reklama
HEY dziewczyny!
DOslali mi nowy modem, wiec odrazu sie melduje,ze jestem :-) Amanda troche chorowala, ja zreszta tez i wciaz jeszcze walcze ze swoja paskudna alergia na cos od maja juz. Bede robila badania alergiczne niebawem, bo juz nie moge wytrzymac z tym ciaglym smarkaniem :-( W sobote jade po mojego brata z rodzinka, przyjezdzaja do nas na cale 10 dni, wiec bardzo nie moge sie juz doczekac!!A i to rowno w moje urodziny
Najlepszy prezent, ze bede miala rodzinke przy sobie. Odezwe sie wieczorkiem.
DOslali mi nowy modem, wiec odrazu sie melduje,ze jestem :-) Amanda troche chorowala, ja zreszta tez i wciaz jeszcze walcze ze swoja paskudna alergia na cos od maja juz. Bede robila badania alergiczne niebawem, bo juz nie moge wytrzymac z tym ciaglym smarkaniem :-( W sobote jade po mojego brata z rodzinka, przyjezdzaja do nas na cale 10 dni, wiec bardzo nie moge sie juz doczekac!!A i to rowno w moje urodziny

lubiczanka
Fanka BB :)
Agusik78-daj mi jakiegoś linka,bo ja do szukania kiepsciuchna jestem
A ja się tak wkurzyłam u lekarza,że szok.Pędzę na złamanie karku-17min i jestem na miejscu,siadam w poczekalni-bo jak się telefonicznie umawiasz,to nie musisz w rejestracji czasu tracić
i czekam-40minut i nic...więc idę do kobitek z rejestracji-a one-sorrrrry,nie ma pani zapisanej wizyty na dziś
-to co ja w czwartek z duchem rozmawiałam
Ale się nie dałam wypędzić i zaliczyłam wizyę
.isłuchałam serduszka Maluszka
cudowne uczucie:-)
A teraz pędzę-pierożki na ugotowanie czekają.Miłej dalszej części dnia

A ja się tak wkurzyłam u lekarza,że szok.Pędzę na złamanie karku-17min i jestem na miejscu,siadam w poczekalni-bo jak się telefonicznie umawiasz,to nie musisz w rejestracji czasu tracić

A teraz pędzę-pierożki na ugotowanie czekają.Miłej dalszej części dnia

Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
MartaF:bardzo dobrze jej powiedziałaś
lubiczanko:
nasza-klasa.pl - e-mama Klasa 1990 - 2019
A wizyta,super,że (prawie)udana

Larcia:zapraszamy na Naszą Klasę
Uff...ale gorąco na dworze,że szok
W tym roku w Irlandii same anomalia pogodowe
Ładne lato,ciepła jesień,śnieg w zimie
Może dlatego,że tyle tu Polaków?

lubiczanko:
nasza-klasa.pl - e-mama Klasa 1990 - 2019
A wizyta,super,że (prawie)udana

Larcia:zapraszamy na Naszą Klasę

Uff...ale gorąco na dworze,że szok

W tym roku w Irlandii same anomalia pogodowe

ja wlasnie robie pranie, korzystam z pogody, ponoc jutro ma byc najcieplej z calego tygodnia, a w srode bez zadnej chmurki. Ale to sie jeszcze okaze, bo jakos mi sie wierzyc nie chce. Co do granulek na zabkowanie teetha, to ja je uzywalam, kiedy moja corcia zabkowala. Sa rewelacyjne. Normalnie wsypujesz granulki do buzki dziecka, ja jeszcze dawalam wylizac papierek(oczywiscie pod nadzorem).
Ostatnia edycja:
Wrrrrrrr a j zaliczylam kolejna walke z synem.chcial spac wiec polozylam go o gory.Zaczela sie histeria.P:ytam chcesz isc na dol a on nie spac.No to mowie to spij.I znow histeria.Hiteria trwala dokladnie godzine.Ale padl.
Bo pierwszy raz mama nie ustpila.Nio ciekawe jaka bedzie noc...dziewczyny jkogladalam nianie i widzialam te rozwrzeszczane dzieci cieszylam sie ze moje takie grzeczne.Masz babo placek,nie sadzilam ze mnie sie to tez przydarzy.
Bo pierwszy raz mama nie ustpila.Nio ciekawe jaka bedzie noc...dziewczyny jkogladalam nianie i widzialam te rozwrzeszczane dzieci cieszylam sie ze moje takie grzeczne.Masz babo placek,nie sadzilam ze mnie sie to tez przydarzy.
materac kupiony i mam nadzieje ze sie w końcu wyśpie
madbebe ja powoli wszystko układam (no sorki nawet jeszcze nie zaczełam)dopiero bede zaczynacnie spieszy mi sie bo jeszcze kuchnia nie pomalowana:-(
co do tych nocek zarwanych to jak dobrze pamiętam to twoja córcia tak szalała ci w brzuszku??? i jak ci pisałam ze małam tak samo z córciąi mam tak od prawie 5 lat
ani spac nie chciała ani teraz słuchac sie nie chce,ale mam nadzieje ze u ciebie będzie lepiej i życze ci tego bo ja miałam utrapienie z moją małą
![]()

moze ja w koncu napisze o tym porodzie bo ciagle nie mam czasu..
wszystko zaczelo sie w pn. wieczorkiem tzn.skurcze przepowiadajace,rano we wt.odszedl czop a skurcze mialam srednio co 20min.Jakos tak przed 5ta am w srode pojechalismy do szpitala bo wkrecilo mi sie ze malej nie czuje.Podlaczyli mnie pod ktg i wtedy oczywiscie zaczela szalec

jola.24
Witajcie
madbebe super ze ci w miare lekko poszlo. A ja wlasnie naczytalam sie o kosztach porodu w Polsce i tak sie zastanawiam czy tu aby wszystko jest bezplatne? Mam na mysli znieczulenie itp, a szkola rodzenia? Tez sie nie placi bo ja sie zapisalam a nawet nie zapytalam
Cyba zaczynam stresa lapac
madbebe super ze ci w miare lekko poszlo. A ja wlasnie naczytalam sie o kosztach porodu w Polsce i tak sie zastanawiam czy tu aby wszystko jest bezplatne? Mam na mysli znieczulenie itp, a szkola rodzenia? Tez sie nie placi bo ja sie zapisalam a nawet nie zapytalam

reklama
lady_Zgaga
Dziewczyny a jak z karmieniem?Budzic mala czy niech spi az sie sama obudzi?Bo podobno max co 3h trza karmic, a ona ma predyspozycje do dluzszego spania przewaznie-oczywiscie za dnia tylko![]()
Nic jej sie nie stanie, jak sobie pospi dluzej:-) Ale ja bym ja w dzien budzila, chocby dlatego, zeby jej faze tzw. aktywnosci wydluzyc i lekko przed noca wymeczyc...:-)
Jolu, jesli chodzi o porod, to caly od poczatku do konca jest bezplatny ( w tym rowniez kazdy rodzaj znieczulenia).
Niestety nie powiem Ci, jak jest ze szkola rodzenia, bo nie uczeszczalam :-)
Ostatnia edycja: