A powiedzcie mi ... Chodzicie gdzieś na imprezy jakieś? Bo u mnie to wojna jest!! Twierdzą (maż i teście), że kobieta w ciąży nie powinna nigdzie chodzić...A czy moja ciąża to choroba?? Zanim była dzidzia chodziłam sobie 2 razy w tygodniu, żeby się rozerwać, a teraz nawet do pubu nie mogę ze znajomymi (gdzie jest zakaz palenia) na soczek wyskoczyć, bo KOBIECIE W CIĄŻY NIE WYPADA?????!!!!
Emilcia jesli chodzi o wyjscia do pubu to ja raczej zadko chodze wiec u mnie nawet nie ma tematu, jak sie gdzies ze znajomymi chce spotkac to zawsze u kogos w domu wiec z zadnym protestem z niczyjej strony sie to nie spotyka, no ale raczej bym sie zdziwila gdyby ktos mial przeciwko ze wychodze na babską impreze do kolezanki ktora i tak sie konczy o 1 w nocy najpózniej, wiec luzik.
Na dyskoteki nie chodze bo juz nie mam ochoty od jakis 4lat.
Ale gdybym chodzila to w ciazy bym sobie na pewno odpuscila bo tak nigdy nie wiadomo co sie wydarzy. A co do pubow to gdybym chodzila, to na pewno bym sobie w ciazy tez pozwalała na takie wyjscia tam gdzie sa pomieszczenia dla niepalących.
Witam,
Chyba się tu dopiszę bo ciagle mam zmieniany termin : ) niby sylwester a niby styczeń
Pozdrawiam
Nessi witaj!
A z OM na kiedy masz termin? gdzies na 26.12?
Bo tu jest pare dziewczyn ktore mają termin na koncówke grudnia z OM ale wiadomo ze dzidzia sama zdecyduje kiedy przyjsc na swiat
Ostatnia edycja:
A czy moja ciąża to choroba?? Zanim była dzidzia chodziłam sobie 2 razy w tygodniu, żeby się rozerwać, a teraz nawet do pubu nie mogę ze znajomymi (gdzie jest zakaz palenia) na soczek wyskoczyć, bo KOBIECIE W CIĄŻY NIE WYPADA?????!!!!

bo mnie denerwuje malpa jedna

Więc oprócz tego mam tylko wolny jeden pokój, który obecnie jest pokojem muzycznym mojego M, jak mi przykro
Ja dla Szyma kupiłam meble z Argosa, w tym tyg wybieram się do Ikei pooglądać