wiktoria12
Mama i żona :)
Moje jeszcze nie jadły zreszta ja tez nie jadłam nigdyteraz Oliwka dobrała sie do dyni i zajada i każe sobie obierać,już mam dosyć jej skubania a ta ciągle mnie męczyz tym obieraniem.Wasze dzieciaki tez tak lubia dynie???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje jeszcze nie jadły zreszta ja tez nie jadłam nigdyteraz Oliwka dobrała sie do dyni i zajada i każe sobie obierać,już mam dosyć jej skubania a ta ciągle mnie męczyz tym obieraniem.Wasze dzieciaki tez tak lubia dynie???

ale warto bo mi bardzo pomógł na zatoki i katarzysko
ZDRÓWKA
a bateria w tym moim jest taka dobra ,ze ani rau smisie nie rozładował i nie zgasł ,przez co pinu nie pamiętam ,a to już mały problem:-)

Też mnie na Niego cholera bierze,ale co zrobić ?Witam,
moje nie śpią od 5.15
Anike obudził katarA jak zaczęłam jej czyścic noc to obudziła Helenkę i po spaniu
Anaconda, brawo Jasiu
As, y to masz nerwy ze staliMi ostatnio puszczają, ale jak czytam co u Ciebie to juz dawno bym wyszła i stanęła obok
Chyb a się wezmę, za zrzucenie fotek![]()

Witaj.Dobrze,że czasami choć zaglądasz.hej kochane
pietruszka poszedł zaprowadzić dzieciaki do szkoły to ja na chwilkę do waschróbsko nadal grasuje wczoraj przyszłam z pracy wypiłam herbate z miodem cytryną sokiem malinwym zjadłam kanapkę z 3 ząbkami czosnku i d ręki zasnełam a pietrucha się śmiał że zaklepywałam sobie na wieczór kompa
jak nadal będe się tak czuła to nie wiem jak w weekend będe pracowała i to tyle godzinpewnie wezmę wolne ale jak??jedna się zwlniła więc pewnie nie da rady
nic dalej się kuruję
co tam u was???jak meduska???przecież to już końcówka![]()

U mnie też w domu zwierzaków pełno.wityam:-) przed chwila chciałam nadrobic ale Gabi zobaczyła kota prze okno i musiałam z nia na chwile wyjsc ,bo bardzo lubi to taki nas blokowy kot czysty i zdrowy Wyszlismy inie chciała wracac ale chłodno a ja wyszłam z krotkim rękawkiem i nawet butow dobrze nie zalozylam bo tak sie Gabrysi do kota spieszylo Teraz beczy bo ja zabrałam do domu![]()
Mąz zakupil mi nowa kierownice do smochodu bo ta co mamy jest bardzo wytarta ,zmienia wszystko co sie da jak zdam to samochodzik bedzie jak nowy
Miłego dnia kobietki![]()

hej kochana:-)hej kochane
pietruszka poszedł zaprowadzić dzieciaki do szkoły to ja na chwilkę do waschróbsko nadal grasuje wczoraj przyszłam z pracy wypiłam herbate z miodem cytryną sokiem malinwym zjadłam kanapkę z 3 ząbkami czosnku i d ręki zasnełam a pietrucha się śmiał że zaklepywałam sobie na wieczór kompa
jak nadal będe się tak czuła to nie wiem jak w weekend będe pracowała i to tyle godzinpewnie wezmę wolne ale jak??jedna się zwlniła więc pewnie nie da rady
nic dalej się kuruję
co tam u was???jak meduska???przecież to już końcówka![]()
tyle ze mnie wczoraj cay dzien jakos dziwnie brzuch pobolewal i M sie smial ze mnei na porodówke bedzie wiózł

feeee ja nienawidze dyni- Patryk chyba nawet nigdy nie jadłteraz Oliwka dobrała sie do dyni i zajada i każe sobie obierać,już mam dosyć jej skubania a ta ciągle mnie męczyz tym obieraniem.Wasze dzieciaki tez tak lubia dynie???
:-)

:-)

Więc teraz chodzę regularnie

Też mysle o c902 teraz mam sony er. 55o i i jestem zadowolona ale Zuzia go troche obgryzła a juz wymiane miałam miec 3 doładowania temu ale nie mam czasu podejść do salonuJa też nie lubię zmieniać telefonów, przyzwyczajam się i potem już innego nie chcę. Teraz miałam se c702i a teraz tak patrzę na se c902i ale nie jestem przekonana

Ochyda, aż się jeść na mieście ode chciewadziewczyny jestem w glebokim szoku
Dzisiejsza uwaga
http://www.onet.tv/26-letnie-mieso-na-stole,5515855,1,klip.html#5515855,c=1
Co o tym sądzicie?

