reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

reklama
kochane...wlasnie dostalam lekkiego brunatnego plamienia :( dzwoniloak do lekarza, kazal wziac 2 no-spy, rano tez i o 9 byc u niego....bo przyjmuje od rana...

boje sie,,,,co to moze byc???? strasznie boje sie o synka....

Ciągle się tu gubię tyle piszecie...

Poza tym... czuję się jakaś taka ignorowana... :(

Zawsze któraś będzie sie tak czuła. jest tutaj nas sporo i niekótre posty przechodzą bez echa. Niestety. Ale spokojnie to tylko odczucia, bo zadna z nas nie jest ignorowana celowo :-). Przymajmiej ja ma takie wrażenie :)

kochane...wlasnie dostalam lekkiego brunatnego plamienia :( dzwoniloak do lekarza, kazal wziac 2 no-spy, rano tez i o 9 byc u niego....bo przyjmuje od rana...

Kalinka, bez paniki. Weź nospy, położ sie i leż. Jakby pojawiła sie czerwona krew dzwon po pogotowie i do swojego lekarza. Będzie dobrze, trzymam kciuki za dzieciątko. Tylko nie stresuj sie niepotrzebnie, jakby było źle juz by kazał jechać na ostry dyżur.

Spokój teraz jest najwazniejszy. obserwuj się, jeśli tylko zaczniesz widzieć odrobinkę krwi, albo zacznie boleć to od razu na pogotowie.

reklama
Wiecie co właśnie robiłam? Czytałam nasze posty z samych początków gdy dowiadywałyśmy się, że będziemy mamusiami :-) Ale fajnie się to czyta. Tylko nie mogę znaleźć swojego pierwszego wpisu :-p Jutro jeszcze poszukam bo jestem ciekawa co tam za głupoty pisałam na początku :-D

KALINKO wiem, że to trudne, bo pewnie sama też bym się stresowała bardzo. Ale weź tą nospę i postaraj się zasnąć. A jutro lekarz sprawdzi co się dzieje. Pamiętaj, że nawet krwawienie nie musi oznaczać nic złego. Już pisałam o tym wcześniej: moja kuzynka podczas wizyty w toalecie (w kawiarni) dostała ogromnego krwotoku i "coś " wpadło do kibelka-przerażona wyciągała z wody "to coś" co uważała za dziecko. Była przerażona bo pierwszą ciążę poroniła. Zapłakana pojechała z "tym" jak się potem okazało ogromnym skrzepem krwi do szpitala i lekarze powiedzieli, że wszystko ok a dzidziuś ma się dobrze. Teraz jej córeczka ma 8 m-cy i jest cudna. Więc uszka do góry moje słonko, na pewno wszystko jest ok. Postaraj się nie denerwować- bo dzidziuś już teraz mocno wyczuwa emocje mamy. A jutro daj znać jak wrócisz od lekarza- mocno trzymam kciuki za ciebie słoneczko :-)

Do góry