reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Mi nie przeszkadzają bo czasem są fajne rzeczy. Z miech, dwa, temu jakaś kobitka tu reklamowała karuzelkę nad łóżeczko. Gdyby nie fakt, że jeszcze dużo czasu mam do kupienia karuzelki to kto wie bo Mojemu się też podobała:-) Co do niani to my chcemy z kamerką.

jak cos trzeba to jest allegro ... a tu to sobie piszemy i tyle ...

reklama
Ja dziś kupiłam Małej ładny rożek, cudny kocyk z Puchatkiem i sobie bluzkę extra:) Ależ jestem zadowolona z zakupów:) Wieczorem zaprezentuję fotki tych nowych rzeczy lub jutro bo nie wiem jak mi nauka pójdzie, zaraz się za nią zabieram;-)

Laski mam do Was pytanie. Skończyły mi się wit Falvit Mama. W reklamówkach z gazetkami od ginki mam 2 opakowania Materny. Czy ja mogę je stosować bez wiedzy ginki czy muszę się jej zapytać czy mogę zmienić wit i czy na tą Maternę bo szkoda byłoby wywalić 2 opakowania.

Laski mam do Was pytanie. Skończyły mi się wit Falvit Mama. W reklamówkach z gazetkami od ginki mam 2 opakowania Materny. Czy ja mogę je stosować bez wiedzy ginki czy muszę się jej zapytać czy mogę zmienić wit i czy na tą Maternę bo szkoda byłoby wywalić 2 opakowania.

mi sie wydaje ze mozna zmienic witaminy ... przeciez sklady one maja podobne ... ale ja to tylko na chlopski rozum biore ...

Dziś widziałam laktator w sklepie, w którym kupowałam rożek i kocyk, był za 42zł. I był ręczny. Zawsze mówiłam, że nie kupię ręcznego, ale w sumie czemu nie? Wy je kupujecie przed porodem jeszcze czy dopiero jak bobaski będą na świecie?

Dziś widziałam laktator w sklepie, w którym kupowałam rożek i kocyk, był za 42zł. I był ręczny. Zawsze mówiłam, że nie kupię ręcznego, ale w sumie czemu nie? Wy je kupujecie przed porodem jeszcze czy dopiero jak bobaski będą na świecie?
Ja kupię po porodzie i też chyba ręczny. Różnica cenowa jest spora a mi bez róznicy jaki to będzie

reklama
PAULUS no to fejnie:-)oby przeszlo jak najszybciej;-)

GEORGINA ja mam reczny jeszcze z tamtej ciazy:tak:ja akurat nie kupowalam przed porodem ale meza zabralam wczesniej do sklepu i mu pokazalam co i jak:tak:kupil mi jak bylam w szpitalu bo byla potrzeba.
Co do witaminek to ja nie wiem co powiedziec:eek:

Do góry