ja mam swoją sprawdzoną budkę z hamburgerami i tylko tam jadam 
Dobrze że tylko na strachu się skończyłodobrze ze M jest dzis w domu to poszedł przygotowywac obiadek a później weźmie Oliwke na dwór na spacer.a ja od niej odpocznebęde miała czas aby powystawiać pare rzeczy na allegro :-)
a ja się dzis przeraziłam.
Mój M ma od jakiegos czasu problemy z kręgosłupem,dźwignął coś za ciężkiego jakiś czas temu i coś mu szczeliło.i od tamtej pory co jakis czas mu ten kregosłup się odzywa.no i teraz go boli,był u lekarza,robili mu przeswietlenie,wyszło że dyskopatia z przeciążenia i teraz chodzi na zastrzyki.
no i jak wczoraj szedł do pracy to nie zdązyłby pójść na ten zastrzyk więc ja mu go zrobiłam,mówił że nie bolało i było ok.ale jak dziś pojechał na kolejny zastrzyk i pielęgniarka zobaczyła miejsce gdzie mu zrobiłam to sie za głowę złapała.zrobiłam mu troche za wysoko i powiedziała ze M powinien Bogu dziekować ze nic mu sie nie stało bo gdzybym w nerw trafiła a było niedaleko to by go mogło sparalizować.jak ja to usłysząłam to normnalnie w szoku do tej pory jestem.już więcej nie ruszam sie do takich rzeczy
do tej pory mam poczucie winy ze przeze mnie mogłoby się stać nieszczęście i przeze mnie mógł się stac kaleką ,normalnie nie wybaczyłabym tego sobiedziekuję teraz Bogu że tak to sie skończyło i nic złego się nie stało
![]()
i zdrówka dla M życzę 
Zdrówka życzękochane z gry przepraszam że mnie ostatnii tak mało:--
-
-(
normalnie wymiękam julka i adam się wykurowali to teraz mnie i piotrka i antoszkę wzieło ile chłopaki maja tylko katar to ja katar kaszel gardło byłam dzisiaj u lekarza jakiś wirus babka mówi że codziennie po 30 pacjentów przyjmuje właśnie z takimi objawami:-(w nocy tak kasłałam że antka budziłam to w koncu poszłam spać do julki spanie z nią na wąskim łóżku do przyjemych nie należałowięc jestem nie do życia
wyczytałam tylko że patrysia ma nowe auto super:-)
że szczypiory poszły szybko spac
że oliwka mało śpi tzn za wcześnie wstaje:-)
że medea walczy z bólem zęba:-(
że joanny mąż ma za wysokie ciśnienie:-(
że nika MH ma katarek bidulka a helena napady złości:-(
że eweliny mąż się nie zmienia
no a reszty nie pamiętam mam nadzieję że wieczorkiem będe sie lepiej czuła i posiedzę trochę z wami bo narazie mam wrażenie że moja głowa waży tonę:--(
ale Wy coś ostatnio chorujecie
nie ładnie 
Czytałam o tym, ale to i tak nie rekord. Rekordem był chłopiec który ważył prawie 11,5kg ale zmarł 11h po porodzie :-Wpadam sie przywitac bo obiad robię. Byłysmy na rehabilitacji i mocz do badania zawieźć.
Cały dzień biegusiem.
Słyszałyście o tym dziecku które sie urodziło z waga 8,7kg i 67cm![]()
Zdrówka życzę i w końcu przespanej nocy i rankaWitam,
moje nie śpią od 5.15
Anike obudził katarA jak zaczęłam jej czyścic noc to obudziła Helenkę i po spaniu
Anaconda, brawo Jasiu
As, y to masz nerwy ze staliMi ostatnio puszczają, ale jak czytam co u Ciebie to juz dawno bym wyszła i stanęła obok
Chyb a się wezmę, za zrzucenie fotek![]()
mój się budzi przed 7 ale wcześnie zasypiaJa na rower to nie wsiadłam od prawie 3 latKochana , a moze dasz mi jakieś namiary na twoje rzeczy na allegro?
Bo niestety nie mam, a lubię tam kupować:-)
W naszym szpitalu urodziła się dziewczynka , która miała długość 67 cm i ta mała pobiła w tym właśnie szpitalu dotychczasowy rekord, który wynosił 64 cm.
Ja zaraz lecę małego odwieść i na zakupy... A potem znów porządki.
Aha i zapomniałam napisać, ze ostatnio wzięło mnie na wycieczki rowerowe po lesie...
Wybrałam się wczoraj z małymi na taką poobiednią wycieczkę tak na troszkę, wracamy, a nas nie było 3 godziny !!!!!!!! Jeździliśmy tyle czasu, a mała w foteliku na moim rowerzeAle było super, tylko tyłki i nogi trochę potem bolały heheheh
A to dla tych co muszą z rana heheheehe
Zobacz załącznik 167546
ale tak fajnie przynajmniej mała na świeżym powietrzu 
Ja też mam teraz w mixie w orange, ale to na 3 lata i dopiero miesiąc minął a już mam dosyć, jednak dla mnie to na kartę trzebamnie też czeka wymiana telefonu b mi go antek tak załatwił żeale ja mam w mixie i zostało mi chyba jeszcze 5 doładowań
ja kocham telefony z klapką i narazie mi zaden w ko nie wpadł fajny a byłam w salonie bo musiałam adama telefon reanimować
![]()

