reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

cholerka no niepotrzebnie napisałam o tych gofrach bo mi też się zachciało... co prawda mam toster z wymiennymi wkładkami, tam jest taka do gofrów ale ja nigdy nie robiłam i nie umiem:no: a nie ma Anisen żeby mi pomóc:-(ale w sumie i tak bym się do wkładek nie dokopała, a mąż leci z hotdogami to poczekam:-D
tygrynka- na gofry ciasto takie jak na nalesniki tylko troche rzadsze i trzeba dodac cuker waniliowy , albo migdalowy ... mniam

reklama
Pysiu pewnie masz rację... ale wiesz... ja np NIGDY nie wyobrażałam sobie córeczki. Zawsze myślałam że będę miała chłopca - zawsze, olłejs... Ciężko tak po prostu przestawić pstryczek... ale pracuję nad tym pracuję... No bo wyobraź sobie teraz że i u ciebie zabrakło siusiaczka :sorry::sorry:

Taaaaak...

!
Tym bardziej, skoro tyle lat tak myślałaś, to zmiana nastawienia nie nastapi w 3 sekundy i wydaje m isieto całkiem normalne

Wolę nie myśleć.... Grunt że mi smakują hehe

Parówki to jedyne co z mięsa mogę teraz jeść! Masakra, od czerwca jem tak mało mięska jak nigdy! Ale wyniki są dobre, wiec nie ma czym się przejmować!
Ja też je lubię :). Ale ja też uwielkiam kartofelki z cukierni. mamy takie hobby z męzem ,że jak tylko znajdziemy w jakiejś cukeirni kartofelki to je testujemy :).

Tym bardziej, skoro tyle lat tak myślałaś, to zmiana nastawienia nie nastapi w 3 sekundy i wydaje m isieto całkiem normalne

Ja też je lubię :). Ale ja też uwielkiam kartofelki z cukierni. mamy takie hobby z męzem ,że jak tylko znajdziemy w jakiejś cukeirni kartofelki to je testujemy :).

Jakie kartofelki? Opisz je a ja sobie wyobrażę

jej też jadłam kiedyś takie pączki... i też nie lubię z lukrem, kurczę Pysia, normalnie jesteśmy jak bliźniaczki:-p
super że masz dobre wyniki, oby wszystkie takie miały, tylko pozazdrościć:tak:
a jak rh- to trzeba robić? czy jak mąż ma co innego? tak się ostatnio na tym zastanawiałam bo i ja i mąż mamy A Rh- więc chyba wszystko ok i nic już nie musimy robić??

a tak, tak czytalam już dzisiaj o tej Twojej salsie... ale nawet nie wiem jak smakuje bo nigdy nie jadłam:-D
przeciwciala sie robi jesli jest konflikt czyli mama rh- a tata rh+ ! my z mezem tez obije mamy - ale na pocztku nie wiedzielismy co ma maz to lekarz kazal mu jak najszybciej zrobic bo jesli by sie okazalo ze ma + to tzeba badac przeciwciala!

Jakie kartofelki? Opisz je a ja sobie wyobrażę

No kartofelki, kótre się robi w cukeirni ze ściepek :). A teraz zgdanij dlaczego mi się kojarzy z parówkami :D:D:D

Załączniki

• 20090921kartofelki.jpg
    20090921kartofelki.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 38
gdybym miała patrzeć co z czego jest robione:szok: Trzeba jeszcze pomyśleć kto to robił:sorry: Bo na przykład wyobraźcie sobie taki pyszny ciepły chlebek z chrupiącą skórką:tak: I teraz piekarza, który go w rękach wyrabiał, a między urabianiem ciasta dłubał sobie w nosie:eek: bo go zagiglalo w środku:eek:

o bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Czekam jak się na wspólnej skończy i wskakuje pod prysznic

Wiecie co dziś zauważyłam? Trochę się załamałam. Pod biustem, tzn na dole cycków wyszły mi rozstępy:eek::eek::eek: Takie małe, ale są:eek: Tak mi cycki wystrzeliły, że skóra nie dała rady. No i siara to mi leci, że mogłabym już zacząć karmić.

reklama
Do góry