No i ja dziś podpisuje liste obecności.
Jestem już po dentyście i przeżyłam;-) dentysta też
dostałam znieczulenie, ale bardzo małą dawke i troche bolało;-)
Wchodze, a dentysta.: " to pani.... już się pani za mną stęskniła? "

(byłam półtora tygodnia temu i już myślałam, ze skończyłam, a tu pech - wypadła plomba)
"Nie, panie doktorze, to za kare, że się za bardzo cieszyłam, że pana nie zobacze w najbliższym czasie"
Mój dzidziuś dzisiaj spokojny, prawie od rana się nie odzywa, ale to pewnie dlatego, że mamusia dziś się stresowała;-)

Pewnie wieczorem nadrobi zaległości
Co do ubrań, to narazie nie narzekam, bo sweterki się rozciągają.

no i kurtka na sweterek
Dobry wieczór:-)!!
A pochwalić się muszę. Wczoraj obroniłam pracę licencjacką na 4. Śmiać mi się chciało bo jak tylko usiadłam przed komisja to synuś robił fikołki.
Buziaki mamuśki
No to gratuluje
Wczoraj jeszcze moja kumpela zaprosiła mnie na panieński, ale mi smutno, że nic nie wypije...:-( ale przynajmniej trochę się rozerwę
To udanej imprezki

A będzie jakiś striptizer;-)
Witam.. po wizycie.
Wizyta ok. Szyjka zamknięta, bóle pojawiające się u mnie ciężko wytłumaczyć..., bo to przecież nie pierwszy raz.
Szybkie USG mi zrobiła z racji tego wysokiego cukru czy wyniki nie odbiegają od normy, ale póki co mały rośnie prawidłowo.
Dieta mi służy, schudłam dwa kg.
.
Super Joasiu.

A tak martwiłaś się tą dietą, a tu tylko pozazdrościć. Widzisz, są jednak zalety;-)
Już po wizycie

Termin się przesunął do tego pierwszego czyli blizej połowy stycznia co mnie cieszy. Dzidzia waży kilo i cały czas pokazywałam dupcię

Generalnie wszystko ok . Moja waga też:-):-):-), ciśnienie itp.

chciałaś podejrzeć co ma między nóżkami, a tu, co zobaczyłaś ... 4 litery

Okulista sprawdzi czy nie masz zbyt dużego ciśnienia w oczach - poza tym spytaj o neurologa - najpewniej będziesz musiała pójść na konsultacje lub ponowne badanie.
Wydaje mi się, że okulista robi poza tym też badanie dna oka, a u okulisty w marketach raczej tego nie sprawdzają.