reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mama u lekarza

reklama
Doberek wszystkim:-) noc przezyłam, ale katar taki, że pielucha z wielką kupą mogłaby mi pod samym nosem leżeć i nic nie poczuję- próbowałam:-D:-D

Jolek- Grzejnik ma teraz nocki, ale to od niego mamy ten prezencik zarazkowy- z pracy nam przyniósł... ;/

Martussa zdrowiejcie z Hanką a jak dajesz sobie radę z podawaniem jej leku ja z moja mała to miałam straszne przeboje podac jej syrop tabletki...szybko niech wam to minie, a bioparox dobry bo miejscowyi nie przeniknie do mleka

Martussa82 życzę dużo zdrówka wiecie nim się dowiedziałam że jestem w ciąży to miałam coś z sercem i mam ale to od nerwów bo miałam badania robione jak już byłam w ciąży a o niej nie wiedziałam może to przez nią już sama niewiem

reklama
Elunia- antybiotyk mamy w zawiesinie i jest taka specjalna sttrzykawa do dzioba ją wkładam i jest dobrze, moze dlatego, że nawet smaczne to cholerstwo. podobnie z syropkami- są owocowe i łyżeczą pięknie wchodzą. aa. widzę nowe zdjęcie- nie poznałam Cię, przyzwyczaiłam się do starego Avatara:cool2:

Agi- a teraz nie monitorujesz serca?? nie bagatelizuj tego, Kobieto...:-)

Do góry