reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

Hello :-)

Podczytywalam Was caly weekend ale nie mialam juz czasu na odpisywanie. Wczoraj wybraliscmy sie w gory. Wyjechalismy wyciagiem krzeselkowym na Czantorie. Oliwka byla wniebowzieta :-) U gory pojezdzila z Tata i Wujkiem na torze saneczkowym. I powiem Wam, ze maly pirat mi rosnie, bo krzyczala na cale gardlo "szybciej, szybciej" i smiala sie na calego :-D Potem pojechalismy na Równice do Chaty Goralskiej na pyszne jadlo, mniami :-p Ja sobie wzielam bigos Harnasia w chlebie-pychotka!!!!!! Ja chce jeszcze :-D

Kaasiorek 3maj sie Kochana! Najgorsze juz za Wami,a teraz nie daj sie nerwom i stresowi i mysl Kochana pozytywnie, bo bedzie juz tylko super :tak:

Shingle 3mam kciuki za wizyte. No i czekamy na fotki :-)

Gucha nie wiem w ktorym watku to bylo ale buty przecudne:-)

Ja tez jestem za zamknietym watkiem. Ale wole zeby moj numer mialy tylko 2 lub maxymalnie 3 osoby. I tez nie wydaje mi sei zeby dorosle kobiety tworzyly watek zamkniety do obgadywania :eek::sorry: Juz dobre pare lat jestem na tym forum i udzielam sie na watkach zamknietych, a nigdy nie spotkalam sie z taka sytuacja lub nawet posadzeniem o takie rzeczy :sorry::eek:

reklama
luczynka no to niedziela pełna relaksu i świeżego górskiego powietrza! Najważniejsze, że miło spędziliście czas... no i że Oliwce się podobało! Ja w sumie mam nie daleko do gór, ale jak napisałaś o Czantorii - to nabrałam takiej chęci aby tam pojechać...! A nie byłam tam chyba ze 2 lata! A wczoraj była taka śliczna pogoda! Fajnie, że ją tak wykorzystaliście!

Cześć dziewczynki,
Ja też mam dzisiaj wizytę - ale standardowo ją mam co 2 tygodnie - więc nawet nie proszę Was o trzymanie kciuków. Będę Was prosiła o trzymanie jak pójdę na usg w dniu 7 października. Miałam na tą dzisiejsza wizytę zrobić mocz na posiew oraz morfologię. Wyniki moczu mam - jest wszystko ok, morfologia będzie po 12, ale też myślę że będzie dobra. Usg pewnie będzie mi robić, zobaczy tylko czy serduszko bije.

Jeśli chodzi o wątek zamknięty to ja też jestem jak najbardziej za nim, nigdy nie wiem, kto to może przeczytać i ze mną powiązać (po co ktoś oprócz Lutówek ma wiedzieć że mam jakąś bakterię czy inny problem). Też mi nawet nie przyszło do głowy że wątek zamknięty może być w celu obgadywania.

Kasiorek -wszystkiego dobrego życzę.

Ostatnia edycja:
Oooo Góry....:sorry: Tak mi brakuje tego:-( Przez 13 lat mieszkałam koło Żywca no, ale jak się rodzina rozleciała to z mamą się przeprowadziłam do tego Mielca:confused2: Ale motywujecie mnie żebym Tatę odwiedziła:-D To jeszcze bardziej mnie motywuje do tego L4:-D

Ja też pisałam wcześniej że jestem za zamkniętym wątkiem, lecz co do numerów przemyślałam sobie, i wiadomo, że numery będą miały osoby starsze, bądz dłużej będą ce tutaj. Mi już jest bez różnicy.
Gosiu na pewno serducho bije i jest wszystko ok. Ja też muszę zrobić za tydzień badanie moczu i morfologię...

Ja w górach jeszcze nigdy w życiu nie byłam, a bardzo bym chciała, pamiętam jak były szkolne wycieczki w góry to kosztowały 1400zł a ja wtedy mamie nie pozwalałam wydać tyle kasy na 4 dni. Mam nadzieję, że w przyszłości będę miała tą przyjemność, aby poczuć górskie powietrze.

Cześć dziewczynki,
Ja też mam dzisiaj wizytę - ale standardowo ją mam co 2 tygodnie - więc nawet nie proszę Was o trzymanie kciuków. Będę Was prosiła o trzymanie jak pójdę na usg w dniu 7 października. Miałam na tą dezisiajsza wizytę zrobić mocz na posiew oraz morfologię. Wyniki moczu mam - jest wszystko ok, morfologia będzie po 12, ale też myślę że będzie dobra. Usg pewnie będzie mi robić, zobaczy tylko czy serduszko bije.

Jeśli chodzi o wątek zamknięty to ja też jestem jak najbardziej za nim, nigdy nie wiem, kto to może przeczytać i ze mną powiązać (po co ktoś oprócz Lutówek ma wiedzieć że mam jakąś bakterię czy inny problem). Też mi nawet nie przyszło do głowy że wątek zamknięty może być w celu obgadywania.

Kochana! Nas o wszystkim informuj! Poza tym nas nie trzeba prosić o 3manie kciuków bo my i tak jak wiemy o wizycie to mimowolnie 3miemy hehe!
Daj nam znać co i jak po wizycie! A kciuki i tak będziemy 3mac! Dziś i 7-go !

Co do numerów to mi odpowiada sytuacja taka jaka jest, pare osób ma wszystkie numery i wystarczy do tego żeby w razie czego do kogoś napisac jak się nie odzywa, a i tak kto będzie chciał to się wymieni nr na privie;-)

Najlepiej by było, aby były ze 3-4 osoby, które będą reprezentować wszystkie lutówki.
Numery telefonów nie są tajemnicą....ale chodzi o to, aby zachowywać się w miarę zdrowego rozsądku...
Zdeklarowałam się ja, Mama Sówka i Paullla > ktoś jeszcze chętny?
Zawsze jedna z nas będzie na forum i ewentualnie skontaktuje się z kim trzeba!

Jak uważacie

Jeśli brakuje chętnych do otrzymania całej listy numerów - to ja jestem chętna.

reklama
Cześć dziewczynki,
Ja też mam dzisiaj wizytę - ale standardowo ją mam co 2 tygodnie - więc nawet nie proszę Was o trzymanie kciuków. Będę Was prosiła o trzymanie jak pójdę na usg w dniu 7 października. Miałam na tą dzisiejsza wizytę zrobić mocz na posiew oraz morfologię. Wyniki moczu mam - jest wszystko ok, morfologia będzie po 12, ale też myślę że będzie dobra. Usg pewnie będzie mi robić, zobaczy tylko czy serduszko bije.

Czekamy na wieści, a kciuki i tak będziemy trzymac:tak::-)

Do góry