reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamusie 2008

U nas podobnie jak u mamusi :-):-):-)
telefon, piloty, dodatkowo kabelki, listwy przpodlogowe, kontakty, szafki i wszystko co w nich, śmieci stojace np do wyniesienia..... tak tak to lubi Mari :tak::tak::tak::tak:

hahah to tak jak u nas dokladnie i maly za wszelka cene chce wejsc do lazienki :-D normalnie pcha sie tam kiedy moze :shocked2: chyba do lusterka bo uwielbia sie przegladac smieje sie sam do siebie:-D ja kosz ze smieciami musialam wynies do lazienki i zamykam dzwi nie ma innej rady na mojego Alexa :-D piloty juz 3 rozwalil :eek:jedna komorke:-(kontakty wszytkie zabezpieczone kable przeprowadzone wszytko gora nic nie lezy na podlodze :-D(w niedziele bylo wielkie przemeblowanie pod kontem kabli):-Dwiec nie ma co podgryzac... zaczol szafki otwierac wiec musimy zabezpieczenia kupic widzialam fajne i niedrogie w ikei :happy:
a ja mam umowiona wizyte dzis u pediatry na wazenie o 10.45 :cool2:i co deszcz leje jak z cebra:crazy: a w dodatku maly usnol z tego wszytkiego w calym opakowaniu padl w lozeczku jak ja montowalam ochrone przeciwdeszczowa do wozka :-D a juz mielismy wychodzic:-D

reklama
zieki Tygrysku, bardzo ciesz e sie ze w koncu udalo sie go kupic i odzyskam moje autko:-D:-D:-D:-D

Tygrysku kiedy wracasz do pracy???
!
koniec listopada , początek grudnia prawdopodobnie:tak::tak:

no dla nas to bylo oki, ale marzycielka ma 2ch psow i to jest problem

nioooooooo pieski sa duzie
a i wiesz co marzycielko, nasz znajomy pracuje w bankowosci i zarabia 2500 do reki, zaznacze, ze mlody facet bez doswidczenia, wiec moze niech twoj maz nadal szuka w wawie, bo i ty i on na pewno szybciej cos w stolice znajdziecie, jak bedziecie pewni ze straczy wam na zycie na mieszkanie, to wtedy mozecie jechac do wawy
swietny pomysl a w Warszawie zawsze latwiej o prace :tak::tak:przykladem moj mezowy bidulek najslodszy kofffany codzien zapitala do stolycy gdyz w lodzi nic konkretnego nie bylo:crazy::crazy::crazy: fakt połączenia z łodzi sa super i podroz wynosi go ok 1godziny i 25 minut:cool2:

swietny pomysl a w Warszawie zawsze latwiej o prace :tak::tak:przykladem moj mezowy bidulek najslodszy kofffany codzien zapitala do stolycy gdyz w lodzi nic konkretnego nie bylo:crazy::crazy::crazy: fakt połączenia z łodzi sa super i podroz wynosi go ok 1godziny i 25 minut:cool2:
no wlasnieo to chodzi ze musimy zawsze szukac jakies rozwiazanie, a nie chcesz przeprowadzic sie do wawy?zeby twoj biedulek tak nie dojezdzal, bo wiesz zawsze duzo czasu traci sie na podroz

no wlasnieo to chodzi ze musimy zawsze szukac jakies rozwiazanie, a nie chcieliscie przeprowadzic sie do wawy?zeby twoj biedulek tak nie dojezdzal
wiesz co kiedys rozmawialismy o tym aby moze przenieść sie do warszawy ale ja miałam prace tutaj mieszkanie też tutaj i wszystko na nowo zaczynac chyba juz mi sie nie chcialo poznawać nowego miasta na nowo sie zadomawiać :-:)-( i tak zostaliśmy:tak::tak:

wiesz Kasiu, my wynajmowalismy przez 2 lata na woli i placilismy tylko 900zl, i wiem ze teraz ten gosciu tez bierze tyle kasy, bo to jest jedny pokoj, no tylko ze co zrobic z pasami:eek:i oto jest pytanie,

a i wiesz co marzycielko, nasz znajomy pracuje w bankowosci i zarabia 2500 do reki, zaznacze, ze mlody facet bez doswidczenia, wiec moze niech twoj maz nadal szuka w wawie, bo i ty i on na pewno szybciej cos w stolice znajdziecie, jak bedziecie pewni ze straczy wam na zycie na mieszkanie, to wtedy mozecie jechac do wawy

