madzialinska
Zaciekawiona BB
Ok serdeczne dzięki za odpowiedź.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dieta mi służy, schudłam dwa kg.
Poza tym u nas taka zimnica, że myślałam że dzisiaj juz kurtkę zimową wyciągnę...
Czesc kobietkigratuluje pomyslnych wizyt
Ja dzisisaj z małym do laryngologa,trzymajcie kciuki co by nic powaznego nie wynalazł![]()
Mam migreny od kilku lat, uznawane jako bardzo ciężkie - z zaburzeniami widzenia, mowy, koncentracji i przez cały okres ciąży nie mialam żadnego ataku do wczoraj. Zaczęła mi cierpnąć twarz i ręka a tak się zazwyczaj zaczynały ataki. Od razu pogasiłam światła, wzięłam dwa apapy, wyłączyłam telefon, wygoniłam męża do rodziców i wskoczyłam do łóżka. Na szczęście rano obudziłam się i czułam tylko ćmienie - kolejny apap pomógł. Do tej pory nie wspominałam o tym lekarzowi, bo nie miałam ataków a dziś zaczęłam zastanawiać sie czy migrena może byc wskazaniem do cc. Jak myślicie ? Spotkałyście się z takim przypadkiem ?
jeju plecy mnie bolą od tygodnia że masakra jakaś już wymiękam, może z m na basen pojadę dziś to przestanie mnie trochę boleć:-(
Pewnie sie nie pochwalilam ale czekamy z mężem na SYNAna 90 % będzie Damian![]()
Już po wizycieTermin się przesunął do tego pierwszego czyli blizej połowy stycznia co mnie cieszy. Dzidzia waży kilo i cały czas pokazywałam dupcię
Generalnie wszystko ok . Moja waga też:-):-):-), ciśnienie itp.
dzięki dziewczyny, ale nie rozumiem dlaczego okulista a nie neurolog, u okulisty wszystko było ok, zaburzenia widzenia mam podczas ataku i jest to jeden z objawów migreny
TMnie nuerolog pomogl o tyle ze dal recepte na leki i kazal prowadzic dziennik migrenowca,przydalo sie nie ukrywam bo po kilku atakach moglam mniej wiecej powidziec co je wywolywalo.Udalo sie je ograniczyc do kilku w ciagu roku a nie kilku w miesiacu.
Musze Ci powiedziec,ze zazdroszcze ze apap Ci pomaga bo mnie niestety nie...
Witam,
mam takie....głupie pytanie (jeszcze nie było tego na szkole rodzenia) ;-)
-> nie mam kompletnie doświadczenia ;-)
Jak sie ubiera dziecko? tzn w jakie zestawy?
np. body k/r + pajac,
czy też sam pajac,
czy może body d/r i na to jeszcze pajac,
czy może kaftanik + śpiochy lub półśpiochy
całkowicie nie mam pojęcia ;-) prosze o odp. doswiadczone mamy z uwzględnieniem sezonu zimowego ;-)
wpadłam tylko na chwile sie pochwalic, ze obroniłam się na 4![]()
![]()
![]()
Jolcia 777 nam na szkole rodzenia mowili zeby ubierac dziecku tylko o 1 warstwe wiecej niz sobie, zeby nie przesadzic i nie przegrzac.Czasem widac jak latem matki ubieraja te biedne maluchy w sweterki, a im tak samo goraco jak nam![]()
Mówisz o ubieraniu na dwór a ja pytam o pomieszczenia domowe. ogólnie o zasade ubierania ;-) jak co z czym ;-)
Witam Was moje kochane właśnie wróciliśmy ze szpitalaStrasznie mi Was brakowało:-) Rewelacji z wynikami cukru nie ma, norm nie przekroczyłam ale niestety zapobiegawczo dostałam skierownie do poradni diabetologicznej tam mają sie ze mną skonsultowac i ewentualnie rozpocząc leczenie.