reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
a ja chyba zaraz ide spac 
na szczescie moja mysza w nocy sobie spibudzi sie rano kolo 8 i potem caly dzien harcuje
![]()
oby tak miała jak sie urodzi
bajka...
Chérie
Mama Danielka
A mnie Łukaszek tak nawala pod prawym lukiem zebrowym ze chyba zaraz zniose jajko, to boli...
skądś to znam. też byłam okopywana pod żebrami, ale od jakichś dwóch tygodni Żaba zjechała w dół i siedzi na dupce - atakuje pęcherz i szyjkę.
G
Georgina
Gość
A ja idę czytać książkę, jak Mój się okąpie to jeszcze z Nim posiedzę i spanko
DOBRANOC WAM
)
No to dobrze ze ma sie gdzie przeniesc bo ten moj bidok to nie ma gdzie sie za bardzo spod tego zebra przemiescic, gin powiedzial ze bedzie mu ciezko sie odwrocic z tej pozycji i ze to malo prawdopodobne. Wiec jak tylko nie spi to mnie katuje po tym prawym zebrze. A lewy siedzi sobie na dole po lewej grzecznie i tylko czasem smyrnie po pęcherzuskądś to znam. też byłam okopywana pod żebrami, ale od jakichś dwóch tygodni Żaba zjechała w dół i siedzi na dupce - atakuje pęcherz i szyjkę.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
oby tak miała jak sie urodzi
bajka...
oj marzenie moje
dzis mi mezus cos mowil o tym ze ponad wszystko kocha spac i sie pytam "co jak mu mala nie da spac??" a on na to ze dostanie tobolek i heja w szeroki swiat !!!! bo w tym domu w nocy sie spi ...
jakiez to moje dziecko naiwne
Chérie
Mama Danielka
No to dobrze ze ma sie gdzie przeniesc bo ten moj bidok to nie ma gdzie sie za bardzo spod tego zebra przemiescic, gin powiedzial ze bedzie mu ciezko sie odwrocic z tej pozycji i ze to malo prawdopodobne. Wiec jak tylko nie spi to mnie katuje po tym prawym zebrze. A lewy siedzi sobie na dole po lewej grzecznie i tylko czasem smyrnie po pęcherzu![]()
aniołek i diabełek, ciekawe, czy charaktery też takie będą

reklama