asiulkaa
Fanka BB :)
Czy juz wszystkie dzieciaczki raczkują oprócz mojej|?????? Moja tylko cały czas do tyłu na brzuchu![]()
Agatko moj Filip tez nie raczkuje

Jeny dziewczyny ile Wasze dzieci jedza

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy juz wszystkie dzieciaczki raczkują oprócz mojej|?????? Moja tylko cały czas do tyłu na brzuchu![]()
Agatko moj Filip tez nie raczkujeTak jak Zuzia pelza do tylu i wokol wlasnej osi. Siada sam z pozycji czworaczej, ale nie raczkuje. A Zuzia siada sama czy jeszcze nie? Co prawda jest miedzy Zuzia a Filipkiem miesiac roznicy, ale pierwotnie mial sie urodzic 24 grudnia, ale troszke mu sie na swiat spieszylo, wiec ja mu odejmuje te 3 tygodnie jesli chodzi o rozwoj
Jeny dziewczyny ile Wasze dzieci jedzaNawet nie bede pisala ile je Filip, bo wyjdzie na to, ze glodze wlasne dziecko. Niestety moje dziecko buntuje sie przeciwko mleku i przez cala dobe jak zje 200ml to jest dobrze
Wiec ostatniio na kolacje dostaje chlebka z szynka, bo w koncu cos to moje dziecko musi zjesc na noc, zeby glodne nie bylo
No i generalnie jadlby wszystko to co my jemy
![]()
Nie martw sie Ksawery jeszcze jakies 3 tyg temu tez nie raczkowal (stal i chodzil przy meblach) i z dnia na dzien ruszyl a teraz to doslownie biega na czterech.Czy juz wszystkie dzieciaczki raczkują oprócz mojej|?????? Moja tylko cały czas do tyłu na brzuchu![]()
moja juz od 2ch tygodni bierz sie za chodzenieNie martw sie Ksawery jeszcze jakies 3 tyg temu tez nie raczkowal (stal i chodzil przy meblach) i z dnia na dzien ruszyl a teraz to doslownie biega na czterech.
Z tego co pamietam to Twoja jest o miesiac od mojego mlodsza wiec sie nie przejmuj.
A ja mam pytanie czy ktores dziecie zabiera sie za chodzenie? Moj chodzi przy meblach bardzo szybko, czasem sie pusci ale na chwile. Na czworaka dochodzi do mebla, dalej na nogi, jak sie mebel skonczy to dochodzi do nastepnego na czterech i tak w kolko. Cos nam sie wydaje ze lada chwila sie zapomni i pojdzie.
Agatkas Wlasnie spojrzalam na wasz suwaczek. Co ty sie kobitko przejmujesz!!! Nie patrz ze my tu piszemy ze dzieci siedza, chodza, raczkuja...spojrz ze Twoja ma dopiero 8,5 miesiaca a np. moj Lutuś juz 10miesiecy!!! Przez 1,5 mies. Zuzia bedzie raczkowac jak stara-zobaczysz!![]()
Agatkas Wlasnie spojrzalam na wasz suwaczek. Co ty sie kobitko przejmujesz!!! Nie patrz ze my tu piszemy ze dzieci siedza, chodza, raczkuja...spojrz ze Twoja ma dopiero 8,5 miesiaca a np. moj Lutuś juz 10miesiecy!!! Przez 1,5 mies. Zuzia bedzie raczkowac jak stara-zobaczysz!![]()
A ja mam pytanie czy ktores dziecie zabiera sie za chodzenie? Moj chodzi przy meblach bardzo szybko, czasem sie pusci ale na chwile. Na czworaka dochodzi do mebla, dalej na nogi, jak sie mebel skonczy to dochodzi do nastepnego na czterech i tak w kolko. Cos nam sie wydaje ze lada chwila sie zapomni i pojdzie.
Dziewczynki moja Zuzia sama nie siada ale sadzam ją dużo bo fajnie się bawi na siedząco...czy źle robię?
oj Nuśia tak samo, wpycha paluszki do buźki jak szalonadziewczyny czy wasze dzieciaczki wpychaja sobie paluszki tak ze zbiera im sie na wymiotybo moj to robi nagminnie
jak go prosze zeby tego nie robil to sie śmieje i itak swoje
![]()
nie robiłam TIBC i glukozy bo lekarka mówila że nie ma na razie potrzeby, jak wyniki wyjda słabe i leczenie nie pomoze to dopiero zrobimy te badaniaJak dla mnie to ogólnie dobra oprócz zelaza. My miałysmy 59 ostatnio i i tak było za mało...a robiłaś to badanie : TIBC i Glukozę???(