Witam sie:-)
A my jutro mamy wizyte u gina i USG
Juz odliczam godziny. Nie mozemy sie doczekac z M. To takie mile ze on czeka jak ja na kazda wizyte i nawet nie ma rozmow czy idzie ze mna czy nie..poprostu on czuje sie tata jak ja mama i zawsze chodzimy razem:-)

Bylismy wlasnie u znajomych co maja blizniaki (16miesieczne) i dziwnie na mnie patrzeli, ze mam taki maly brzuch. Bo podobno ta znajoma miala w 4 mies juz jakby rodzic miala, u mnie wtedy jeszcze nic widac nie bylo..a pozniej miala podobno taki ze w nic nie wchodzila i nawet rekoma brzucha objac nie mogla..jak na 5 raczki..no i miala komplikacje jakies i sie stresowala duzo, urodzila w 33 tyg.. i dzieci podobno sa niespokojne takie, do 9 miesiaca spac nie chcialy i Ci rodzice zmeczeni mocnoo..az sie wystraszylam

A my jutro mamy wizyte u gina i USG
Juz odliczam godziny. Nie mozemy sie doczekac z M. To takie mile ze on czeka jak ja na kazda wizyte i nawet nie ma rozmow czy idzie ze mna czy nie..poprostu on czuje sie tata jak ja mama i zawsze chodzimy razem:-)Boze Gosia nie strasz!!!Mi sie juz 26tydz jutro zaczynatam dziewczyna napisała że nawet maluszków nie widziałasa wywiezione gdzie indziej a ona z gorączką walczyła w szpitalu i jej nie wypisali :-(i opisała czemu tak wcześnie urodziła że dostała skurcze i przyszło małe rozwarcie założyli jej szwy wytrzymały 2 tygodnie ale dzieci je rozerwały i zrobiły całkowite rozwarcie i szybko ją zabrali na CC . Maleńkie okruszki niby w 28 tygodniu się urodziły

Bylismy wlasnie u znajomych co maja blizniaki (16miesieczne) i dziwnie na mnie patrzeli, ze mam taki maly brzuch. Bo podobno ta znajoma miala w 4 mies juz jakby rodzic miala, u mnie wtedy jeszcze nic widac nie bylo..a pozniej miala podobno taki ze w nic nie wchodzila i nawet rekoma brzucha objac nie mogla..jak na 5 raczki..no i miala komplikacje jakies i sie stresowala duzo, urodzila w 33 tyg.. i dzieci podobno sa niespokojne takie, do 9 miesiaca spac nie chcialy i Ci rodzice zmeczeni mocnoo..az sie wystraszylam

U nas Dorcia to sie sprawdza tez:-) M wlasnie tak robi zeby sie do dzieci zblizyc. Trzyma reke a one wtedy po chwili zaczynaja w nia kopac i sie cieszy ze go poznajaaaa wiecie co zrobiłam sobie taki mały rytuał na poprawę humorku codziennie rano zanim wstanę leżę z 10minut z rękami na brzuchu i czekam i synuś wtedy kopie mamusię na dzień dobry może wyczuwa cieplejsze miejsca na brzuchu bo kopie centralnie w ręce!

Ostatnia edycja:
sa wywiezione gdzie indziej a ona z gorączką walczyła w szpitalu i jej nie wypisali :-(i opisała czemu tak wcześnie urodziła że dostała skurcze i przyszło małe rozwarcie założyli jej szwy wytrzymały 2 tygodnie ale dzieci je rozerwały i zrobiły całkowite rozwarcie i szybko ją zabrali na CC . Maleńkie okruszki niby w 28 tygodniu się urodziły

To jestem uratowana
Jakaś kolejna paranoja. Jakby tak słuchać wszystkich 'dobrych rad', to nawet wody bym się bała napić ... bo pewnie wszystko zawiera jakieś śladowe ilości szkodliwych substancji ...