reklama
Lariss
Fanka BB :)
Lilka29 mnie też w pierwszej chwili na myśl przyszło ciśnienie o oczka... Idź do okulisty, skierowanie nie jest potrzebne, przynajmniej u nas...
A jak masz jakiś hipermarket w pobliżu domu, to proponuję się tam przejść...
Ja ostatnio jak byłam w tesco zajrzałam do optyka, a tam akurat dyżur miał okulista, który za darmo, bez kolejki zbadał mi oczka... Nie czekaj na nic tylko leć!! I koniecznie powiedz lekarzowi o tych migrenach...
Morka to super, że jest super!! :-) A z tymi terminami, to normalnie masło maślane
Co wizyta, to się zmienia
;-)
Dorciaa olej tych Teściów ;-) Niech Oni w końcu się pofatygują do Was!!
U mnie też miała być chrzestną siostra męża, ale niech spada na szczaw!! Wiem, że dobrze w razie czegoś nie zaopiekowałaby się dzieckiem... W ogóle by się nie zaopiekowała... Co mojemu dziecku po cioci, która nawet raz od kiedy jestem w ciąży nie zapytała jak się czuję... :-( I znów się zdenerwowałam jak o niej pomyślałam
Aga23 witaj!!
Gratuluję synka !!
;-)
A jak masz jakiś hipermarket w pobliżu domu, to proponuję się tam przejść...
Ja ostatnio jak byłam w tesco zajrzałam do optyka, a tam akurat dyżur miał okulista, który za darmo, bez kolejki zbadał mi oczka... Nie czekaj na nic tylko leć!! I koniecznie powiedz lekarzowi o tych migrenach...
Morka to super, że jest super!! :-) A z tymi terminami, to normalnie masło maślane

Dorciaa olej tych Teściów ;-) Niech Oni w końcu się pofatygują do Was!!
U mnie też miała być chrzestną siostra męża, ale niech spada na szczaw!! Wiem, że dobrze w razie czegoś nie zaopiekowałaby się dzieckiem... W ogóle by się nie zaopiekowała... Co mojemu dziecku po cioci, która nawet raz od kiedy jestem w ciąży nie zapytała jak się czuję... :-( I znów się zdenerwowałam jak o niej pomyślałam

Aga23 witaj!!

dzięki dziewczyny, ale nie rozumiem dlaczego okulista a nie neurolog, u okulisty wszystko było ok, zaburzenia widzenia mam podczas ataku i jest to jeden z objawów migrenyLilka tylko pamiętaj by wpisał ci (okulista) informacje do karty ciąży!!!
P
patrysia*
Gość
Witajcie kochane styczniówki.
Przedewszystkim chciałam sie przywitać po tak długiej nieobecności grubo ponad miesiac mnie nie było. PRZEPRASZAM.
To wszystko przez ten pobyt w Polsce mial trwac tylko 2 tygodnie ale nieco sie wydłużył. Teraz musze ponadrabiać zaległości troszke mi to zajmie ale dowiem sie co tam u WasChciałam też przywitac nowe mamusie.
Pewnie sie nie pochwalilam ale czekamy z mężem na SYNAna 90 % będzie DamianA lekarz powiedział ze na 300 % syn
Rozwija sie jak najbardziej prawidłowo wyniki z krwi i moczu sa wzorowe aby tak do konca ciaży pozostało. Kolejna wizyta 20 pażdziernika.
Tak po zatym czu mnie wszystko ok czuje sie dobrze.Od jaiegoś tygodnia zmagam sie ze zgagą i bólami żeber szczególnie po prawej stronie ból jest przeokropny no ale cóż widocznie to maluch tak sie rozpycha.
Pozdrawiam Was serdecznie i czas na nadrabianie zaległości![]()
gratuluje synka:-)
Witam - chcę licytować kołyskę, szybciej wrocilam do domu bo wiedziałam , że się aukcja kończy a tu na allegro przerwa technicznaDziwne a aukcje jak się kończą,,,, ?
Widzę w tvn24 Zakopane- ale tam zima - matko!
no tak zima tuż tuż

