reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jeszcze jestem bo mnie głód przycisnął i kanapke musiałam pochłonąć:zawstydzona/y:
Jak jutro znowu będzie padac cały dzień to nie wiem. Muszę na poczte jutro jechać i na rehabilitacje a w taka pogodę nie chce sie z domu wychodzić o ubieraniu Zuzi nie wspomne:no:

reklama
Jeszcze jestem bo mnie głód przycisnął i kanapke musiałam pochłonąć:zawstydzona/y:
Jak jutro znowu będzie padac cały dzień to nie wiem. Muszę na poczte jutro jechać i na rehabilitacje a w taka pogodę nie chce sie z domu wychodzić o ubieraniu Zuzi nie wspomne:no:

a pomyslec ze w czwratke byly 22 stopnie.....

Ja juz zmykam
Dobranoc:-)

dobranoc Dowikla

ja wlasnie usuwam ludzi na sledziku,tzn zeby ich nie sledzic i nie czytac durnych wpisow

no i widze ze zostalam sama.....
sledzika juz zalatwilam;))))))))))))))))))))
ide i ja dobranoc do jutra

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam witam miłe panie;)

Pauline do szkoly odprawilam a ja stweirdzilam ze wykorzystam czas poi mala z p spia i wpadne do was;)
p na noc do pracy,wuec wieczorem luzik;DDDD

wesele udane,troche zstrzezen do orkiestry ale nie bylo najgorzej.sala super,zarcie super!
dziewczyny przed 22 juz grzecznie spaly,sasidaka z nimi zostala.mala tylko o 3 sie przebudzila na kasze i dalej spala.
ja po weselu poszlam o 6 spac bo zostalam pomoc sprzataca a o 8 juz mialam pobudke....do 10 spalam jednym okiem;)))))
ale dzieki kawie czulam sie dobrze do samego wieczora;))siostar razem z druhna smialy ze mnie skad mam tyle energii;)
ale skoor az tak bardzo sie nie wytanczyam(przynajmniej nie tak jakbym chciala),to nogi mi nie odmowily posluszenstwa.
poprawiny u moich rodzicow byy wiec tez sie nalatalam z garmai,talerzami itd.ale spoko;)a dziewczyny w wdomu u mamy grzecznie sie bawily i ogladaly bajki(troce duzo ,no ale sila wyzsza;)

po 22 juz lealama w lozku;)

nocnikowy sukces!!!-malej zalozylam zwyle majteczki i tylko sama ieluche tetrowa tak w razie ze jak popsucoii to ze butow nie zamoczyla,ale sluchajci w kosciele zawolala siku ,poszlysmy na trawke i zrobila.na wesele wzilam nocnik i albo sama wolala albo ja sama wysadzalaam.i ani jednej wpadki!jestem z niej dumna;)))))))))))
wczoraj na poprawinach tez spokojnie na nocnik albo na sedes;)
super ,że wesele udane i gratuluję sukcesu nocniczkowego:-D:-D:-D

CZeść
Zaglądam tylko na chwile, nic nie czytam i nie odpisuję, za co przeraszam.
Piotr nadal chory, właśnie poszedł do lekarza. Mała wariuje w nocy dzięki czemu nocki mam jak najbardziej wpisane w życiorys a dni zamglone. Wczoraj w nocy zmarła Piotrka babcia.Będę miała teraz kupe latania i załatwiania z teściową i nie bedzie mnie zapewne kilka dni z Wami. Ciesze się tylko, że zdążyliśmy pojechać do niej wczoraj i sie pożegnać. Ciężko opisać mieszaninę uczuć radości, że ktoś odszedł i nie musi się już dłużej tak męczyć i smutku po utracie tak wspaniałej osoby.
Składam kondolencje i zapalam świeczkę (*)

Witam.
Kochane więcej poczytałam,ale mi coś nie pozaznaczało.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
pozdrawiam wszystkie.
U mnie jak zwykle był szalony dzień :-D:-D:-D
Rano z małym do szkoły,potem prosto do sąsiedniego miasta z Nilem do przedszkola,bo dogoterapie z maluszkami miałam(szkraby 2-4 latka),następnie do domku,po drodze zakupy,odebrałam małego,obiadek jakis trzeba było podszykować i małego na integrację zaprowadzić na 16 a na 17 miałam dogoterapię w placówce z gimnazjalistami,wróciłam do domu po 18 i dokończyłam późny obiadek,potem z małym lekcje.O ludzie :szok::szok::szok: 7 latkom 3 strony szlaczków zadali :szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Siedziałam z nim nad książkami do 21.30.Posprzątałam nieco i zasiadłam do kompa ,żeby do Was zajrzeć.:-D:-D:-D

Cześć dziewczyny!
Dzisiaj ja witam się pierwsza

miałam dzisiaj pobudkę o 2.30 i tak już nie śpię. Mam dość dzisiejszej nocy. Hubert marudzi. nie wiem czy to te zęby (nie ma jeszcze ani jednego) czy co się dzieje.

Nie ogladałam z tydzien juz:wściekła/y:Mozna gdzieś w necie obejrzeć?

mamita tu możesz BrzydUle obejrzeć BrzydUla

Pozdrawiam i miłego dnia życzę.

Witam i ja
Dzsiiaj troszke pozno bo leze sobie rozleniwiona w wyrku:-pZaprowadzilam mlodego do szkoly,jak wrocilam to mlode spaly ,wiec sie rozebralam i skok pod kolderke:-);-)
Myslalam ze bedzie czytania a czytania a tu nic:szok::szok::szok:
U nas strasznie zimno bylo od rana-normalnie chyba lekki przymrozek:szok::no:Od jutra zaczne dzieciakom zakladac czapki i jesienne buciki,bo dizisja jest jeszcze sloneczko wiec moze byc calkiem fajnie-ale jak bedzie to sie okaze:tak::tak::tak:

Obiadek zaczelam sobie juz wczoraj,podsmazylam karkowke wiec dzisija tylko ja dokoncze ,zrobie sos i pyrki ugotuje

MALTANKA
Wspolczuje nieprzespanej nocki:no::no::no:

Witam,

ja też po nieprzespanej nocy :eek: Anika wstała o 4 na karmienie, aja potem nie mogłam usnąć :eek:

Muszę iśc na zakupy, ale mi się chce :eek:

Jakoś brak mi weny na cokolwiek :no: głowa boli spqac sie chce...

Agnes, ktoś ci w końcu przetłumaczył tego maial?? bo coś tam ci napisałam, ale nie wiem czy czytałaś ??

reklama
a ja leze w loku i wygramolic sie ne moge-nicmi sie nie chce- jak zwykle ostatnio zreszta:eek::eek:

wczoraj sie wkurzyolam w aptece- bo okazało sie że wcale nie była najtansza ta wkórej statnio kupowałam, tylkomieli tabletki ze starej dstawy- i takim t sposobem tabletki ktorekostowały tam 122 ostatnio kupiłam za 170:confused2: i w kazdej aotece tyle kosztowały mniej wiecej-5-10zł roznicy jeszcze było :confused2::confused2::confused2:

wiec nie am co porownywac w aptekach cen bo na jedno wychodzi wszedzie:eek::eek:

kiedy ja juz pojde rodzic:confused2: wszystko mnie boli już:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:

Do góry