u mnie w okolicach nie ma pradu bo przez ten mokry snieg pozrwane druty sa i znow bedzie ze zima zaskoczyla drogowców :-) jak co roku :-)
spoko w naszym WSPANIAŁYM mieście jeszcze przetargu nie otworzono na firmę obsługującą zaśnieżone ulice

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie w okolicach nie ma pradu bo przez ten mokry snieg pozrwane druty sa i znow bedzie ze zima zaskoczyla drogowców :-) jak co roku :-)
No ja prawie też (na granicy Dąbrowa/Chojny, nikt się do nas nie chce przyznawać;-))a Ty mi już chyba pisałaś w jakiej dzielnicy mieszkasz...czy nie?
Ja - Dąbrowa
Kurcze chyba się upomnęPatrycja chyba o jakąś prowizję się powinna upomnieć;-)
DobranocKrolewny ide spac bo u mnie juz 6.00 rano a ja nadal nie w loziu
a potem znow czytania a czytania bede miec
Buziaczki i 3majcie sie cieplo![]()
oszukany???Ide na spacerek, bo u mnie pogada piekna:-):-) Apotem na obiadek oszukany bogosik na szybko zrobie
papa![]()
oglądałam właśnie Grey's Anatomy i była straszna scena: przy cesarce pociągneli skalpelem za głęboko i prawie maleństwu rękę odcielioczywiście udało im się ja przyszyć i generalnie bedzie ok ale straszne to było
![]()