NO i to mi sie podoba ahhahaha dobrze ze juz dobrzepowiem tak:już dawno tak dobrze nie spałam w nocy a dzisiaj robię śniadanie takie jakie lubi
ale kwiatów nie przeżyję!!
reklama
mea zaden stres ! Olac tonatalka tiramisu dzis jest jeszcze lepsze niz wczoraj /wczoraj w nawale jedzonka zostalo bo juz nam w brzuchy sie nie miescilo/
a moj chlop zamiast mowic tiramisu mowi "terazmisiu"
dzieki za poparcie w kwestii listy dziwne baby sa ale trzeba im odpuscic bo po co sie stresowac ... nam stres jest do niczego nie potrzebny![]()
ja też mam z cebulką!!!Mi maz wlansie trzasnol jajeczniceeeee na cebulce i pieczarkach !!! Mniam ,sie narychtowalam do kosciola na poranna msze dla dzieci _ ahhh z ta komunia teraz to masakra.ale Moje kochanie mowi ,"niunia ty moze nie jedz bedzie cie kregoslup bolal ja z malym pojade na msze ( chyba jeszcze tyle razy w tygodniu on do kosciloa nigdy nie jezdzil chyba ze za malego jak ministrantem byl ahhaah ale to tylko po to aby po kolendzie kase nazbierac ahhah ) a ty se usiadz na babybooma i z dziewczynami sie przywitaj i pozdrow piekne ciezarne ode mnie " NO czyz on nie slodki dzisiaj ahahhahaha
Wiec pozdrawienia Sle dla wszystkich ciezarnych grudniowek od mojego meza ooo !!
podziękuj mężowi i też Go pozdrów

poplamiłam męża piżamkę siarą:-(trzeba będzie wyprać
a tak w ogóle to kończę jeść i dalej do wyrka

Ja tez mam terazmisu w lodowce ,malemu nie smakowalo ale co sie dziwic posmak kawy i amarretto nie bylo mu znane ahahhah ,ale ja z mezusiem pojedlismy juz wczoraj bo sie doczekac nie moglam - Pozniej mnie zemdliłoooo ahhahaha oczywiscie przesadzilam na starcie z pazernosciaale wymyślił!
ja jeszcze też mam terazmisiu w lodówce
a moje zdanie nt listy zamieściłam na wątku z sondą-jak Asica chyba:-)

A dzisiaj se bede podjadac po troszku ! MNIAM!
aga6671
Mama Hani i Tomka
A mnie jeszcze oprócz tego siusiaka to przeraża jak sobie przypomnę o dawaniu witamin:-)
Koleżanka urodziła w paż. córkę i dawała tylko wit. d multiwitaminę a ja jak urodziłam w styczniu to już było zalecenie o wit. K! Dwa razy dziennie prawie całą łyżeczkę
Straszne wmusić to w dziecko...
A jeszcze 5 razy dziennie kropelki na kolkę...nawet w nocy miałam łyżeczkę naszykowaną bo miały być na całą dobę rozłożone!
A wit D do roku..koszmar
Natalko widzisz nie było tak żle..ale kwiaty mu wypominaj:-)
A o tych Listopadówkach to wolę się nie wypowiadać...czysta głupota!!!
Faktycznie straszne że Ma sama się zaofiarowała że będzie "brudną " robotę robić!
Koleżanka urodziła w paż. córkę i dawała tylko wit. d multiwitaminę a ja jak urodziłam w styczniu to już było zalecenie o wit. K! Dwa razy dziennie prawie całą łyżeczkę

A jeszcze 5 razy dziennie kropelki na kolkę...nawet w nocy miałam łyżeczkę naszykowaną bo miały być na całą dobę rozłożone!
A wit D do roku..koszmar

Natalko widzisz nie było tak żle..ale kwiaty mu wypominaj:-)
A o tych Listopadówkach to wolę się nie wypowiadać...czysta głupota!!!
Faktycznie straszne że Ma sama się zaofiarowała że będzie "brudną " robotę robić!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Mi maz wlansie trzasnol jajeczniceeeee na cebulce i pieczarkach !!! Mniam ,sie narychtowalam do kosciola na poranna msze dla dzieci _ ahhh z ta komunia teraz to masakra.ale Moje kochanie mowi ,"niunia ty moze nie jedz bedzie cie kregoslup bolal ja z malym pojade na msze ( chyba jeszcze tyle razy w tygodniu on do kosciloa nigdy nie jezdzil chyba ze za malego jak ministrantem byl ahhaah ale to tylko po to aby po kolendzie kase nazbierac ahhah ) a ty se usiadz na babybooma i z dziewczynami sie przywitaj i pozdrow piekne ciezarne ode mnie " NO czyz on nie slodki dzisiaj ahahhahaha
Wiec pozdrawienia Sle dla wszystkich ciezarnych grudniowek od mojego meza ooo !!
on naprawde taki mily czy czegos od ciebie chce ??
To na kiedy Ty masz termin? bo ja w sumie na poczatek grudnia na 10ego a dopiero zaczynam 32 tydzien...Mea ale zajmować się tym dużym to sama przyjemność
Marta gdybym ja miała rodzić w 36 tc to zostały by mi 2 tyg i 5 dni-o nie!!!!!!!
myślę co na śniadanko zjeść-chyba będzie jajecznica![]()
A za tym duzym to juz sie stesknilam hahaha ten celibat mnie wykonczy, jak bym chciala tak sie pozbyc tego brzucha na 2 godzinki chociaz
Miły to on jest tylko czasami mu cos odwali ale to bardziej przeze mnie niz przez niego ahahahha !on naprawde taki mily czy czegos od ciebie chce ??![]()
NO ale dzisiaj no niewiem niewiem ,cos moze chce ???

reklama
karnitynka1982
Fanka BB :)
Ooooo nie rozpisalam sie na pol strony i mi sie skasowalo
((((((Ok napisze od nowa kurka