Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Dzień dobry Śnieżynki:-)
Znachorka trzymam kciuki za wizytę i za okazanie się czy to chłopak czy dziewczynka
czekamy na wiadomości:-)
Najeli trzymam kciuki, bo dziś obrona:-) dasz radę, więc nic się nie stresuj i będziemy świętować
kaasiorek super, że jakoś się trzymacie i najważniejsze, że jesteście razem to wszystko na 100% się ułoży
olenka12345 super, że potwierdziła się dziewczynka:-) jeszcze raz gratuluję
Rechotek, marga jak po wizytach??? (może już pisałyście, jak tak postaram się doczytać
)
Przepraszam najmocniej, ale spróbuję za chwilę doczytać co tam wczoraj pisałyście, bo ja wczoraj zaś miałam kiepski dzień i lekarz mi powiedział, że to chyba taka uroda mojej ciąży i te wymioty to mi mogą już do końca zostać
no, ale czego się nie przetrzyma dla Maleństwa
i jak nie wymiotuje częściej (cały dzień) niż raz w tygodniu to nic złego się nie dzieje
Wczoraj nie miałam USG tylko ginek mnie zbadał, posłuchaliśmy serduszka i wystawił mi L4 do 19 października, czyli następna wizyta 20 października i wtedy będę miała USG połówkowe:-) może wtedy już poznamy płeć
P.S. ale przynajmniej wczoraj 2h czekając na lekarza zdecydowaliśmy się na imię dla dziewczynki (przynajmniej narazie nam się podoba, bo to się jeszcze może zmienić
) -> PAULINKA:-)
Buziaczki i trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
O 14:05 ( czyli wejde najwczesniej o 14:45 ) mam wizyte z USG połówkowym i chce w końcu wiedzieć czy mnie kopsa diabeł czy diablica !!!Trzymcie kciuki !!!
Znachorka trzymam kciuki za wizytę i za okazanie się czy to chłopak czy dziewczynka
czekamy na wiadomości:-)Najeli trzymam kciuki, bo dziś obrona:-) dasz radę, więc nic się nie stresuj i będziemy świętować

kaasiorek super, że jakoś się trzymacie i najważniejsze, że jesteście razem to wszystko na 100% się ułoży

olenka12345 super, że potwierdziła się dziewczynka:-) jeszcze raz gratuluję

Rechotek, marga jak po wizytach??? (może już pisałyście, jak tak postaram się doczytać
)Przepraszam najmocniej, ale spróbuję za chwilę doczytać co tam wczoraj pisałyście, bo ja wczoraj zaś miałam kiepski dzień i lekarz mi powiedział, że to chyba taka uroda mojej ciąży i te wymioty to mi mogą już do końca zostać
no, ale czego się nie przetrzyma dla Maleństwa
i jak nie wymiotuje częściej (cały dzień) niż raz w tygodniu to nic złego się nie dzieje
Wczoraj nie miałam USG tylko ginek mnie zbadał, posłuchaliśmy serduszka i wystawił mi L4 do 19 października, czyli następna wizyta 20 października i wtedy będę miała USG połówkowe:-) może wtedy już poznamy płeć

P.S. ale przynajmniej wczoraj 2h czekając na lekarza zdecydowaliśmy się na imię dla dziewczynki (przynajmniej narazie nam się podoba, bo to się jeszcze może zmienić
) -> PAULINKA:-)Buziaczki i trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty

Ostatnia edycja:
A imię fajne bardzo, no i jeden problem zawsze z głowy:-)