reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam:) Ja również w styczniu 2010 zostanę mamą :) Przewidywany termin to 11 styczeń :)
WITAJ:-)

Dobry wieczór:-)!!

Wiem paskuda ze mnie tyle czasu się nie odzywać. Jednak za dużo teraz się dzieje.

Co do rozterek ubraniowych to takich nie mam. Spodnie jak kupowałam na ciąże to długie więc mam w czym chodzić, płaszcz elegancji mam od mamy bo teraz jest na mnie dobry a ona powiedziała, że go w tym roku nie założy. Bluzki zawsze jakieś się znajdą a jak nie to jeszcze można się wżenić w ubrania męża.

Obawiam się, że i mój synek nie będzie chciał czekać do stycznia. Szyjkę mam krótka ale zamkniętą, więc jest dobrze. Natomiast mam przeczucie, że zaraz po świętach Bożego Narodzenia wyląduje na porodówce. Musze się sprężyć z szykowaniem torby do szpitala. Niby wszystko mam, ale jak by przyszło, żeby mój mąż miał to pakować to bym się załamała.

A pochwalić się muszę. Wczoraj obroniłam pracę licencjacką na 4. Śmiać mi się chciało bo jak tylko usiadłam przed komisja to synuś robił fikołki.

Buziaki mamuśki
Gratuluję:-) Co do ubrań to ja też mam kiepsko, ale w Nd jadę na zakupki:-p

wpadłam tylko na chwile sie pochwalic, ze obroniłam się na 4:biggrin2: :biggrin2: :biggrin2:
Gratuluję:-)
Ja dzisiaj miałam busy dzień, najpierw byłam z koleżanką na rehabilitacji jej synka, potem fryzjer, a potem praca:rofl2: Ale teraz już luz i mam ładną fryzurę:tak:
Miłego wieczoru

reklama
Hello
Praca zakonczona, obiad zjedzony, nogi w gorze:-)
Dziewczyny bede monotematyczna ale jak jest z tym praniem? Mozna uzywac proszku dla dzieci z plynaem do plukania tej samej firmy?Czy moze platki mydlane?

wpadłam tylko na chwile sie pochwalic, ze obroniłam się na 4:biggrin2: :biggrin2: :biggrin2:

Zaraz jedziemy na msze za moich Śp. dziadków... napisze wiecej wieczorem:biggrin2:

Gratuluje!!!

Widzę,że dziś jakiś dzień piękności. Ja 3h przeleżałam u kosmetyczki a co najlepsze byłam razem z mamą , wyszła wczesniej niż ja i za mnie zapłaciła:-D
Witam nowe styczniówki, ale nas już tu dużo:tak:
Ja właśnie wróciłam od lekarza po USG Pan doktor stwierdził ,ze "fiutka to tu nie ma co szukać" ;-)tak wiec będzie córcia na 100%:rofl2:
Ale Wy macie już dużo rzeczy dla dzidziusia ja oprócz ubranek ,które dostałam ( od rozmiaru 56 do 112) to mam tylko fotelik:eek:

Witam Was moje kochane właśnie wróciliśmy ze szpitala:sorry: Strasznie mi Was brakowało:-) Rewelacji z wynikami cukru nie ma, norm nie przekroczyłam ale niestety zapobiegawczo dostałam skierownie do poradni diabetologicznej tam mają sie ze mną skonsultowac i ewentualnie rozpocząc leczenie. Morfologia też jeszcze w pełni nie podskoczyła nadal poniżej normy dlatego dostałam silniejsze żelazo.:szok::-(Z małym wszystko wporządku kopie cały czas:-D;-) Miałam usg wszystko ok i nadal leży w położeniu miednicowym:sorry:Mam nadzieję, że się obróci bo ma jeszcze dużo czasu. Poza tym wszystko wporządku:happy:...

witaj:-)a szpitala zycze dopiero jak bedzie czas porodu;-)

Widzę,że dziś jakiś dzień piękności. Ja 3h przeleżałam u kosmetyczki a co najlepsze byłam razem z mamą , wyszła wczesniej niż ja i za mnie zapłaciła:-D
Ja właśnie wróciłam od lekarza po USG Pan doktor stwierdził ,ze "fiutka to tu nie ma co szukać" ;-)tak wiec będzie córcia na 100%:rofl2:
Ale Wy macie już dużo rzeczy dla dzidziusia ja oprócz ubranek ,które dostałam ( od rozmiaru 56 do 112) to mam tylko fotelik:eek:

gratuluje córci:-)

Asiowo,Wronek, GRATULUJĘ obrony :-)
Dzisiaj nie będę się specjalnie rozpisywać, bo przez te śnieżyce internet odmawia posłuszeństwa, co się naprodukuję, to mnie wyrzuca :-(
Przynajmniej Wam się udaje :-)

DAŻKA to u ciebie już tak snieg pada:shocked2:u mnie dzisiaj padał śnieg z deszczem :cool:tu październik się nie skończył jeszcze a tu już zima biegnie do nas:crazy:

Witam wieczornie!!
Jakiś do pupy ten dzień... Noc zarwana, ale jak mąż wrócił, to położyliśmy się spać... Wstaliśmy, pojechaliśmy z mamą po buciki, bo biedna kozaków nie miała, a w stopy już marzła... Byliśmy też w H&M, myślałam, że jakieś kurtki mają, to bym sobie kupiła, a tam tylko płaszczyk był, elegancki, przepiękny, bardziej jesienny niż zimowy i nie kupiliśmy, bo kosztował 250 zł, a ja i tak butów na obcasie nie mogę nosić, bo stopy puchną... :-( Ale był naprawdę prześliczny...
Strasznie zgaga mnie męczy :wściekła/y: Już mam dość... Ostatnio jak była, to taka nieduża, a dziś to już przechodzi sama sobie :cool: Nawet kolacji nie jem, a tak marzył mi się sos czosnkowy...

Gratulacje dla kolejnej obronionej Mamci...

Najem się rennie i idę spać...
Do jutra Dziewczynki!! :-)

reklama

Emilia gratulacje 100% córeczki.
Nie martw sie ja tez wielu rzeczy nie mam, w sumie to mam jedynie gondolke po siostrzenicy i ubranka.Nic nie uprane. Aha jeszcze mam 2 kocyki i rozek od mojej mamy. Tesciowa sie jakos nie interesuje, no i ma teorie ze to jeszcze tyle czasu ze za wczesnie zeby cos kupowac:(
ja uderzam w kimonko, do jutra:)

Ostatnia edycja:
Do góry