reklama
A JA DZIS MAM PLAN-ZROBIE SOBIE BABSKI WIECZOREK - DOPROWADZE SIE DO PORZADKU BO ZArYLAM SIE W TYM DOMU JUZ KILKA DNI Z DOMU NIE WYCHODZE- TAKA POGODA ZE TYLKO DRES I HALUPKA . ZROBIE SOBIE MASECZKE , WYDEPILUJE BRWI , ZROBIE SOBIE FRENCZA-JUTRO MAM USG MUSZ JAKOS WYGLADAC ZEBY MOJA DZIDZIA SIE NIE PRZESTRASZYLA I DOKTOR TEZ...hihihi jestem taka poddenerwowana
mniaaaam - zwlaszcza ta marchewka -pychotkamy po małej drzemce teraz trzeba coś do jedzonka sobie przygotować - będą polędwiczki a do tego marchewka gotowana - pychotka![]()
olenka12345
Fanka BB :)
Dobrze,że wyniki masz dobre,a co do szyjki...to więcej leniu**** tak jak Ci lekarka mówiła-nalezy Ci sie;-)Hej dziewczynki...
ja dopiero teraz docieram do Was bo wczesniej nie mialam czasu i sposobnosci...piekną zimę mamy tej jesieni co))
Co do wczorajszej wizyty u ginki:
Ogólnie badania ok: Cukier mi wyszedl 117 mg/dl wiec ok krewka i mocz wporząsiu……ale……….
moja szyjka jest meeeega wysoko i sie rozpulchnila….ginka mi powiedziala wprost ze czas zwolnic obroty!!!! pytala sie mnie czy w ogole odpoczywam…prawdę mowiąc w ogole!!! Tyle co spię w nocy….Widzialam ze byla zaniepokojona ale nie chciala mnie straszyc. Juz chyba nie bede pracowac bo w przeciwnym razie z taka szyjką nie dotrwam do konca ciązy. Poza tym (podobno) mam jakies zapalonko…wiec mam brac przez 12 dni globulki…….a mnie zupelnie nic nie swedzi…wiec nie wiem o co chodzi!!!!!
Przytylam niecale 2 kg ale po nocy juz nie ma tego 2 kg…………..całą noc spedzilam na kibelku z mega bólami brzucha i biegunką…dopiero teraz czuje sie ciut lepiej…
Chwilkę wczoraj zajrzałysmy do brzuszkai malutek dobrze sie miewa choc nie pokazalal juz siuska.....tym razem wypial dupeczke
))
Oki laseczki buzialki dla Was

Julisia
Hej dziewczynki...
ja dopiero teraz docieram do Was bo wczesniej nie mialam czasu i sposobnosci...piekną zimę mamy tej jesieni co))
Co do wczorajszej wizyty u ginki:
Ogólnie badania ok: Cukier mi wyszedl 117 mg/dl wiec ok krewka i mocz wporząsiu……ale……….
moja szyjka jest meeeega wysoko i sie rozpulchnila….ginka mi powiedziala wprost ze czas zwolnic obroty!!!! pytala sie mnie czy w ogole odpoczywam…prawdę mowiąc w ogole!!! Tyle co spię w nocy….Widzialam ze byla zaniepokojona ale nie chciala mnie straszyc. Juz chyba nie bede pracowac bo w przeciwnym razie z taka szyjką nie dotrwam do konca ciązy. Poza tym (podobno) mam jakies zapalonko…wiec mam brac przez 12 dni globulki…….a mnie zupelnie nic nie swedzi…wiec nie wiem o co chodzi!!!!!
Przytylam niecale 2 kg ale po nocy juz nie ma tego 2 kg…………..całą noc spedzilam na kibelku z mega bólami brzucha i biegunką…dopiero teraz czuje sie ciut lepiej…
Chwilkę wczoraj zajrzałysmy do brzuszkai malutek dobrze sie miewa choc nie pokazalal juz siuska.....tym razem wypial dupeczke
))
Oki laseczki buzialki dla Was
kobitko trzeba w takim razie zgodnie z zaleceniem gin zwolnic tępo i zacząć bardziej dbać o siebie i małego

Julisia
A JA DZIS MAM PLAN-ZROBIE SOBIE BABSKI WIECZOREK - DOPROWADZE SIE DO PORZADKU BO ZArYLAM SIE W TYM DOMU JUZ KILKA DNI Z DOMU NIE WYCHODZE- TAKA POGODA ZE TYLKO DRES I HALUPKA . ZROBIE SOBIE MASECZKE , WYDEPILUJE BRWI , ZROBIE SOBIE FRENCZA-JUTRO MAM USG MUSZ JAKOS WYGLADAC ZEBY MOJA DZIDZIA SIE NIE PRZESTRASZYLA I DOKTOR TEZ...hihihi jestem taka poddenerwowana
super pomysł ja się na piątek umówiłam do fryzjerki zrobić jakiś porządek z włosami bo już straszne odrosty mam ale dzisiaj możne też jakieś inne zabiegi upiekszające: maseczka, depilacja, pedicure no i długa relaksująca kąpiel!
olenka12345
my po małej drzemce teraz trzeba coś do jedzonka sobie przygotować - będą polędwiczki a do tego marchewka gotowana - pychotka![]()
ale narobiłaś mi ochoty..idę sobie ugotowac marcheweczkę;-)

olenka12345
"O maj gatt!" dobre bedą rozmowy w toku w piątek..disco polo będzie hehe
;-)

hihihi...ja czekam na te ruchy sceniczne po ktorych dziewczyny wymiekaja ..."o maj gatt!" dobre bedą rozmowy w toku w piątek..disco polo będzie hehe:-d;-)
reklama
olenka12345
hihihi...ja czekam na te ruchy sceniczne po ktorych dziewczyny wymiekaja ...
haha