reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

Dziołchy moje kochane! Niestety nie dam rady nadrobić tych 15 stron od wczoraj:sorry:

Już jestem w domku. Wypuścili mnie wczoraj koło 20 z zaleceniami leżenia. Całe szczęście, bo nocy bym tam nie przetrwała. Wyro strasznie nie wygodne- stanowczo za miękkie jak dla mnie. Już miałam wizję spania na podłodze lub na krześle. Na naszej 4 osobowej sali 3 dziewczyny zaczęły rodzić :szok:, więc je przywozili, poleżały z godzinkę i jechały na porodówkę.:sorry:Wypisałi mnie z temp.38,5 zalecając leżenie, ciepłe kąpiele, ibuprom i wizytę u lekarza jak mi w ciągu 2 dni gorączka nie spadnie. Twierdząc, że złapałam jakąś infekcję (?). Wczoraj rano zanim mężuś zawiózł mnie do szpitala byłam u lekarza i płuca czyste, gardło czyste tylko kaszel przeokropny-zalecane inhalacje.

Ja sobie odpoczywam, a mężuś dalej maluje pokój malucha.

reklama
W Poznaniu widziałam śliczne ciuszki w C&A i H&M tylko ceny też są "śliczne "...

no ja wlasnie mam z CA takie spioszki ktore po prostu kocham! sa najmniejsze i najladniejsze z mojej kolekcji - chociaz ini twierdza inaczej, bo mowia ze wygladaja zwyczajnie. ja chyba mam do nich sentyment - kiedy mialam zagrozenie ciazy to je kupilam...no i w ciazy ciagle jestem ! :)

Już jestem w domku. Wypuścili mnie wczoraj koło 20 z zaleceniami leżenia. Całe szczęście, bo nocy bym tam nie przetrwała. Wyro strasznie nie wygodne- stanowczo za miękkie jak dla mnie. Już miałam wizję spania na podłodze lub na krześle. Na naszej 4 osobowej sali 3 dziewczyny zaczęły rodzić :szok:, więc je przywozili, poleżały z godzinkę i jechały na porodówkę.:sorry:Wypisałi mnie z temp.38,5 zalecając leżenie, ciepłe kąpiele, ibuprom i wizytę u lekarza jak mi w ciągu 2 dni gorączka nie spadnie. Twierdząc, że złapałam jakąś infekcję (?). Wczoraj rano zanim mężuś zawiózł mnie do szpitala byłam u lekarza i płuca czyste, gardło czyste tylko kaszel przeokropny-zalecane inhalacje.

Wracaj kochana szybciutko do zdrówka i duuuużo wypoczywaj [czyt.leń];);-)

Dziołchy moje kochane! Niestety nie dam rady nadrobić tych 15 stron od wczoraj:sorry:

Dbaj o siebie i maleństwo. Dobrze że nie musiałaś dłużej leżeć w szpitalu -nikt tego nie lubi.

TE ciuszki na polskiej stronie sa tutaj do kupienia, ale maly wybor.. i ceny wysokie, podaje Wa tez strone w UK- gdzie jest cala kolekcja , wiem ze jest kilka dziewczyn z UK :)

maluchaswiat.pl - Bonnie Baby
Bonnie baby [Shop] You'll love our supersoft rainbow cotton baby clothes for a flash of fun colour! baby blankets, playsuits, onesies, baby sweaters and baby cardigans.

DZIEWCZYNY!!

Ja wlasnie wrocilam, bylam z psem na chwile i w sklpeie na dole i nie wiem co sie ze mna dzieje... weszlam do ZaBKi , kupilam co mialam i jak zobaczylam pusze z COCA COLA to nie moglam sie powstrzymac zeby jej nie kupic, jestem caly czas spragniona!

Ale najsmieszniejsze jest to,ze ja COLI chyba od 6 lat nie pilam.. uwazam ,ze to gowno i sam cukier ale i jakos nie czulam takiej potrezby a teraz jak widze COLE to szal normalnie az siebie sama nie poznaje... wiec sobie pozwolilam dzisiaj wyjatkowo! ale wyjatkowo bo nie mam zamiaru dzidzi truc!

:-)

Odpoczywaj jak najwięcej! W końcu zdrówko najważniejsze!
A swoją drogą no to zaczyna się okres grypki - ten paskudny wiatr i ulewy sprzyjają temu!

TE ciuszki na polskiej stronie sa tutaj do kupienia, ale maly wybor.. i ceny wysokie, podaje Wa tez strone w UK- gdzie jest cala kolekcja , wiem ze jest kilka dziewczyn z UK :)

maluchaswiat.pl - Bonnie Baby
Bonnie baby [Shop] You'll love our supersoft rainbow cotton baby clothes for a flash of fun colour! baby blankets, playsuits, onesies, baby sweaters and baby cardigans.

DZIEWCZYNY!!

Ja wlasnie wrocilam, bylam z psem na chwile i w sklpeie na dole i nie wiem co sie ze mna dzieje... weszlam do ZaBKi , kupilam co mialam i jak zobaczylam pusze z COCA COLA to nie moglam sie powstrzymac zeby jej nie kupic, jestem caly czas spragniona!

Ale najsmieszniejsze jest to,ze ja COLI chyba od 6 lat nie pilam.. uwazam ,ze to gowno i sam cukier ale i jakos nie czulam takiej potrezby a teraz jak widze COLE to szal normalnie az siebie sama nie poznaje... wiec sobie pozwolilam dzisiaj wyjatkowo! ale wyjatkowo bo nie mam zamiaru dzidzi truc!

:-)
A myślałam , że tylko ja mam takie napady na cole :-D

Kochana, musisz bardzo o siebie dbac...bardzo...duzo odpoczywaj, to najwazniejsze:))))duuuzo zdrowka zyczymy :)))

reklama
Do góry