labamba23
podwójna mama
WITAJ:-)WitamJa również w styczniu 2010 zostanę mamą
Przewidywany termin to 11 styczeń
![]()
Gratuluję:-) Co do ubrań to ja też mam kiepsko, ale w Nd jadę na zakupkiDobry wieczór:-)!!
Wiem paskuda ze mnie tyle czasu się nie odzywać. Jednak za dużo teraz się dzieje.
Co do rozterek ubraniowych to takich nie mam. Spodnie jak kupowałam na ciąże to długie więc mam w czym chodzić, płaszcz elegancji mam od mamy bo teraz jest na mnie dobry a ona powiedziała, że go w tym roku nie założy. Bluzki zawsze jakieś się znajdą a jak nie to jeszcze można się wżenić w ubrania męża.
Obawiam się, że i mój synek nie będzie chciał czekać do stycznia. Szyjkę mam krótka ale zamkniętą, więc jest dobrze. Natomiast mam przeczucie, że zaraz po świętach Bożego Narodzenia wyląduje na porodówce. Musze się sprężyć z szykowaniem torby do szpitala. Niby wszystko mam, ale jak by przyszło, żeby mój mąż miał to pakować to bym się załamała.
A pochwalić się muszę. Wczoraj obroniłam pracę licencjacką na 4. Śmiać mi się chciało bo jak tylko usiadłam przed komisja to synuś robił fikołki.
Buziaki mamuśki

Gratuluję:-)wpadłam tylko na chwile sie pochwalic, ze obroniłam się na 4![]()
![]()
![]()
Ja dzisiaj miałam busy dzień, najpierw byłam z koleżanką na rehabilitacji jej synka, potem fryzjer, a potem praca

Miłego wieczoru