reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
;-)
czytałam, że tylko 5% bąbelków rodzi sie w terminie:happy:,
ale juz nie moge sie doczekac a Emilka taki pączek więc moze wczesniej nas odwiedzi, fajnie by bylo juz na swieta byc w domku (oczywiscie wczesniej = w grudniu, gdy bedzie gotowa)
Moja mogłaby się urodzić wcześniej niż w święta. W sumie od 8 wzwyż, powinna być gotowa, to będzie 38tc.

wika chyba normalne. Przecież to nie jest jeszcze taka stała produkcja:)
A właśnie karnitynka nie wyrzucaj sobie, że nie pojechałaś do taty, na pewno to zrozumie. Choć wiem, że chciałabyś jeździć codziennie, ale na tym etapie ciąży i przy takiej odległości to raczej niewykonalne.
No nic Dziewczynki idę poleżeć, bo coś mnie brzuch ciągnie we wszystkie strony:)

Dobrze, że ja nigdy nie paliłam, nie miałam problemu z rzucaniem:tak:
I ja nigdy choc w domu absolkutnie wszyscy wszedzie i to duzo palili i do teraz pala. A ja mam jakis uraz i tak mi szkoda wszystkich palacych. Normalnie zlikwidowalabym przemysl tytoniowy...
Teraz wszystkie sie martwimy jak to bedzie z porodem, karmieniem. Mi sie sni ciagle, ze rodze i to tak realnie...
Sluchajcie, u was tez czasami cos w brzuchu cmoka? Kiedy maly sie rusza to od czasu do czasu z boku slysze takie cmoktanie smieszne i najwazniejsze bezbolesne...

reklama
nic dziewczyny lece I PEWNIE dopiero w poniedzialek rano do was zajrze bede miala cala mase do nadrobienia :-D:-D:-D ale weekend wiec z mezem sie spedzi troszke wiecej czasu no i sprzatanko czeka i zakupki hehe miłego weekendu do napisania !!!:-):-):-)

Do góry