Domowe Pyszności - Naleśniczki z musem jabłkowym :tak: mniami, mniami :-D

Moja niuńka nie chce słoiczkowych obiadków w ogóle:no: Zje max 5 łyżek i odwraca główkę i kiwa, że nie:sorry:
Jak ja jej robię, to też nie lubi jak zmieszam jej wszystkie składniki w papke, tylko lubi mieć wszystko odzielnie:tak: Oddzielnie mięsko, oddzielnie ziemniaczek i oddzielnie warzywko:-D Taka to już dorosła się zrobiła:-D

Ze słoiczków jemy deserki, i po 9 miesiącu ostatnio bardzo smakował nam egzotyczny Gerbera:-)

My jemy tylko gotowane.
Dziewczyny to jak robicie z zoltkiem? Ma byc podawane co drugi dzien po pol. Dajecie razem z mieskiem do zupki? Ja daje samo. Wydawalo mi sie, ze miesko i zoltko to za duzo.

reklama
My jemy tylko gotowane.
Dziewczyny to jak robicie z zoltkiem? Ma byc podawane co drugi dzien po pol. Dajecie razem z mieskiem do zupki? Ja daje samo. Wydawalo mi sie, ze miesko i zoltko to za duzo.

Ja osobiście daję razem z mięskiem, i czytałam, że już powinno się dawać całe żółtko co drugi dzień, albo po pół codziennie :tak:

Do góry