reklama
Hmmm tyle napisałyście że nie wiem co komu odpisać...
kataszaone gratulacje z okazji zaręczyn
rechot ładne imionka wybrałaś :-) a jeśli chodzi o to leżenie to pytałam gina i odpowiedział dokladnie to samo co shingle
a właśnie shingle :-) super że z Milenką wszystko git. Milenki to fajne dziewczyny ;-)
Tygrynko teraz już będzie tylko dobrze jak krwawienie ustąpiło, cieszę się bardzo
Edyta duuuużo zdrówka
kataszaone gratulacje z okazji zaręczyn
rechot ładne imionka wybrałaś :-) a jeśli chodzi o to leżenie to pytałam gina i odpowiedział dokladnie to samo co shingle
a właśnie shingle :-) super że z Milenką wszystko git. Milenki to fajne dziewczyny ;-)Tygrynko teraz już będzie tylko dobrze jak krwawienie ustąpiło, cieszę się bardzo
Edyta duuuużo zdrówka
_Pysia_
Fanka BB :)
grunt, że dął Ci jakieś konkretne argumentyWróciliśmy,
Mąż odwiózł mnie do domu a sam pojechał z powrotem do pracy...
Co do wózka, to po oględzinach męskim okiem, odkręcaniu kółek, odczepianiu gondoli stwierdził, że większej tandety wartej prawie 2000zł nie widział!
Co do picia, to ja też dużo piję, ale od początku ciąży nie miałam mierzonego cukru! (chyba?!) Jak to jest zapisywane?! Bo mam ostatnie wyniki przed sobą i ja nic z tego nie wiem! Jak się medycznie nazywa cukier?
Ja się ostatnio do moje gin 10 minut spóźniłam i dostałam "opiernicz" od recepcjonistki. Ja się zapisuje na konkretna godzinę i jestem wtedy przyjmowana. To jest duz olepsze rozwiązanieKurczę z tymi lekarzami to tak jestdziś byłam u dentysty...przyjmował teoretycznie od 8, ale oczywiście przyszedł dopiero chyba o 8:45, ale na szczęście byłam pierwsza i szybciutko mi sprawdził co tam jest do zrobienia
no, ale zawsze trzeba się naczekać
a u ginka jest tak, że co prawda chyba jako jedyny lekarz przychodzi zawsze punktualnie:-) przed 18 jest już w gabinecie i punkt 18 zaczyna przyjmować, ale za to, żeby być pierwszym to trzeba być tam już ok. 16:30, bo taka tam jest zawsze kolejka, że jak się przyjedzie o 18 to już co najmniej 10 osób w kolejce
![]()
shingle super że wszytko ok a spagethi super pomysł tez już za mna chodzi
moje samopoczucie dzisiaj jest ciężkie do tego nie moge się wyrwać z pracy bo mamy właśnie taką zadymę że szok
strasznie mnie boli na dole z prawej strony brzuszka:-( miałyście coś takiego?
Mnie bardz oczesto boli, tak jakby na kolkę. Pani doktor mi tłumaczyła, że macica jest tak jakby zawieszona i jak sobie pochodzisz, poruszasz sie to te "wiązania" bolą i jest to całkiem normalne.
Własnie wcinam rosołek z tytki. Nawet dobry
A teraz witam Dziewczynki 
Ja cały weekend coś robiłam, tzn, miałam zajęcia więc musiałam troszkę na uczelni posiedzieć. W sobote odwiedziła mnie koleżanka więc było miło. W niedzielę mąż biegł w zawodach w Poznaniu ( na Malcie) więc byłam mu kibicować, później poszliśmy na obiadek ze znajomymi i ich dziećmi więc było wesoło. A dzisiaj musiałam jechać po wpis póżniej spotkanie z koleżanką no i teraz bede lezec na kanapie cały dzień...
Jak pamietacie swedziała mnie skóra i już jest lepiej chociaż od czasu do czasu mnie swędzi. Skoro wyniki wyszły dobre to może powinnam się do alergologa wybrać ale czy w ciąży można robić testy?
Jesli chodzi o spanie to ja mogoe 12h spać z tymże w nocy zawsze ok.3-4 przerwa na siusiu i troche potrzebuję żeby na nowo zasnąć.

Ja cały weekend coś robiłam, tzn, miałam zajęcia więc musiałam troszkę na uczelni posiedzieć. W sobote odwiedziła mnie koleżanka więc było miło. W niedzielę mąż biegł w zawodach w Poznaniu ( na Malcie) więc byłam mu kibicować, później poszliśmy na obiadek ze znajomymi i ich dziećmi więc było wesoło. A dzisiaj musiałam jechać po wpis póżniej spotkanie z koleżanką no i teraz bede lezec na kanapie cały dzień...
Jak pamietacie swedziała mnie skóra i już jest lepiej chociaż od czasu do czasu mnie swędzi. Skoro wyniki wyszły dobre to może powinnam się do alergologa wybrać ale czy w ciąży można robić testy?
Jesli chodzi o spanie to ja mogoe 12h spać z tymże w nocy zawsze ok.3-4 przerwa na siusiu i troche potrzebuję żeby na nowo zasnąć.
św Rodziny na Madalińskiego. Szpital jest naprawdę superi położne są przemiłe... i szkoła rodzenia za darmo, jeśli ktoś reflektuje
)
a Ty czemu na Karową? Masz tam swojego lekarza, albo słyszałaś dobre opinie?![]()
Aga ja też się zdecydowałam na Madalinskiego
double_aga
dzieki za troskę! nerwów nie mam tylko baaardzo dużo pracy, chodzę co jakiś czas a nawet się położyłam na chwilkę, ale nic z tego, od rana mam taki ból i nic nie przechodzi może w domu kąpiel pomoże? no jeszcze jakieś 2godzin i się zmywam najwyżej z domu jeszcze popracuję!
jak już trafisz do domku, weź nospe i połóż się... a jak będzie źle, to zasuwaj do lekarza albo na izbę przyjęć... uważaj na siebie

double_aga
Aga ja też się zdecydowałam na MadalinskiegoKiedyś sama go odradzałam ale teraz szpital ma coraz lepsze opinie
) Jeszcze wyjdzie tak że się tam spotkamy z maluchami
) Masz tam jakiegoś lekarza? Ja w przyszłym tygodniu ide tam na USG 3D żeby się rozeznać - bo ja mam cesarkę ze skierowania i w ogóle nie wiem jak to ogarnąć...
tak, prowadzi mnie tam od dziś prof Chazan
reklama
tak, prowadzi mnie tam od dziś prof Chazan) superowy lekarz
)) kiedy teraz masz wizytę?
i na kiedy masz termin dokładnie?
) może faktycznie razem będziemy leżały w lutym
ale fajnie
:-)
Termin mam na 21-23 luty, czy mogę miec do Ciebie ogromną prosbę?? Podpytała byś tego lekarza co trzeba zrobić żeby mieć tam cesarkę?? Bo ja leczę się prywatnie i w ogóle prowadzi mnie lekarz z Inflanckiej - ale i tak chce rodzić na Madalińskiego - nie jestem tam zarejestrowana tylko zapisałam się na odpłatne USG... Patrząc na twój suwaczek jest duża szansa że będziemy tam razem