reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

A powiedzcie mi ... Chodzicie gdzieś na imprezy jakieś? Bo u mnie to wojna jest!! Twierdzą (maż i teście), że kobieta w ciąży nie powinna nigdzie chodzić... :rofl2: A czy moja ciąża to choroba?? Zanim była dzidzia chodziłam sobie 2 razy w tygodniu, żeby się rozerwać, a teraz nawet do pubu nie mogę ze znajomymi (gdzie jest zakaz palenia) na soczek wyskoczyć, bo KOBIECIE W CIĄŻY NIE WYPADA?????!!!!

Emilcia jesli chodzi o wyjscia do pubu to ja raczej zadko chodze wiec u mnie nawet nie ma tematu, jak sie gdzies ze znajomymi chce spotkac to zawsze u kogos w domu wiec z zadnym protestem z niczyjej strony sie to nie spotyka, no ale raczej bym sie zdziwila gdyby ktos mial przeciwko ze wychodze na babską impreze do kolezanki ktora i tak sie konczy o 1 w nocy najpózniej, wiec luzik.
Na dyskoteki nie chodze bo juz nie mam ochoty od jakis 4lat.
Ale gdybym chodzila to w ciazy bym sobie na pewno odpuscila bo tak nigdy nie wiadomo co sie wydarzy. A co do pubow to gdybym chodzila, to na pewno bym sobie w ciazy tez pozwalała na takie wyjscia tam gdzie sa pomieszczenia dla niepalących.

Witam,

Chyba się tu dopiszę bo ciagle mam zmieniany termin : ) niby sylwester a niby styczeń
Pozdrawiam

Nessi witaj!
A z OM na kiedy masz termin? gdzies na 26.12?
Bo tu jest pare dziewczyn ktore mają termin na koncówke grudnia z OM ale wiadomo ze dzidzia sama zdecyduje kiedy przyjsc na swiat:)

Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie dostałam telefon od koleżanki z pracy, która niebawem miał wrócić po macieżyńskim do pracy, że znowu jest w ciąży. Nie byłoby w tym nic niezwykłego, gdyby nie fakt, że to będzie jej siódme:szok::szok::szok::-D:-D:-D A ona ma dopiero 29lat, widzicie jak to się robi w Irlandii:-D:-D:-D

Witam,

Chyba się tu dopiszę bo ciagle mam zmieniany termin : ) niby sylwester a niby styczeń

Pozdrawiam
Witaj:tak:
U mnie mamusia dyisiaj imieniny robi wiec najem sie dobrych rzeczy tylko pozniej na wage nie wchodze:no:bo mnie denerwuje malpa jedna:tak:
Malutki dzisiaj leniwy jest mało sie rusza ,az mam stracha:tak:

Widzę,że każda remont zaplanowała na koniec ciąży:szok: Ja też ,tak jakoś wyszło. A dziś znajoma mnie nastraszyła,ze firan nie wolno wieszać , podnosić rąk do góry itp. A my póki dzidzi nie ma postanowiliśmy zająć dla siebie lepszy pokój a małą wysiudać do mniejszego, ale za to będzie mieć balkon;-) co by potem się nie wykłócała.Więc trzeba zamienić meble pokojami i całą ich zawartosć będę musiała niestety ja po przenościć i poukładać:zawstydzona/y:
Ale mi narobiłyście smaka tym barszczykiem, ale już gotuje:-D (pierwszy raz w zyciu):eek:

nessi porozmawiaj z dzidziolkiem,zeby sie nie spieszył..:-D moim zdaniem 100razy lepiej mieć maleństwo z początku roku niż z końca grudnia,bo cały rok ma do tyłu później.

sylwia,twoja mama to tereska? ja też dziś na imieniny lecę.. do babci tereski właśnie :-)

kurcze.. boje sie brac centymetr do ręki,bo jak jestem najgrubsza z Was wszystkich to sie zastrzele :-p

Jola 24 zazdroszcze problemu, ja mieszkam w kawalerce i niestety nie mam wyboru co o pokoika:((((((((((((((((((

Kawalerka ma tez swoje dobre strony, taka przytulna i sprzatania malo, no i o ogrzewanie nie musisz sie martwic. A u mnie ten za zimny, tamten za daleko od sypialni naszej i do tego maly,masakra:sorry:

Ja nie mam zbyt dużego wyboru bo u nas w łazience jest ten przeklęty prysznic elektryczny, który buczy jak cholera więc żadnego z dzieci nie mogę położyć w sypialni przylegającej, choć jak na złość ten pokój jest największy:crazy: Więc oprócz tego mam tylko wolny jeden pokój, który obecnie jest pokojem muzycznym mojego M, jak mi przykro:-pAle strasznie jest mały więc nie wiem jak tam wszystko pomieszczę:sorry:
Czemu chcesz kupować z allegro, potem to bedziesz wysyłać z Polski:confused: Ja dla Szyma kupiłam meble z Argosa, w tym tyg wybieram się do Ikei pooglądać:tak:

Witaj:-)
Co do wypłat to my mamy tygodniówki więc jest super bo nigdy nie jesteś bez kasy:-):-):-)
A jeśli chodzi o imprezy to ja tu nie chodzę wogólę ale jak jestem w Polska to zawsze gdzieś wyskoczę, choć huczne to obecnie nie dla mnie:tak:

Ja tez mam ten prysznic ale sypialnia przylegajaca jest nasza i nikt sie nocami raczej nie kompie:-)chyba ze rodzinka najedzie:-D Co do allegro to wszystko jest duzo tansze a ja mam w Polsce wozek i dwa worki ubran do zabrania wiec postanowilam jeszcze kilka rzeczy dokupic i wszystko wyslac kurierem, biora 2euro za kg wiec mysle ze rozsadna cena:tak: Mebelki to akurat mam ale nic wiecej:sorry:

Właśnie dostałam telefon od koleżanki z pracy, która niebawem miał wrócić po macieżyńskim do pracy, że znowu jest w ciąży. Nie byłoby w tym nic niezwykłego, gdyby nie fakt, że to będzie jej siódme:szok::szok::szok::-D:-D:-D A ona ma dopiero 29lat, widzicie jak to się robi w Irlandii:-D:-D:-D

No to pogratulowac kolezance:-D ale nie dziwi mnie to moj znajomy ma 16-cioro rodzenstwa:-D Oni tu hurtowo:-D

Dobra ide konczyc obiadek, ogorkowa i kurczaczek:-)

nessi porozmawiaj z dzidziolkiem,zeby sie nie spieszył..:-D moim zdaniem 100razy lepiej mieć maleństwo z początku roku niż z końca grudnia,bo cały rok ma do tyłu później.

W 100% się z Tobą zgadzam, równiez wolałabym na styczeń, ale siła wyzsza :) a mój shogun to nie bardzo się słucha :) heh, jak ma mój charakter to zrobi na przekór :)

reklama

sylwia,twoja mama to tereska? ja też dziś na imieniny lecę.. do babci tereski właśnie :-)

kurcze.. boje sie brac centymetr do ręki,bo jak jestem najgrubsza z Was wszystkich to sie zastrzele :-p
tak Tereska:tak:Nie marudz tylko sie mierz i daj znac:-D

Do góry