reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam serdecznie;-) Mam maly problem, moze ktoras z mam moglaby mi pomoc:sorry: Zakupila dzis w aptece granulki Teetha na zabkowanie dla mojego synka, lecz na opakowaniu nie ma zadnej informacji jak sie je stosuje. Czy ktoras z was uzywala moze tego preparatu i moglaby mi dac jakies wskazwki jak sie tym obsluzyc?
Pozdrawiam;-)

reklama
Hejka:-)
Albo mniej piszecie, albo ja już szybciej czytam :-D
Hej dziewczyny ja tylko na chwilke bo dzis niedziela bardzo rodzinna jest :) Chcialam sie podzielic moja niespodzinka :))

Nadinka ma juz pierwszy zabek !!!
Gratuluję pierwszego ząbelka :-)
(...)
No kochane-jestem FREEE-aż się wczoraj popłakałam w pracy jak się pożegnałam z szefami...
(...)
Kobieto jeszcze się w życiu napracujesz..;-) Teraz odpoczywaj póki maleństwo w brzusiu..:-) a i skoro masz teraz duuużo czasu to zapraszam do Clonmel :tak:
Witam serdecznie;-) Mam maly problem, moze ktoras z mam moglaby mi pomoc:sorry: Zakupila dzis w aptece granulki Teetha na zabkowanie dla mojego synka, lecz na opakowaniu nie ma zadnej informacji jak sie je stosuje. Czy ktoras z was uzywala moze tego preparatu i moglaby mi dac jakies wskazwki jak sie tym obsluzyc?
Pozdrawiam;-)
Niestety też nie pomogę bo mam maść z PL.

Dobranoc laski :happy:

Hej dziewczyny ja tylko na chwilke bo dzis niedziela bardzo rodzinna jest :) Chcialam sie podzielic moja niespodzinka :))

Nadinka ma juz pierwszy zabek !!!
Gratuluję pierwszego zębaska:-DTeraz już życie będzie łatwiejsze:-D

Pozdrawiam;-)
Ojoj,ja niestety też Ci nie pomogę miałam Calgel z Polski:tak:

Hejka:-)
Albo mniej piszecie, albo ja już szybciej czytam :-D
Raczej przez weekend mamki się rozleniwiły:tak:
Lubiczanko:witaj w gronie siedzących w domciu mamuś:-D
MartaF:rano nam opowiedz co Ci się śniło na nowym miejscu-podobno się sprawdza:tak:
Anineczko:jak się dżampreza udała?
Spadam już do spanka,kolorowych wszystkim życzę:happy:

Pozdrawiam;-)
Granulki wsypujesz do pysiolka bezposrednio ;-) Lub jak chcesz na łyżeczce z wodą :tak:

dzień dobry mamusie:-)

nie dałam rady zajrzec wczoraj wieczorkiem bo zanim znalazłam pościel i piżamy i sie wykąpałam to padłam:-(o 8.30 juz spałam ale niestety około 2 koniec snu i przy każdym poruszeniu sie ból brzucha i pleców,mówić też nie mogłam:-(chyba sie załatwiłam na dobre:wściekła/y:

agusik i nic mi sie nie śniło bo noc była męczarnią,twarde łóżko:wściekła/y:i ciasno,chyba sobie materac napompuje:sorry:

sylcia gratulacje dla Nadinki:tak:zuch dziewczynka:-)

ale najważniejsze ze rano wstałam i świeże powietrze poczułam a nie gaz!!!:-p
wogóle stwierdziliśmy ze domek jest przytulniejszy:tak::-)

a teraz musze iść szukać mundurków do szkoły:eek:ciekawe w którym są worku:baffled: ale za to nie bede miała juz problemów z parkowaniem przed szkołą bo mam jakieś 500m:-)no chyba że będzie iście irlandzka pogoda:eek:

miłego dnia dziewczynki:-)

MartaF-Ty to faktycznie już się masz:eek:...Mam nadzieję,że to nic poważnego...A mój ostatnio nadzwyczaj spokojny Maluszek wczoraj tak mi dał do wiwatu,że hej-zbój mały;-):-)
Joannn-a pewnie,że o ile Marta będzie w stanie to Ci sie zwalimy:tak:,ale jak narazie to chyba obie busy jesteśmy-Marta w nowym domku,ja w starym;-):-D-nie,dzisiaj jadę do tego thurles do GP na wizytę:sorry:.I na zakupki rzezcz jasna:laugh2:
Agusik78-i co z tym wczorajszym obiadkiem,bo strasznie ciekawa jestem:confused2::tak:
Pewnie pierwsze dni w domku będą świetne-tyle mam do zrobienia-posprzątać-tak generalnie,spakować co tam trzeba do szpitala,przygotować obiadki dla rodzinki,wszystko dla Maleństwa,no-z malowaniem się ostatnio opuściliśmy:-pech....
Teraz trzeba się zająć ubieraniem mojej małej armii-dziś w związku z wizytą u lekarza mama wcześniej z domku musi wyjechać,a po odstawieniu Dzieciątek jakieś 20minut na dotarcie na miejsce:eek:-nie lada wyczyn,wierzcie mi:tak:.
Miłego dnia drogie Panie:-)...Aaaaa-jeszcze pranie musze wstawić,bo kilka przyszłych dni na chwilę obecną zapowiada się prześlicznych-nawet 19stopni chyba jutro:sorry:Zobaczymy:-D

Witam z rana moje drogie:-)tak szybciutko bo zaraz do szkoły jade .......heehehhehe:-)a pozniej na aerobikkkkk :tak:a wiecie co zapisalam sie na SALSE :tak::-D;-):-)pozdrawiam cieplutko ......MARTA trzymaj siie ty to sie masz kobitko:-(

reklama
Do góry