Super że wizyty udane;-)
don_pedro
Fan(ka)
Witam - chcę licytować kołyskę, szybciej wrocilam do domu bo wiedziałam , że się aukcja kończy a tu na allegro przerwa technicznaDziwne a aukcje jak się kończą,,,, ?
Widzę w tvn24 Zakopane- ale tam zima - matko!
Tez rano przezylam szok,mamy jechac do Polski i chyba trzeba bedzie opony na zimowe zmienic na wszelki wypadek....
dzięki dziewczyny, ale nie rozumiem dlaczego okulista a nie neurolog, u okulisty wszystko było ok, zaburzenia widzenia mam podczas ataku i jest to jeden z objawów migreny
Wspolczuje ci Lilka ...ja sie z migrena uzeram od nastu lat...
Jesli bylas robic EEG podczas albo krotko po napadzie to nie ma dziwne,ze obraz EEG byl masakryczny...mnie raz robiono podczas ataku wiec wiem co tam mozna zobaczyc;-)
Mnie nuerolog pomogl o tyle ze dal recepte na leki i kazal prowadzic dziennik migrenowca,przydalo sie nie ukrywam bo po kilku atakach moglam mniej wiecej powidziec co je wywolywalo.Udalo sie je ograniczyc do kilku w ciagu roku a nie kilku w miesiacu.
Musze Ci powiedziec,ze zazdroszcze ze apap Ci pomaga bo mnie niestety nie...
ASIAX
Fanka BB :)
Cześć kobitki
co do imprez m to teraz nie jest źle poszedł w zeszłym roku na studia, ma 29lat a tam same młode chłopaki i jak piwkują to zawsze wraca w koszmarnym stanie i ok 2 w nocy, na szczęście nie za często, a teraz jak w ciązy jestem to był 2 razy wrócił o 23 i chyba tylko po 2 piwkach więc za to go uwielbiam![]()
Dorcia mój ma 37 lat i w tym roku obronił magistra, strasznie jestem z niego dumna, u niego też odchodziło pijaństwo choć byli ludzie i młodsi i starsi, a najgorsze jest to że po 7 latach zaczął palić. Studiowal w Olsztynie tak jak nasza Ania z BB, więc jak wyjężdzał w piątek to wracał w niedzielę i ja nie musiałam go oglądać w stanie wskazującym:-)
Witajcie kochane styczniówki.
Przedewszystkim chciałam sie przywitać po tak długiej nieobecności grubo ponad miesiac mnie nie było. PRZEPRASZAM.
To wszystko przez ten pobyt w Polsce mial trwac tylko 2 tygodnie ale nieco sie wydłużył. Teraz musze ponadrabiać zaległości troszke mi to zajmie ale dowiem sie co tam u WasChciałam też przywitac nowe mamusie.
Pewnie sie nie pochwalilam ale czekamy z mężem na SYNAna 90 % będzie DamianA lekarz powiedział ze na 300 % syn
Rozwija sie jak najbardziej prawidłowo wyniki z krwi i moczu sa wzorowe aby tak do konca ciaży pozostało. Kolejna wizyta 20 pażdziernika.
Tak po zatym czu mnie wszystko ok czuje sie dobrze.Od jaiegoś tygodnia zmagam sie ze zgagą i bólami żeber szczególnie po prawej stronie ból jest przeokropny no ale cóż widocznie to maluch tak sie rozpycha.
Pozdrawiam Was serdecznie i czas na nadrabianie zaległości![]()
Witaj Aga, gratuluję synka, ale chyba nie dasz rady nadrobić, ja nie dałam rady po tygodniowej nieobecności:-)
reklama
P
Pająk
Gość
Witam,
mam takie....głupie pytanie (jeszcze nie było tego na szkole rodzenia) ;-)
-> nie mam kompletnie doświadczenia ;-)
Jak sie ubiera dziecko? tzn w jakie zestawy?
np. body k/r + pajac,
czy też sam pajac,
czy może body d/r i na to jeszcze pajac,
czy może kaftanik + śpiochy lub półśpiochy
całkowicie nie mam pojęcia ;-) prosze o odp. doswiadczone mamy z uwzględnieniem sezonu zimowego ;-)
mam takie....głupie pytanie (jeszcze nie było tego na szkole rodzenia) ;-)
-> nie mam kompletnie doświadczenia ;-)
Jak sie ubiera dziecko? tzn w jakie zestawy?
np. body k/r + pajac,
czy też sam pajac,
czy może body d/r i na to jeszcze pajac,
czy może kaftanik + śpiochy lub półśpiochy
całkowicie nie mam pojęcia ;-) prosze o odp. doswiadczone mamy z uwzględnieniem sezonu zimowego ;-)