reklama
uhmm...to sa takie brazowe/brunatne planki...ew.smarki....jak zwal tak zwal...dzieki Bogu nie jest to krew...i jest tego stosunkowo malam ilosc,ale stracha takiego mi to napedzilo, ze masakra....(
nie stresuj sie mi mówili ze to okres lub też już łożysko mi wariowało ale ja obstawiam okres ...zresztą jutro sie wszytko wyjaśni na moje nie masz co się martwić ja z tymi smarkami byłam w szpitalu to wszytko bylo ok nic nie znaleźli....wiec zrelaksuj się i do wyrka marsz.......
dla ciężarnych nei znalazłam, ale i tak wyników narazie nie ma takich strasznych. Pewnie będzie musiała na diete przejsc i się ustabilizuje.
no pewnie trafi pod skrzydła diabetloga....byle się nie dała spławić bo czasem to bagatelizują.....
bardzo WAM WSZYSTKIM dziekuje za wsparcie...przepraszam, ze ja dzis tak tylko o sobie, ale bardzo sie wystraszylam....uwazajcie na siebie lodoweczki
ja ide spac...sprobuje zasnac...kochanie zaraz kladzie sie do mnie, wiec bedzie dobrze....
dobranoc kochane, do jutra
ja ide spac...sprobuje zasnac...kochanie zaraz kladzie sie do mnie, wiec bedzie dobrze....
marga82
Lutóweczka2010
o tej porze to chyba kolacje :-)Idę w końcu męzowi obiad robićBuziaki dziewczyny. Spokojnej nocy.
bardzo WAM WSZYSTKIM dziekuje za wsparcie...przepraszam, ze ja dzis tak tylko o sobie, ale bardzo sie wystraszylam....uwazajcie na siebie lodoweczki
daj znac jutro co było koniecznie
Anisen tak wiem, ale czasem mam taką blokadę, nie dlatego, że nie chcę się dzielić...tylko po prostu nie mam ochoty, wolę poczytać sobie wasze wypowiedzi, i się nie odzywać, bo ja wybuchowa jestem szczególnie jak pod napięciem jestem i w smutku a po co mam komuś przykrość zrobić jakimś moim głupio palniętym tekstem. Wydaje mi się, że na zamkniętym będę bardziej gadatliwa...będę już pewna, że o moich problemach wie dobrze poznana paczka wspaniałych przyjaciółek, które dobrze wiedzą co to znaczy stres i łza, którą pamięta się na długi czas...
Kalinko czekamy na jutrzejsze wieści od Was.
Kochaniutkie ja też lecę do wyrka, strasznie mnie oczy pieką.Dobranoc Wam Skarbki.
Kochaniutkie ja też lecę do wyrka, strasznie mnie oczy pieką.Dobranoc Wam Skarbki.
reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
kciuki koniecznie będąja juz tez uciekam do lozka bo jutro wizyta i usg polowkowe wiec trzymajcie za nas kciuki! Dobranoc kolorowych snow
czekamy na dobre wieści
dobrej nocy
wiemy ze we wzburzeniu inaczej sie mówi, pisze. ja tez chlapie , potem az czytać siebie nie moge. Choc podobno jestem niespotykanie spokojny czlowiekAnisen tak wiem, ale czasem mam taką blokadę, nie dlatego, że nie chcę się dzielić...tylko po prostu nie mam ochoty, wolę poczytać sobie wasze wypowiedzi, i się nie odzywać, bo ja wybuchowa jestem szczególnie jak pod napięciem jestem i w smutku a po co mam komuś przykrość zrobić jakimś moim głupio palniętym tekstem. Wydaje mi się, że na zamkniętym będę bardziej gadatliwa...będę już pewna, że o moich problemach wie dobrze poznana paczka wspaniałych przyjaciółek, które dobrze wiedzą co to znaczy stres i łza, którą pamięta się na długi czas...
wiec bez problemu pisz nam o wszystkim co chcesz, a my wysłychamy, czasem doradzimy, częsciej przytulimy. Bo jesteś dla nas bardzo ważna.
Dobrej nocy, śpij spokojnie i śnij ;-)
ja tez juz sie rozłacze. poczekam na meza , przemyśle caly ten dzien i wyciagnę wnioski. dobrze ak czasem spojrzeć wstecz
Dobrej nocy Lodóweczki. Grzesznej nocy niektórym:-)