• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czas dla mamy

No to fakt znalazłam jeszcze kilka nawet serii kosmetyków poporodoowychh ale ceny są doprawdy kosmiczne. Tylko te 2 są w przystepnej cenie.
Chyba na ten nivea sie zdecyduję. Już sama nie wiem. Chcę kpić już teraz żeby stosować od początku, a mój mąż na pewno mi nie kupi odpowiedniego, weźmie najdroższy :sorry:

reklama
No to fakt znalazłam jeszcze kilka nawet serii kosmetyków poporodoowychh ale ceny są doprawdy kosmiczne. Tylko te 2 są w przystepnej cenie.
Chyba na ten nivea sie zdecyduję. Już sama nie wiem. Chcę kpić już teraz żeby stosować od początku, a mój mąż na pewno mi nie kupi odpowiedniego, weźmie najdroższy :sorry:

Nie wiem tylko Ilonko czy ten z nivei mozna stosowac na brzusiu w czasie ciazy... nie znalazlam zadnych przeciwskazan wprawdzie ale ja stosuje go tlyko na udach i tylku, na brzuchu narazie caly czas stosuje maslo kokosowe.

xxxklaudziaxxx :-D
mam do Ciebie pytanko...
Ty używasz noscar... powiedz mi może w jaki sposób go stosujesz???
ja będę miała już jutro w domku więc chciałam zacząć od zaraz:tak::rofl2:

xxxklaudziaxxx :-D
mam do Ciebie pytanko...
Ty używasz noscar... powiedz mi może w jaki sposób go stosujesz???
ja będę miała już jutro w domku więc chciałam zacząć od zaraz:tak::rofl2:

Stosuje go po kapieli wieczorem. na sucha skore, czasami na wilgotna wtedy lepiej sie wchlania, pod prysznicem wczesniej masuje skore gabka- ostra strona przez kilka minut. przedewszystkim uda i posladki. Krem klade tez na piersi uwazajac zeby nie naszedl na sutki, ich nie masuje bo nie powinno sie podobno. na piersi klade rano i wieczorem a na reszte tylko wieczorem, dlatego ze rano smaruje sie nivea- good bye cellulite. ;-)

Stosuje go po kapieli wieczorem. na sucha skore, czasami na wilgotna wtedy lepiej sie wchlania, pod prysznicem wczesniej masuje skore gabka- ostra strona przez kilka minut. przedewszystkim uda i posladki. Krem klade tez na piersi uwazajac zeby nie naszedl na sutki, ich nie masuje bo nie powinno sie podobno. na piersi klade rano i wieczorem a na reszte tylko wieczorem, dlatego ze rano smaruje sie nivea- good bye cellulite. ;-)
aha... dziękuję bardzo:cool2: ja będę używać jedynie na piersi...więc 2 razy dziennie myślę wystarczy:tak: rano na suchą skórę a wieczoriem po kąpieli:-D

a dużą wrstwę nakładacie tego kremmu czy tak lekko tylko??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry