reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam
Ja po pracy pojechałam na siłownie i pózniej Łukasz mi dowiózł Oliviera i sie razem pluskalismy a ja sie wylezałąm w jaccuzi za wszystkie czasy:)Od razu jestem bardziej zrelaksowana :)
Anieczka co do cytologi to zasady sie zmieniły od końca wrzesnia kiedys mozna było przyjsc i zbomby zrobic a teraz trzeba sie rejestrowac w necie.
Ciepła herbatka i babeczke rozgrzała mnie i sobie leze pod kocykiem i ogl Tylko mnie kochaj na tvn:)
Anieczka to masz spora chate:) To kiedy sie umawiamy na spotkanko z noclegiem i babskim nocnym gadaniem ja z checia przyjade:)))
Ja juz sie doczekac nie moge 13 moja mama przyjedzie na 2 tyg i bedzie mi gotowac pierogi i inne pysznosci mniam:) No i zostanie z Olivierem na 4 dni a my jedziemy do Barcelony jupi!!!:)
Ok zmykam dalej oglądac:)

witam z wieczora!
z tym kręgosłupem to jakas plaga chyba:eek::-:)no:moj A. leży dzis w łóżku caly dzien,generalnie bezbolesnej pozycji znalezc nie moze:no:boli go gdzies w piersiowym i promieniuje na lewy bark, ale tak ze nie moze wlasciwie zrobic zadnego ruchu.Jak na razie mascie nie dzialaja,bral cos przeciwzapalnego i tez nic:wściekła/y:Nie wie czy sie przesilil gdzies w pracy,czy moze go powialo..:crazy:
ja normalnie juz nie wiem:-:)-(teraz tylko brakuje zebym zaczela rodzic i chyba sama sobie wtedy wsiade w samochod bo A nie da rady:-(
dzwonilismy juz nawet do masazysty ale stwierdzil ze mu nie pomoze bo to jakis stan zapalny raczej.Ja sie chyba zastrzele:-:)-(
dobrej nocki!

Hej mamuśki:-)
Wyszłyśmy z Anulką ze szpitala:-). Jest cudna i w ogóle:-D:-D:-D Pochwalę się innym razem, nawet nie próbuję Was nadrabiać:-D:-D:-D:-D

Ja pamietam jak ja wychodzilam z malenka ze szpitala Bylam w skowronkach :))
Oczy mi sie mokre zrobily :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Kochana naciesz sie malenka naciesz Daj jej buziaka od Nadinki :))

A tak w ogole to dobranoc mamki milej nocy zycze :))

Hejka laski :-)
(...)
Co nas nie zabije to nas wzmocni :cool2:
Anineczka - nawet nie wiesz jak bardzo dokładnie trafiłaś z tym tekstem..:yes:

A Asienka_r pewnie dłuuugu tu do nas nie zajrzy..te pierwsze dni są takie ekscytujące..:happy::happy:
..a o nadrobieniu forum to już na pewno nie ma mowy..;-)
A ja czytam i czytam i czytam.. i jeszcze nie nadrobiłam..tak to jest jak się jest "troszkę dni" nieobecnym...;-)
No!!! Jestesmy:-)
Ponoc wcale nie bylo tak zle. Ada troche poplakala a pozniej przestala i ladnie sie bawila. Ale czy mila pani nie powiedziala tego tylko po to, zeby mnie uspokoic na jutro i w ogole na przyszlosc?;-) Hehehe, mam nadzieje, ze nie...
Jak szlam po Ade, to przechodzilam przez grupe troche starszych dzieci niz Ada i tam taka dziewczynka mnie zobaczyla. Ona tak strasznie plakala i wolala mamusie (patrzac przy tym na mnie), ze musialam sie powstrzymywac, zeby jej tez nie zabrac:-(Tak mi jej bylo szkoda. A jej mamusia pewnie musi pracowac i pewnie odbierze ja dopiero po 16.... a to jeszcze tyle godzin!

A teraz uciekam, bo obowiazki wzywaja
Mama_ady.. ja sobie nie wyobrażam jednej godziny bez Patryka a co dopiero kilku..ale kiedyś też nadejdzie dzień rozstania na kilka godzin...potem więcej i coraz więcej..brrr.. ale jak napisałaś o tej dziewczynce..to niemal mi łezka nie kapnęła..:sorry:
witam z wieczora!
z tym kręgosłupem to jakas plaga chyba:eek::-:)no:moj A. leży dzis w łóżku caly dzien,generalnie bezbolesnej pozycji znalezc nie moze:no:boli go gdzies w piersiowym i promieniuje na lewy bark, ale tak ze nie moze wlasciwie zrobic zadnego ruchu.Jak na razie mascie nie dzialaja,bral cos przeciwzapalnego i tez nic:wściekła/y:Nie wie czy sie przesilil gdzies w pracy,czy moze go powialo..:crazy:
ja normalnie juz nie wiem:-:)-(teraz tylko brakuje zebym zaczela rodzic i chyba sama sobie wtedy wsiade w samochod bo A nie da rady:-(
dzwonilismy juz nawet do masazysty ale stwierdzil ze mu nie pomoze bo to jakis stan zapalny raczej.Ja sie chyba zastrzele:-:)-(
dobrej nocki!
Kurcze..mnie kręgosłup nie przestał boleć odkąd Patryk się urodził..ale to podobno normalne..gorsza sprawa, ze żebra zaczęły mnie boleć...:szok: i to tylko z rana! Pierwszym razem nie wiedziałam co się dzieje..bo wstać nie mogłam..czułam jakbym wrosła w łóżko.ale że łóżeczko mam przy samym łóżku dostawione..to złapałam się szczebelków i jakoś dałam radę się podnieść..potem porozciągałam kości i w ciągu dnia nic a nic nie bolała klata...Ale mam to coraz częściej..:-( sama nie wiem co to jest..co kilka dni gdy rano mam wstać to boli...jakby żebra ściskały mi płuca i na wdechu się podnoszę..:eek:
Madbebe - życzę zdrówka dla Twojego A. oby szybko minęło...bo kręgosłup to nie żarty...

Oglądam właśnie kwiatki w Lidlu
Lidl Online
poradźcie jakie kwiatki wybrać? We Wrocku miałam cały pokój w kwiatach..ponad 20 doniczek :-) i tu mi troszkę brakuje roślinności w domku..chociaż jestem zwolennikiem roślinek bezkwiatowych (czyt.czysta zieleń) ale może dla odmiany właśnie takie kwiatki sobie kupię... Ale jak o nie dbać by nie zwiędły..czy podołam kolejnemu obowiązkowi..:sorry: które są łatwe do utrzymania?

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry:-)

nie dane mi było pospaać:-:)-(
wogóle jak narazie to samopoczucie takie ze sie wstawać nie chce:no::sorry:

joannn kurcze moze przejdz sie z tymi bólami do lekarza:confused:

wczoraj nic nie spakowałam bo nie miałam sił,nie wiem jak mi te pakowanie będzie szło:frown::no2:

miłego dnia:cool2:

Do góry