G
Georgina
Gość
Georgina ten biofer jest bez recepty raczej skoro go nawet w internetowej aptece mozna zamowic
Ooo to super:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Georgina ten biofer jest bez recepty raczej skoro go nawet w internetowej aptece mozna zamowic
No mi kazała Biofer..ile ten biofer ma tego żelaza? ascofer nie jest lepszy czasem? tak tylko pytam, bo mi się momentalnie wyniki po nim poprawiły a miałam konkretną anemię...
Mnie to w ogóle syfki drażnią i strasznie mi humor psują![]()
biofer 9 mg zelazaile ten biofer ma tego żelaza? ascofer nie jest lepszy czasem? tak tylko pytam, bo mi się momentalnie wyniki po nim poprawiły a miałam konkretną anemię...
ile ten biofer ma tego żelaza? ascofer nie jest lepszy czasem? tak tylko pytam, bo mi się momentalnie wyniki po nim poprawiły a miałam konkretną anemię...
Zapytam się jej jutro czy mam brać Biofer czy może Ascoferten biofer to jeszcze wit. C i kwas foliowy ma w sobie, ascofer to czyste żelazo.
O Boże jaka różnica..biofer 9 mg zelaza
ascofer 23,2 mg
biofer 9 mg zelaza
ascofer 23,2 mg
biofer 9 mg zelaza
ascofer 23,2 mg
mniej? przed kwilka sprawdzalam ale nie ilosc jonow tylko mg zelaza i wyszlo mi ze ascofer ma wiecej...biofer napewno jest bez recepty
ja wybrałam jedno opakowanie bioferu i dwa ascoferu bo akurat w aptece nie było tego pierwszego i wynik skoczył do góry:-)
mimo ze w ascoferze jest troche mniej jonów żelaza
i jest tanszy od bioferu![]()