reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
Ja tez kupuje te z bobowity, onesa juz na mlku modyfikowanym, ale jak rozrobie z woda, zeby byla taka zadka do butelki to sypie jej bardzo malo i wydaje mi sie, ze to nie jest pozywne, wiec dosypuje do mleka:eek: A jak robie z woda taka gesta to nie chce jesc lyzeczka:sorry: A ta na smaczny sen bananowa tez uwielbia:tak:

Ja tez kupuje te z bobowity, onesa juz na mlku modyfikowanym, ale jak rozrobie z woda, zeby byla taka zadka do butelki to sypie jej bardzo malo i wydaje mi sie, ze to nie jest pozywne, wiec dosypuje do mleka:eek: A jak robie z woda taka gesta to nie chce jesc lyzeczka:sorry: A ta na smaczny sen bananowa tez uwielbia:tak:
ja bo butelki robie taka pomiedzy , ani nie jeest zadka ani nie gesta, przewaznie na 180 ml wody dodaje trzy duze łyzki kaszki i wtedy jest taka ok, taka Nusia lubi:tak: no i jemy ze smoczka do kaszek

A te kaszki na sniadanko to robicie z woda i dajecie lyzeczka czy dosypujecie do mleka i flacha??? Moj nie chce za bardzo jesc lyzeczka:eek:
My kaszki tylko lyzeczka jemy , moje dziecie nie chce pic kaszki z butelki:eek::eek::eek:
Madzienko zauwazylam na zdjeciach z Pampersa ze Jula piła cosik , i mam pytanie co to za sprzet jest ???? zwykla flaszka Tommee tippee i raczka do tego???? czy jakis kubek??????

My kaszki tylko lyzeczka jemy , moje dziecie nie chce pic kaszki z butelki:eek::eek::eek:
Madzienko zauwazylam na zdjeciach z Pampersa ze Jula piła cosik , i mam pytanie co to za sprzet jest ???? zwykla flaszka Tommee tippee i raczka do tego???? czy jakis kubek??????

Tygrysku ja to wredna mamuśka jestem i trochę podstępem nauczylam swoje dziecko pić z kubeczka nie kapka:-D:-D:-D

Kupilam kubeczek niekapek o taki TOMMEE TIPPEE KUBEK NIEKAPEK EXPLORA 0% BPA 150ml (745626177) - Aukcje internetowe Allegro
ale Jula nie bardzo umiala z niego pic..wiec zalozylam zwykly smoczek od buteleczek TT i piła sobie trzymajac za uszka, ale oczywiscie nie powstrzymalam sie i zamienilam jej na niekapka i pije teraz z niego bez problemu:-D:-D:-D:-D
Tylko przy katarku woli smoczek:tak::tak::tak:

Tygrysku ja to wredna mamuśka jestem i trochę podstępem nauczylam swoje dziecko pić z kubeczka nie kapka:-D:-D:-D

Kupilam kubeczek niekapek o taki TOMMEE TIPPEE KUBEK NIEKAPEK EXPLORA 0% BPA 150ml (745626177) - Aukcje internetowe Allegro
ale Jula nie bardzo umiala z niego pic..wiec zalozylam zwykly smoczek od buteleczek TT i piła sobie trzymajac za uszka, ale oczywiscie nie powstrzymalam sie i zamienilam jej na niekapka i pije teraz z niego bez problemu:-D:-D:-D:-D
Tylko przy katarku woli smoczek:tak::tak::tak:
oooooo i jest napisane ze ten uchwyt pasuje do butelek TT:tak:super:tak:i on faktycznie jest niekapek???????

reklama
Do góry