reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamusie 2008

hej haj heloooooo:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Djest tu kto czy taka bieda od 11.00:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::szok::szok::szok::szok: wylazic.....jestem wlasnie na necie ale doslownie na sekundke:tak::tak:Alex wciaz ma 8 zeboli,nie spi w nocy i nauczyl sie raczkowac mimo ze zamiata na nozkach az milo...:-D:-Dmoj dziec od tylu sie uczy:-D:-Dtzn nie myslcie sobie ze chodzi ale na nozki to tylko ino :-):-)a noce tragiczne:crazy:no ale chyba taki moj los nocnego marka:-D:-Di chyba bierze mnie grypa:szok::szok:remontow ciag dalszy i mmay problem z wyborem kuchni:wściekła/y::wściekła/y:a jak u Was moje lasecje dupencje??????????????????????:-D:-D:-D

reklama
hej haj heloooooo:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Djest tu kto czy taka bieda od 11.00:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::szok::szok::szok::szok: wylazic.....jestem wlasnie na necie ale doslownie na sekundke:tak::tak:Alex wciaz ma 8 zeboli,nie spi w nocy i nauczyl sie raczkowac mimo ze zamiata na nozkach az milo...:-D:-Dmoj dziec od tylu sie uczy:-D:-Dtzn nie myslcie sobie ze chodzi ale na nozki to tylko ino :-):-)a noce tragiczne:crazy:no ale chyba taki moj los nocnego marka:-D:-Di chyba bierze mnie grypa:szok::szok:remontow ciag dalszy i mmay problem z wyborem kuchni:wściekła/y::wściekła/y:a jak u Was moje lasecje dupencje??????????????????????:-D:-D:-D
pyciol:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
witaj kochana
wracaj na dobre do nas, bo niedlugo nam forum zamkna bez ciebie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

witajcie mamcie...nam laptopa jeszcze nie oddali z naprawy i się muszę męczyć na tym starym złomie :wściekła/y:ale lepsze to niż nic....
ja twardo nie poddałam sie i małego usypiam w łóżeczku :-D
może pamiętacie kiedyś kiedys jak mały mi gorączkował..to nie zęby tylko 3dniówka nas dopadła...a tal poza tym...aa teściowa po 2 miesiącach sobie przypomniała o drugim wnusiu i ze chciałaby go zobaczyć:confused2::eek:

helą
a u nas chorowania ciąg dalszy:-(, przewijam Tomka rano a tu wysypka, więc dalej do lekarki , a ta stwierdziła alergię na augumentin i przepisała nowy antybiotyk :-(. help jak ja nie lubię chorowania, dobrze że przychodnię mamy rzut beretem.

Witajcie, u nas tez ciąg dalszy kurowania sie...na szczęście biegunka trochę ustapiła, ale jeszcze walczymy...Jula na szczescie drugi antybiotyk jakos przyjmuje wiec mam nadzieje ze we wtorek bedzie juz wszystko ok!!!

U nas dzisiaj piekna pogoda, sloneczko i 25stopni, krotki rekawek mozna bylo zalozyc, wiec wyszlam na krotki spacerek z Juleczką nowym wozeczkiem....i powiem Wam ze prowadzi sie calkiem niezle tylko krawężniki musze nauczyć się pokonywać:-D:-D:-Dx-landerem jest łatwiej, ale to kwestia przyzwyczajenia...i jak nigdy Jula zasnęła podczas spacerku:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
I zaleta jego ciezar...bez problemu znioslam wozek i Julę i mnostwo gadzetow:laugh2::laugh2::laugh2:

Martusia
a jak Wy jestescie zadowoleni z tego wozeczka espiro...???

Zdroweczka dla wszystkiech chorowitków...

Kigna a jaki dostaliście teraz antybiotyk???

Tygrysku a co porabia mały Fifia jak ty tak sprzątasz???:sorry::sorry::sorry::sorry:

Pyciolku wracaj Kochana...jak mój zięciunio teśknimy!!!!

Pyciol hej!!!!!:-D:-D:-D
Madziu super że Julcia juz dochodzi do siebie:tak::tak: i faktycznie znoszenie dziecka w lekkiej spacerowce to nieporownywalne uczucie od znoszenia wozka na pompowanych kołach:eek::eek:
A jak sprzatam to Fifi pomaga:-D:-D Jak odkurzam to lata za odkurzaczem wspina się na niego heheh gdy zmywam podloge to jednak odkladam go do wozka lub do łóżeczka zeby nie latal po mokrym a na okna tez znalazlam sposob:tak::tak: w sypialni dziecko się bawiło szufladami a najchetniej porządkowało taty szuflade ze skarpetkami:-p:-pa w salonie aby na balkon nie wylazł wsadziłam go do wozka i gadał ze mna i patrzył co ja takiego robie:-D:-D:-D:-D
Teraz moje szczescie spi tak go wykonczyly te porządki :eek::eek::eek::eek:

Pyciol hej!!!!!:-D:-D:-D
Madziu super że Julcia juz dochodzi do siebie:tak::tak: i faktycznie znoszenie dziecka w lekkiej spacerowce to nieporownywalne uczucie od znoszenia wozka na pompowanych kołach:eek::eek:
A jak sprzatam to Fifi pomaga:-D:-D Jak odkurzam to lata za odkurzaczem wspina się na niego heheh gdy zmywam podloge to jednak odkladam go do wozka lub do łóżeczka zeby nie latal po mokrym a na okna tez znalazlam sposob:tak::tak: w sypialni dziecko się bawiło szufladami a najchetniej porządkowało taty szuflade ze skarpetkami:-p:-pa w salonie aby na balkon nie wylazł wsadziłam go do wozka i gadał ze mna i patrzył co ja takiego robie:-D:-D:-D:-D
Teraz moje szczescie spi tak go wykonczyly te porządki :eek::eek::eek::eek:

Kochany Fifi:tak::tak::tak::tak:
Jula też doczepia się odkurzacza:-D:-D:-Dale jeszcze mycia okien z nią nie probowalam:laugh2::laugh2::laugh2:

kochana wszystko przed Wami:-D:-D:-D wiesz ja musze trochę Filipka podszolić w porzadkach żeby na Boze Narodzenie miec juz małego pomocnika:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dzieki Tygrysku ja tez powoli zacznę szkolę sprzatania:-D:-D:-D:-D

Mamuski idę na panienskie mojej przyjaciółki i chcemy kupic jej jakis sexi komplecik..liczę na Wasza pomoc...
Nie bede wskazywała paluszkiem:laugh2::laugh2::laugh2: ktore mamuski maja w tym wprawę:-D:-D:-D:-D pomóżcie...

reklama
Dzieki Tygrysku ja tez powoli zacznę szkolę sprzatania:-D:-D:-D:-D

Mamuski idę na panienskie mojej przyjaciółki i chcemy kupic jej jakis sexi komplecik..liczę na Wasza pomoc...
Nie bede wskazywała paluszkiem:laugh2::laugh2::laugh2: ktore mamuski maja w tym wprawę:-D:-D:-D:-D pomóżcie...
hmmmmmm z panienskim na ktorych bywalam krolowaly Krolicze uszy rozowe , albo kompleciki uwaga majteczki z otworkiem :sorry::sorry: wiecie gdzie do tego nakleiki na suteczki :-D:-D:-D

Do góry