reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czas dla mamy

No to fakt znalazłam jeszcze kilka nawet serii kosmetyków poporodoowychh ale ceny są doprawdy kosmiczne. Tylko te 2 są w przystepnej cenie.
Chyba na ten nivea sie zdecyduję. Już sama nie wiem. Chcę kpić już teraz żeby stosować od początku, a mój mąż na pewno mi nie kupi odpowiedniego, weźmie najdroższy :sorry:

reklama
No to fakt znalazłam jeszcze kilka nawet serii kosmetyków poporodoowychh ale ceny są doprawdy kosmiczne. Tylko te 2 są w przystepnej cenie.
Chyba na ten nivea sie zdecyduję. Już sama nie wiem. Chcę kpić już teraz żeby stosować od początku, a mój mąż na pewno mi nie kupi odpowiedniego, weźmie najdroższy :sorry:

Nie wiem tylko Ilonko czy ten z nivei mozna stosowac na brzusiu w czasie ciazy... nie znalazlam zadnych przeciwskazan wprawdzie ale ja stosuje go tlyko na udach i tylku, na brzuchu narazie caly czas stosuje maslo kokosowe.

xxxklaudziaxxx :-D
mam do Ciebie pytanko...
Ty używasz noscar... powiedz mi może w jaki sposób go stosujesz???
ja będę miała już jutro w domku więc chciałam zacząć od zaraz:tak::rofl2:

ja zaczelam stosowac no-scar w niedziele...tam niby pisze zeby masowac kilka minut...ale on szybciutko sie wchlania.....wiec nie wiem jak....

krem faktycznie wchlania sie bardzo szybko... chodzi o ogolne masowanie skory. np pod prysznicem rekawiczkami, gabka, czy normalnie dlonia. Wtedy poprawia sie krazenie, i krem lepiej sie wchlania ;-)

xxxklaudziaxxx :-D
mam do Ciebie pytanko...
Ty używasz noscar... powiedz mi może w jaki sposób go stosujesz???
ja będę miała już jutro w domku więc chciałam zacząć od zaraz:tak::rofl2:

Stosuje go po kapieli wieczorem. na sucha skore, czasami na wilgotna wtedy lepiej sie wchlania, pod prysznicem wczesniej masuje skore gabka- ostra strona przez kilka minut. przedewszystkim uda i posladki. Krem klade tez na piersi uwazajac zeby nie naszedl na sutki, ich nie masuje bo nie powinno sie podobno. na piersi klade rano i wieczorem a na reszte tylko wieczorem, dlatego ze rano smaruje sie nivea- good bye cellulite. ;-)

Stosuje go po kapieli wieczorem. na sucha skore, czasami na wilgotna wtedy lepiej sie wchlania, pod prysznicem wczesniej masuje skore gabka- ostra strona przez kilka minut. przedewszystkim uda i posladki. Krem klade tez na piersi uwazajac zeby nie naszedl na sutki, ich nie masuje bo nie powinno sie podobno. na piersi klade rano i wieczorem a na reszte tylko wieczorem, dlatego ze rano smaruje sie nivea- good bye cellulite. ;-)
aha... dziękuję bardzo:cool2: ja będę używać jedynie na piersi...więc 2 razy dziennie myślę wystarczy:tak: rano na suchą skórę a wieczoriem po kąpieli:-D

a dużą wrstwę nakładacie tego kremmu czy tak lekko tylko??

reklama
Do góry