reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

maggie co masz do 13.10 ?? bo ja akurat ta date lubie :D

a czy jestem spokojniejsza ?? niekoniecznie ... a zazdrosna caly czas tylko teraz jak on na kopalni pracuje to sie bardziej o niego martwie bo zazdrosna to chyba bym mogla byc o jedna stara pania planistke :)
Ja humory jak swoje zawsze miałam tak mam bez względu na ciążę:-) Choć ona jest spełnieniem mojego marzenia i bardzo mocno mnie raduje:-)

reklama
Mea wszystkiego naj z okazji rocznicy:-)

Kasiekkr mi też jakoś mdłości wróciły:no: Nie takie straszne jak na początku ale rano mi niedobrze że szok:szok:

Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny które udają się do gina lub na usg;-) Dawać szybko znać:-)
A ja czasem ciut czuję się jak na @:sorry: Wczoraj mi ginka sprawdzała dokąd macica sięga, aż do żeber:-)

Witam się z rana. Juz po wizycie. Tak jak myslałam na usg umówiłam się z panem doktorem na inny termin a dzis sprawdzilismy szyjkę- ładnie trzyma:-) I dostałam skierowanie na test obciążenia glukoza, ble.... chyba jutro się wybiorę żeby jak najszyciej mieć to za soba. Ciśnienie ładne, dzidzi też serduszko ładnie bije więc chyba ok. Tylko teraz znów będę odliczać dni do wizyty z usg
No to jutro razem będziemy się łączyć w bólu z glukozą:-) Tyle, że ja mam 75. Najgorsze to czekanie w poczekalni:-p

reklama
Do góry