a co do wielkości Maleńkiego to moją ginka nigy mi nie podaje zawsze jakoś mnie zbywa mówi ,że rozwija się prawidłowo , to musi mi wystarczyć![]()
a na dokumentacji po USG nie ma nic? Powinnaś mieć zdjęcia dzidzi i opis po badaniu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co do wielkości Maleńkiego to moją ginka nigy mi nie podaje zawsze jakoś mnie zbywa mówi ,że rozwija się prawidłowo , to musi mi wystarczyć![]()
pozdrow meza od nas i kolorowych snow zyczeuciekam, za chwilę wróci mężulo z pracy i muszę zrobić jakąś kolacyjkę. A poza tym nie lubi jak mi przez ramię patrzy na to co piszę, bo każde moje słowo komentuje i mówi "po co to piszesz" kogo to interesuje"jakie blubry" ale jak mówię to nie czytaj, patrz na tv, to mówi że musi mieć nademną kontroleAle ogólnie to kochany jest bo w domku nic nie muszę robić. Po ostatniej wizycie u gin i zakazach przemęczania i wysiłku, to nawet szmaty do kurzu podnieśc nie mogę bo to dla niego już wysiłek
![]()
YouTube - Hun Jord
a co do dokumentacji i zdjęcia to ginka mi nic nie daje raz dostałam tylko zdjęcie na początku teraz już nic.. ;(
pozdrow meza od nas i kolorowych snow zycze
MUSZE PRZYZNAC ZE DOSC ORYGINALNY UTWOR - ALE NIE MOJ STYL - BO JA TO TROCHE STARA JESTEM I CUS LZEJSZEGO LUBIEYouTube - Hun Jord
to link do tego utworu . wykonawcą jest bodajże islandzka grupa Sigur Rós.
a co do dokumentacji i zdjęcia to ginka mi nic nie daje raz dostałam tylko zdjęcie na początku teraz już nic.. ;(
no to jest bardzo dziwne . . . w Polsce chodzisz na USG?
Ciekawe jak to będzie przed porodem, ponieważ do szpitala wypadałoby wziąć ostatnie badanie USG