Mój Kubek też za kotami lata, psy go jakoś nie ciekawią. To po mamusi mawityam:-) przed chwila chciałam nadrobic ale Gabi zobaczyła kota prze okno i musiałam z nia na chwile wyjsc ,bo bardzo lubi to taki nas blokowy kot czysty i zdrowy Wyszlismy inie chciała wracac ale chłodno a ja wyszłam z krotkim rękawkiem i nawet butow dobrze nie zalozylam bo tak sie Gabrysi do kota spieszylo Teraz beczy bo ja zabrałam do domu![]()
Mąz zakupil mi nowa kierownice do smochodu bo ta co mamy jest bardzo wytarta ,zmienia wszystko co sie da jak zdam to samochodzik bedzie jak nowy
Miłego dnia kobietki![]()
ja się z mamą zastanawiamy nad jakiś kotkiem. U mojej siostry są ale to dzikie i zanim się przyzwyczai do domu to trochę minie 
No mój kot to budził w nocy żeby mu jeść dać, ale tak hamsko budził że szokWitam sie i ja ,dzisiaj .robię sobie przerwę od sprzątania i klapłam przed kompem..
Malinuś zdrówka zyczę ,ale cię powaliło choróbsko,nie daj sie ,smaruj sie amolem ja sie smarowałam i choć m się śmiał ,że jak zamyka oczy to ma wrażenie jakby sie z babcią jakąs całowałale warto bo mi bardzo pomógł na zatoki i katarzysko
ZDRÓWKA
ja mam sony ericsona 750i chyba i jestem bardzo zadowolona ,zdarzyło mu sie przez ten czas kilka razy zawiesić i trzeba było poczekac jak mu przejdzie kilka minut.....a mam go 2 lata ponad,niedługo bo w grudniu kończy mi sie umowa i sama nie wiem jaki telefon bym chciałaa bateria w tym moim jest taka dobra ,ze ani rau smisie nie rozładował i nie zgasł ,przez co pinu nie pamiętam ,a to już mały problem:-)
Agnes ja dyni nigdy nie jadłam ,a jeżeli już to moze jako małe dziecko ,moje dzieci też nie ,a jak ty ją podajesz,na surowo???co mozna zrobić z dyni???
Nasz kot z kolei doprowadza mnie do szału jak w nocy lub nad ranem zaczyna sie tłuc po mieszkaniu ,łazic po mnie ,hałasować i miauczeć ,bo chce wyjść na dwór,sami go tak nauczyliśmy latem ,,,a teraz mam dość terroru kociego i musimy odzwyczajać go lekceważeniem jak dziecko![]()
a ja miałam fajnego sony ericsona ale coś mi w wyświetlaczu poszło i nie da się naprawić :-No ja jak podwędze od siostry dynię to może w końcu zrobię ciasto bo też słyszałam że dobremadziulka pestki dyni Oliwka wcina.Kiedyś poczestowała ja jedna Pani na placu zabaw i od tamtego czasu ciągle by je jadła,tylko kto musi skubac łupinki,oczywiście mamusia
a słyszałam że dobre jest ciasto dyniowe ale jeszcze nie miałam okazji spróbowac

pogadałam trochę z nim i do domu jechałam bo zimno jak nie wiem co
ale teraz jakiś słonko wyszło więc może będzie lepiej. Dzisiaj może uda mi się mamę na lumpy namówić bo już dawno nie byłam
dziecko mi ostatnio dziwnie śpi, zasypia około 10 i potrafi spać do 13 aż
i potem koło 16 znowu na godzinę
ja nie wiem co mu się stało
a ja lecę bo pranie gnije w pralce i obiad muszę zrobić. Jak dam radę to zaglądne wieczorem
miłego dnia życzę 
ale to to nokia i se i najlepsze jakie miałam
zastanawiam się nad sprzedażą n73 bo na dwa telefony to trochę ciężko lecieć
tutaj orange a tutaj heyah