reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Blance chrzestna tez kupiła kurteczkę na zimę z 5-10-15 rozmiar 80 a mi się wydaje taaaaka wielka..nie wiem czy Blanka do niej "dorośnie":sorry: ale jest fajniutka..
ja znowu mam bzika na punkcie Wójcika..ciuszki booskie..ale nas nie stać:sorry:a teściowa do dnia dzisiejszego nic Blance nie kupiła..więc nie mam co marzyć:confused2:
a moja córcia nauczyła się robic kosi kosi:tak: najpierw myslałam, ze to przypadek..ale nie..jak się mówi do niej kosi kosi to ona klaszcze łapkami:-D fajnie to wygląda..:tak:

reklama
larkaa no pięknie, teściowa jednak na coś się przydała :-):-):-). A u mnie tragedia szukam mieszkania do wynajęcie, podobnie jak u kraf nieźle się działo. Dowiedziałam się miedzy innymi, że mam iść do psychiatry.

Wow....super Larkaa...ja też tak chcem :-)
Aga powodzenia w szukaniu mieszkania!

Informacja dla Postrzalka, AgniesiaP i Labudka - czekam na wiadomość od Administratora i na dniach dostaniecie dostęp do zamkniętego :-) Dam znak!

larkaa łał ale Kalinka potrafiła zmienić babcię a widzisz a tak psioczyłaś a to teściowa cód -miód

aga no co ty tak źleee

Hop, hop golimek widze , ze pojawilas sie na horyzoncie ...co tam u Ciebie ...wszystko oki?
Helka zaczela lepiej szamac? :-)

larkaa no gratulacje :tak: mi też się podobają te ciuszki, ale ceny...
aga no cóż, już nie raz chyba poruszałyśmy tu wątek starych pierdzieli (zapamiętałam ten twój zwrot :-D) co nie raz jak serwetkę krzywo położysz to umieją się śmiertelnie wręcz obrazić i uznać za brak szacunku ;-)

Tak może nie wypada pytać, ale ile dałyście "co łaska" za chrzciny, bo mnie zbiła ta cena z nóg...200zł :szok:

reklama
a ja z innej beki;-);-)
albo mi się przewidziało, albo nie przeczytało, ale chyba AgniesiaP miała swój wielki dzień w zeszłym tygodniu- Ten suwaczek uderzył mnie po oczach i z tąd to dybanie;-);-):-):-)

dla AgniesiP :
2n4rup.jpg

Do góry