reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
natalka tiramisu dzis jest jeszcze lepsze niz wczoraj /wczoraj w nawale jedzonka zostalo bo juz nam w brzuchy sie nie miescilo :)/
a moj chlop zamiast mowic tiramisu mowi "terazmisiu" :)

dzieki za poparcie w kwestii listy dziwne baby sa ale trzeba im odpuscic bo po co sie stresowac ... nam stres jest do niczego nie potrzebny :)
mea zaden stres ! Olac to :)

Mi maz wlansie trzasnol jajeczniceeeee na cebulce i pieczarkach !!! Mniam ,sie narychtowalam do kosciola na poranna msze dla dzieci _ ahhh z ta komunia teraz to masakra.ale Moje kochanie mowi ,"niunia ty moze nie jedz bedzie cie kregoslup bolal ja z malym pojade na msze ( chyba jeszcze tyle razy w tygodniu on do kosciloa nigdy nie jezdzil chyba ze za malego jak ministrantem byl ahhaah ale to tylko po to aby po kolendzie kase nazbierac ahhah ) a ty se usiadz na babybooma i z dziewczynami sie przywitaj i pozdrow piekne ciezarne ode mnie " NO czyz on nie slodki dzisiaj ahahhahaha

Wiec pozdrawienia Sle dla wszystkich ciezarnych grudniowek od mojego meza ooo !!
ja też mam z cebulką!!!
podziękuj mężowi i też Go pozdrów:-D
poplamiłam męża piżamkę siarą:-(trzeba będzie wyprać
a tak w ogóle to kończę jeść i dalej do wyrka:tak:na polecenie m:-D

ale wymyślił!:-D
ja jeszcze też mam terazmisiu w lodówce:tak:
a moje zdanie nt listy zamieściłam na wątku z sondą-jak Asica chyba:-)
Ja tez mam terazmisu w lodowce ,malemu nie smakowalo ale co sie dziwic posmak kawy i amarretto nie bylo mu znane ahahhah ,ale ja z mezusiem pojedlismy juz wczoraj bo sie doczekac nie moglam - Pozniej mnie zemdliłoooo ahhahaha oczywiscie przesadzilam na starcie z pazernoscia :sorry::sorry::sorry:
A dzisiaj se bede podjadac po troszku ! MNIAM!

odnośnie swetrów to ja staram się raczej chodzić w bluzach,żeby swetrów na brzuchu nie porozciągać a tak to śmigam w swetrach męża-są długie, wygodne i ładne bo wkońcu wybierane przeze mnie:-)

A mnie jeszcze oprócz tego siusiaka to przeraża jak sobie przypomnę o dawaniu witamin:-)
Koleżanka urodziła w paż. córkę i dawała tylko wit. d multiwitaminę a ja jak urodziłam w styczniu to już było zalecenie o wit. K! Dwa razy dziennie prawie całą łyżeczkę:szok:Straszne wmusić to w dziecko...
A jeszcze 5 razy dziennie kropelki na kolkę...nawet w nocy miałam łyżeczkę naszykowaną bo miały być na całą dobę rozłożone!
A wit D do roku..koszmar:no:
Natalko widzisz nie było tak żle..ale kwiaty mu wypominaj:-)

A o tych Listopadówkach to wolę się nie wypowiadać...czysta głupota!!!
Faktycznie straszne że Ma sama się zaofiarowała że będzie "brudną " robotę robić!

Mi maz wlansie trzasnol jajeczniceeeee na cebulce i pieczarkach !!! Mniam ,sie narychtowalam do kosciola na poranna msze dla dzieci _ ahhh z ta komunia teraz to masakra.ale Moje kochanie mowi ,"niunia ty moze nie jedz bedzie cie kregoslup bolal ja z malym pojade na msze ( chyba jeszcze tyle razy w tygodniu on do kosciloa nigdy nie jezdzil chyba ze za malego jak ministrantem byl ahhaah ale to tylko po to aby po kolendzie kase nazbierac ahhah ) a ty se usiadz na babybooma i z dziewczynami sie przywitaj i pozdrow piekne ciezarne ode mnie " NO czyz on nie slodki dzisiaj ahahhahaha

Wiec pozdrawienia Sle dla wszystkich ciezarnych grudniowek od mojego meza ooo !!

on naprawde taki mily czy czegos od ciebie chce ??:)

Mea ale zajmować się tym dużym to sama przyjemność:-D
Marta gdybym ja miała rodzić w 36 tc to zostały by mi 2 tyg i 5 dni-o nie!!!!!!!
myślę co na śniadanko zjeść-chyba będzie jajecznica:tak:
To na kiedy Ty masz termin? bo ja w sumie na poczatek grudnia na 10ego a dopiero zaczynam 32 tydzien...

A za tym duzym to juz sie stesknilam hahaha ten celibat mnie wykonczy, jak bym chciala tak sie pozbyc tego brzucha na 2 godzinki chociaz

on naprawde taki mily czy czegos od ciebie chce ??:)
Miły to on jest tylko czasami mu cos odwali ale to bardziej przeze mnie niz przez niego ahahahha !
NO ale dzisiaj no niewiem niewiem ,cos moze chce ???:eek: Ale sie biedny boi ,wiec i tak nie ruszy ahahahh ! ( ostatnio slyszal na wizycie ze musimy przystopowac z sexem np.co by nie przyspieszyc kolejnego porodu i ze teraz trzeba ze wszystkim uwazac) NO i wziol se to chlopina bardzo do sercaaaaaaaaaaaaaa!

:eek:chyba ze chce co bym sama cos zdziala bez udzialu mojej malej :eek::eek::eek::eek::eek:

reklama
Do góry