reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamusie 2008

No i najważniejsze, ze mamusi sie podobają, a Karolince też się podobają?
Kawał dobry:-D:-D:-D

Twardziel z Ciebie
:tak::tak::tak:;-)
wiesz karolinka tak patrzyla na te moje pazurki, dlugo nie mogla zrozumec o co chodzi, ale oczywiscie chciala do buzi wlozyc:-D:-D:-D
jesteś moim nowym bohaterem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wielki szacunek i podziw:szok::szok::szok: ja też czekam na cioteczke i opanować sie nie moge:-:)-:)-:)-:)-(
no moj maz tez mnie podziwia, bo slodyczy sa w domu, w zasiegu reki, bo moj maz straszny lasuch, ja juz po prostu sie przyzwyczailam, ale co z tego jak waga stoi i dupa:-:)-:)-(

reklama
I my z Alankiem również się podpisujemy :tak::tak::tak:

Ale Kana Ty chyba bardziej bo tego posta już widze 3 raz :-p:-D:-D
Kurcze przepraszam za te posty z życzonkami...to znaczy miały byc raz ,a nie 4......:sorry::zawstydzona/y: ale cosik mi komp, a dokładnie net nawala i niestety tak jakos dziwacznie wyszło....
A moj brat jednak będzie jutro nie dzisiaj....zle mnie poinformowali....kurcze moze i lepiej jeszcze jeden dzien spokoju...:sorry::tak:

My juz po zakupkach i spacerku....moje dziecko krzyczy w wózku i to jak donosnie.....zwariowac idzie....a i chodzi przy kanapie...ale jak sobie drpepta w ta i z powrotem.....i jaka ma radoche.....:-D

:tak::tak::tak:;-)
wiesz karolinka tak patrzyla na te moje pazurki, dlugo nie mogla zrozumec o co chodzi, ale oczywiscie chciala do buzi wlozyc:-D:-D:-D
patrzy i podziwia i chce spróbowa, moja też zainteresowana, bo zawsze cos się swieci.
Chłopcy jak byli młodsi to też sienapatrzec nie mogli i zawsze jak wracałam z nowymi to od razu się rzucali na mnie żeby zobaczyc co mam i zawsze mieli jakies życzenia, a to zro b sobie kwiatki, a to motylki, kiedyś nawet chcieli żebym miała autka, ale jakoś sie nie zdecydowałam:szok::zawstydzona/y:

My juz po zakupkach i spacerku....moje dziecko krzyczy w wózku i to jak donosnie.....zwariowac idzie....a i chodzi przy kanapie...ale jak sobie drpepta w ta i z powrotem.....i jaka ma radoche.....:-D
Bo to mała, szczęśliwa księżniczka, więc drepta i sie z tego cieszy, a jeszcze większ radośc jak cos zbroi

patrzy i podziwia i chce spróbowa, moja też zainteresowana, bo zawsze cos się swieci.
Chłopcy jak byli młodsi to też sienapatrzec nie mogli i zawsze jak wracałam z nowymi to od razu się rzucali na mnie żeby zobaczyc co mam i zawsze mieli jakies życzenia, a to zro b sobie kwiatki, a to motylki, kiedyś nawet chcieli żebym miała autka, ale jakoś sie nie zdecydowałam:szok::zawstydzona/y:
autka:szok::szok::szok::-D:-D:-D

Dzien dobry:-)

Ja już posprzątałam, obiad ugotowałam, niemęzowego wyprawiłam do pracy, Pati uśpiłam i mam wolneee:-D
Jak wstanie niunia, to może na jakiś mały spacerek się wybierzemy...chociaż pogoda średnia, troche sie ochłodziło i słonka nie widać:-(

yyyyyyyyyy kable w złączce??????????:eek::eek::eek::eek: czasem te pytania z rozmow kwalifikacyjnych do pracy mnie powalają:crazy:
a w jakim zawodzie szuka pracy małzonek jesli można wiedzieć?????

Szuka czegoś co jest związane z marketingiem lub bakowością.

A ja posprzątałam, nakarmiłam towarzysto i teraz czekam na M. , który pojechał z moją mamą do Skarżyska załatwiać jej pracę.
Potem idziemy z Pysią na spacer.

reklama
Do góry