My płaciliśmy właścicielowi 1000 zł za 2 pokoje na Białołęce a do tego czynsz i rachunki wynosiły ok 600-700 zł.
Ten kolega może i zarabia 2 500 zł ale za 700 zł po zapłaceniu wszystkiego nie utrzymamy się z dzieckiem bo na samo dziecko idzie ok. 600 zł miesięcznie.
Poza tym w Warszawie dojazdy są ciężkie.
A z psami nic nie zrobimy bo to Nasi przyjaciele i będą tam gdzie my.
Jesteśmy odpowiedzialni bo podjęliśmy się ich trzymania to tak bedzie.

M. jedzie jutro na rozmowę i może od 1.10 zacznie prace w Skarżysku to jest 30 min od Starachowic.
Na razie trzymam kciuki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
My płaciliśmy właścicielowi 1000 zł za 2 pokoje na Białołęce a do tego czynsz i rachunki wynosiły ok 600-700 zł.
Ten kolega może i zarabia 2 500 zł ale za 700 zł po zapłaceniu wszystkiego nie utrzymamy się z dzieckiem bo na samo dziecko idzie ok. 600 zł miesięcznie.

M. jedzie jutro na rozmowę i może od 1.10 zacznie.
Na razie trzymam kciuki.
Słońce ja tez mocno trzyma kciuki!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

wiesz co kiedys rozmawialismy o tym aby moze przenieść sie do warszawy ale ja miałam prace tutaj mieszkanie też tutaj i wszystko na nowo zaczynac chyba juz mi sie nie chcialo poznawać nowego miasta na nowo sie zadomawiać :-:)-( i tak zostaliśmy:tak::tak:
aaaaaaaaaaaaa;-);-);-)

M. jedzie jutro na rozmowę i może od 1.10 zacznie prace w Skarżysku to jest 30 min od Starachowic.
Na razie trzymam kciuki.
nie no wiadomo ze wy sobie decydujecie co i jak, no i faktycznie duzo placiliscie:szok::szok::szok:bo my 900zl i tyle, zero czynszu
j jak na razie jestem zadowolona mieszkajac tutaj,bo udalo nam sie z mezem znalesc dobra prace, ale wiadomo byly i trudne chwile, bo majac kredyt mieszkaniowy musielismy przez 8 miesiecy dawac sobie rade tylko na wyplacie mojego meza, bo moj macierzynski nie byl placony,ale uwazam ze kazdy czlowiek, rodzina maja czasami takie trudne przezycia, wiec wierze ze i wam sie uda
trzymam za was kciuki

reklama
Buziaczki ogromne dla naszych solenizantów kochaniutkich słodkiej Juleczki i naszego przystojniaka Mateuszka:*:*
MNÓSTWO UŚCISKÓW;*
PODPINAMY SIĘ

A ja jeszcze leże w łózku a mały broi w łóżeczku. Nie chce mi się wstac, ale zaraz muszę bo dziedziemy z siostrą na zakupy, a potem do drugiej siostry :-D na pokaz
Udanych zakupów

ja gadu gadu z wami a mój syn mi powywalał wszystkie apaszki, szale i rękawiczki z szafy i roznosi je po całym pokoju :zawstydzona/y:
Mateuszek w swoje urodzinki broi za dwóch, teraz mi krem wycisnał z tubki bosheeee
No to super ma zajęcia zięciunio, lubi się stroic i dba o cerę, wymarzony kandydat na męża

U NAS TO SAMO CIĄGLE JAKAS SZAFKA ...TERAZ ŁAZI I KRZYCZY MAMAMA BO JEJ SIE JUZ NUDZI....IDZIEMY JESC DANONKA:)
Smacznego

Do góry